Koti Uutisia Kotimaa Maahanmuutto nosti Suomen väkilukua

Maahanmuutto nosti Suomen väkilukua

3

Suomen virallinen väkiluku on noussut jälleen. Nyt Suomen kansalaisia on 5 521 533 henkilöä. Määrän nousu ei kuitenkaan johdu uusien suomalaisten syntyvyydestä, sillä lapsia syntyy maassamme nyt ennätysvähän. Väkiluvun nousu johtuu sen sijaan maahanmuutosta.

Maahamme on viime väkiluvun määrityksen jälkeen muuttanut 13 076 ihmistä enemmän kuin Suomesta poismuuttaneita oli. Syntyvyys maassamme oli viime kuun loppuun mennessä vain 40 074.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. …ja kun otetaan huomioon kuolleiden määrä niin tullaan lopputulokseeen että kuluva vuosi on jo kuuden peräkkäinen vuosi jolloin suomalaisten väkimäärä vähenee maassamme.

    Tämä on sikäli mahdollisuus koska nuorille perheille tulee perikunnilta asuntoja joiden hintataso ei vältämättä ole nykyisen markkinahinnan mukainen. Suvun kesken tehtävät kaupat riippuvat kuitenkin ahneudesta ja siitä että kauppa ymmärretään sijoituksena tulevaisuuteen. Suurin osa niistä asunnosita sijaitsee kaupunkien keskustoissa mikä mahdollistaa opisklun ja töiden saamisen. Se ei kuitenkaan ole paras kasvuympäristö lapsille. Mutta, onneksi kaupungeista vielä pääsee pois.

    Näin maailma muuttuu. Meidän on vain ymmärrettävä oma paikkamme tässä muutoksessa ja tehtävä oma työmme sen eteen että muutoksesta tulee meille tulevaisuuden osalta suotuisa.

  2. Kuinkahan moni näki eilisen Ilta-sanomien paperilehden pääjutun eilen kauppojen hyllyillä? Siinä jälleen ihailtiin suomalaisnaista, joka valitsi “vapauden” lapsen sijaan.

    • Olipa rohkea veto muijalta. Tuolla tuo meidän “vapaudenriistäjä” rakentaa Legoista kuljetuslavettia tankilleen ja kohta lähdetään ulos syömään. Kamala kohtalo mulla…

Comments are closed.