Koti Uutisia Maahanmuuttajien Satudarah-jengin jäsen tuomittiin seksuaalirikoksesta

Maahanmuuttajien Satudarah-jengin jäsen tuomittiin seksuaalirikoksesta

6

Maahanmuuttajien perustaman Satudarah-rikollisjengin jäsen tuomittiin Tuusulan käräjäoikeudessa pakottamisesta seksuaalisen tekoon, salakatselusta ja kunnianloukkauksesta kolmen kuukauden vankeuteen. Aikaisemmin hänet on tuomittu kahdeksan vuoden vankeuteen jengiin liittyvästä rikosvyyhdistä.

Rikollisjärjestön 27-vuotias jäsen oli vuodenvaihteessa 2015–2016 kosketellut sammuneen uhrinsa intiimialueita, videoinut teon ja laittanut videon Facebookiin jaettavaksi.

Tuomio ei vielä ole lainvoimainen, mutta syytetty tunnusti teon oikeudessa selittämättä sitä kuitenkaan sen kummemmin.

Kolmen kuukauden vankeuden lisäksi mies tuomittiin maksamaan uhrille 8 000 euron korvaukset.

 

Lähde: Helsingin Uutiset

6 KOMMENTIT

  1. Siinäpä todellinen gangsteri. Ainoastaan maahanmuuttajajengi voi olla niin ala-arvoinen, että siinä katsellaan seksuaalirikollista.

  2. Ilman Juha Sipilän kaltaisia kansanpettureita tämäkään seksuaalirikollinen ei kuluttaisi suomalaisten verovaroja vuosien ajan vankilassa.

    • Lieventämisperusteita löytyy varmasti sen verran, että lusii vuoden, korkeintaan kaksi; Ankara lapsuus, hiekkalaatikossa karkeaa sepeliä, leikkikaluina vain puujuna ja kukkopilli, sukassa reikä, väärinymmärretty, rasistit vinoilleet tai ainakin suunnitelleet sitä ja peräpukamatkin varmasti kipeinä.

      • Kehystän tämän kommentin seinälle. Räjähti murot suusta, kun luin kommenttisi. Parhaat naurut kiitos.

Comments are closed.