Koti Uutisia Maahanmuuttajaväkivaltaa suomalaisia kohtaan

Maahanmuuttajaväkivaltaa suomalaisia kohtaan

7

Instagram-tili nimeltä worldstarhiphop_suomi levittää videoita, joilla maahanmuuttajat hakkaavat suomalaisia. Useassa videossa näkyy, kuinka maahanmuuttajat alkavat hurrata, kun suomalaisia lyödään.

Sivusto: https://instagram.com/worldstarhiphop_suomi/

UK_worldstarhiphop

7 KOMMENTIT

 1. Öh, eikös tämä ole nimenomaan jenkkilän ghettoneekerien “black power” kulttuurin yksi ilmentymä, jossa alkujaan neekerit kuvasivat sopimiaan katutappeluja ja vähitellen hommaa evolvoitiin satunnaisiin uhreihin ja lopuksi tultiin pisteeseen, jossa uhri on lähes poikkeuksetta valkoinen, näin näyttäen että “kyllä musta on vaan kovempi”.
  Saatiinpa taas yksi malliesimerkki länsimaistumisen mukanaan tuomasta ilmiöstä, joka ihan takuulla on kohta katutaidetta parhaimmillaan.

 2. No, eikös teidän pitäis auttaa suomalaisia, muutenkin kuin toteamalla, että suomalaisia hakataan ja raiskataan, ryöstöistä puhumattakaan.
  Suomalaiset miehet linkittävät kuvia ja nillittäävät neitssä, mutta mitään näkyvää ei tapahdu.

  • Pitäis! Toisaalta suomalaisten täytyy myös itse auttaa itseään ja toisiaan noissa tilanteissa!

   Jotenkin tuntuu, että monilla suomalaisilla on asiat liian hyvin, ettei uskalleta ottaa riskejä. Monet pelkää jotain työpaikan menetystä tai putkareissua tai turpaan saamista tai mediakirjoittelua jne. Tarvitaan varmaan joku romahdus ennen kuin riittävä määrä uskaltaa siirtyä toimintaan. Onneksi järjestelmä tekee kiitettävää työtä romahduksen eteen suututtamalla suomalaiset työntekijät ja rahtaamalla tänne ennätysmäärää “kulttuurinrikastajia”.

   Voin kuitenkin vakuuttaa, että on olemassa myös sellaisia suomalaisia, jotka eivät ota neekereiltä paskaa niskaan.

   Ja mitä tulee uutiseen: hyvä, että joku raportoi näistä asioista, kun valtamedia ei sitä tee!

   • Totta joka sana! Suvakit haluavat Suomeen rotusodan ja täydellisen katastrofin.

 3. Taas todiste siitä että Untermenschit on pidettävä
  loitolla meistä. Noi videot on just sitä monikulttuuria puhtaimmillaan. Suomalaisnuorten ei pitäis todellakaan hengata noiden värillisten kanssa. Värilliset tosiasiassa vihaa meitä suomalaisia suunnattomasti, mutta he eivät sano sitä välttämättä ääneen.

Comments are closed.