Koti Uutisia Maahanmuuttajien joukkotappelu Oulun Pohjola-opistossa

Maahanmuuttajien joukkotappelu Oulun Pohjola-opistossa

2

Oulun Pohjola-opistossa Tuirassa syttyi joukkotappelu kesken ruokailun. Tappeluun osallistui kymmeniä alaikäisiä oppilaita, jotka erään silminnäkijän mukaan olivat eri kansallisuuksien edustajia.

Kahakka sai alkunsa, kun kaksi oppilasta meni keskustelemaan yhden syömässä olleen kanssa. Poliisin hallussa olevien valvontakameroiden mukaan tilanne yltyi välittömästi tappeluksi, johon liittyi molempien osapuolten kavereita.

Oulun poliisilaitoksen ylikomisario Arto Aution mukaan ruokalassa oli tarjottimia, ruokailuvälineitä, tuoleja ja pöytiä heitelty ympäriinsä. Tappelussa sai neljä nuorta pieniä vammoja.

Poliisi otti paikalta kiinni kaksi 16–17-vuotiasta miestä. Heitä tultaneen syyttämään pahoinpitelystä ja vahingonteosta.

 

Lähde: Kaleva

2 KOMMENTIT

  1. Jotakin tälläista odotinkin,kuvaa hyvin nykyistä tiedoitusilmapiiriä että sanallakaan ei kerrottu hulinoitsijoiden etnisestä taustasta.Tosin tässä suuressa pissatuksessa kaikkia kansallisia ja itsenäisiä arvoja kohtaan tässä ei ole mitään uutta.

  2. Uuden sukupolven pitäisi olla parempi kuin edellisen, mutta nyt on takapakkia menty harppauksin, minkä todistaa jo yksin tämä uuspakanuuden aika jota leimaavat tatuoinnit, lävistykset, nenärenkaat ja huumeiden sekakäyttö ja vastuuton käyttäytyminen, kuten tämän Oulun joukkotappelu ja muiden ihmisten huomioonottamisen puute.

    Näin alas ei nuoriso ole koskaan aikaisemmin vajonnut Suomessa. Sehän tässä järkyttävää onkin.

Comments are closed.