Koti Uutisia Pohjoismaat Maahanmuuttajien jengi levittää kauhua pienessä ruotsalaisessa rannikkokaupungissa – vapaa toimittaja lähetti tapahtumia...

Maahanmuuttajien jengi levittää kauhua pienessä ruotsalaisessa rannikkokaupungissa – vapaa toimittaja lähetti tapahtumia suorana

9

Vastikään ladatulta videonpätkältä voi nähdä ryhmän uhkaavia somaleja tappelevan ruotsalaisten eläkeläisten kanssa Kungstorgetilla pienessä Lysekillin kaupungissa lähellä Norjan rajaa. Vapaa toimittaja Joakim Lamotte vieraili kaupungissa torstaina, sillä hän halusi kuulla, mitä mieltä kaupunkilaiset ovat viime aikoina kokemistaan monikulttuurin seurauksista.

Näihin seurauksiin lukeutuu Lysekillissä muun muassa ihmisiä uhkailevan ja omaisuutta vandalisoivan maahanmuuttajajengin ilmaantuminen. Lamotte lähetti Lysekillistä suorana, ja käy ilmi, että monet paikalliset ovat tilanteesta hyvin huolissaan. Moni kertoo, ettei uskalla lähteä ulos iltaisin. Eräs nainen muun muassa kertoo, kuinka hän oli miehensä kanssa illalla liikkeellä kaupungilla, kun heidät ympäröi 10–12-henkinen naamioitunut maahanmuuttajaporukka. Pariskunnalla oli onneksi kaksi koiraansa mukanaan, muuten heidän olisi voinut käydä hyvin huonosti.

Myöhemmin live-lähetyksessä järkyttynyt mies kertoo, kuinka huonosti maahanmuuttajajengi kohtelee kaupungin asukkaita. Jengi on useaan kertaan rikkonut paikallisen kirjakaupan ikkunat sekä vandalisoinut erään kahvilan.

– Miten te luulette meidän suhtautuvan tällaiseen roskaväkeen? Katsokaakin, että he lähtevät pois täältä. Lähettäkää heidät takaisin kotiinsa, laittakaa heidät lentokoneeseen, sanoo tilanteeseen kyllästynyt mies.

Koko lähetyksen voit katsoa täältä:


Lähde: Nordfront.se

9 KOMMENTIT

 1. Jaa jaa… Noihan on mölyapinan kakaroita. Ennen vanhaan olisi annettu niille sakinhivutusta yksi kerrallaan aina vastaan tullessa. Muutaman kerran jälkeen ne olis kyllä uskoneet ettei peli kannata. Mutta nyky-yhteiskunnassa vain heristellään sormea ja sanotaan että jonkun täytyy tehdä jotain.

  • Itse ajan esim. Romanian paskat aina pois marketin/huoltoaseman pihalta kerjuulta ja tukin turvat ruokaravintoloissa/kaupoissa notkuvilta apinoilta ja heidän seurassaan pyöriviltä suomalaisilta pikkupilluilta. Kannataa myös mainita järjestyksenvalvojille marketeissa häiriöstä: he ajavat kernaasti saastan pois möykkäämästä tiloistaan.

   Suomalainen mies — ota itseäsi hieman niskasta kiinni!

 2. Ruotsin poliitikot kusivat omiin muroihinsa heti -70 luvun jälkeen, kun suomalaiset työtömät kävivät nostamassa maan teollisuuden jaloilleen.
  Muuttovaihde ja “avimmuus” jäi päälle, eikä kukaan ole halunnutkaan rajoittaa sitä. kansankoti on tuhottu aika perusteellisesti ja poliittinen eliitti vain hyssyttelee siellä samalla kun oma kansa kärsii.
  Onneksi on nouseva voima olemassa ja hyvää vauhtia saamassa tavallisen kansan puolelleen, muutos on tulossa hitaasti ja varmasti.

 3. Vitun ruotsalaiset… 90-luvun puolessa välissä — ja ehkä jopa aikaisemminkin — oli jo Turkin apinoilla aivan omat korttelit ja kaupunginosat, joihin ei ollut muilla asiaa, kuin korkeintaan huumeita ostamaan. Eihän ongelma mihinkään katoa, jos sen paskan annetaan vain kasvaa ja lisiä.

 4. Polpo ja suvakit ovat märempänä kuin koskaan. Apinatkin käyttäytyvät arvokkaammin. Tuosta kaikesta he saavat kiittää Olof Palmea (1927-1986).
  Meillä on Tavja Havonen ja “porvarit”, jotka kumartavat Kultaista Vasikkaa.

 5. Sekä Luontoliitto että WWF ovat esittäneet huolestumisensa haitallisten vieraslajien leviämisestä niille kuulumattomille elinalueille sekä olleet vahvasti sitä mieltä että ne tulisi hävittää. Ruotsissa tilanne on päässyt aika pahaksi…

 6. Týr-liput ne liehuvat vain suuremmissa määrin Ruotsinmaalla, saastat ULOS!

Comments are closed.