Koti Artikkelit Maahanmuuttajaväkivaltaa Merilahden koulussa kuvannut oppilas leimattu psyykkisesti sairaaksi

Maahanmuuttajaväkivaltaa Merilahden koulussa kuvannut oppilas leimattu psyykkisesti sairaaksi

36
Rehtori Timo Heikkinen leimaa väärinajattelevan oppilaan psyykkisesti häiriintyneeksi

Kaksi viikkoa sitten Vastarintaliikkeen helsinkiläiset aktivistit järjestivät itähelsinkiläisen Merilahden koulun edessä tempauksen, jossa pidettiin kymmenisen minuuttia kestänyt puhe. Lisäksi aktivistit pitivät esillä banderollia, jossa luki “Suomen nuoriso, älkää alistuko”. Puheessa haluttiin kannustaa suomalaisnuoria pitämään puolensa maahantunkeutujilta, joiden väkivaltaan koulun opettajat ja rehtori Timo Heikkinen eivät halua puuttua.

Ennen tempausta eräs koulun oppilaista oli kuvannut videon, jolla maahanmuuttajanuoret ahdistelivat, pahoinpitelivät, uhkailivat ja kiristivät suomalaislapsia. Kansallisen Vastarinnan toimituksen tietoon tuli viime viikolla, että videon kuvaamisesta epäilty oppilas joutuu rangaistukseksi opiskelemaan tästä lähtien toisessa koulussa, joka tulee mahdollisesti olemaan erityiskoulu. Oppilaalle on tehty selväksi, että hän ei saa astua jalallaan Merilahden kouluun “enää ikinä”. Samaan aikaan maahantunkeutujien väkivallan annetaan jatkua koulussa; opettajien mielestä korkeintaan anteeksipyyntö hyökkääjiltä uhreille on riittävä korvaus heidän kärsimyksestään.

Toimituksemme sai vastikään tietää, että rehtori antoi videon kuvanneelle oppilaalle lomakkeen, jossa häntä väitetään psyykkisesti häiriintyneeksi. Lomake on otsikoitu “opetuksen tilapäinen erityisjärjestely psyykkisten, psykiatristen tai neuropsykiatristen syiden perusteella (PL 17 § 2. mom.)”. Lomakkeessa mainitaan, että “pedagoginen selvitys lähetetään myöhemmin” ja että “opetusjärjestelyiden käytännön toteutuksesta ilmoitetaan heti, kun opettaja on tiedossa”.

Koulun rehtori Timo Heikkinen valehteli lisäksi kuuluttamalla koulussa, että kyseinen oppilas olisi kutsunut Vastarintaliikkeen paikalle tempaukseen. Oppilas ei kuitenkaan ole nuoren ikänsä vuoksi edes jäsenkelpoinen liikkeeseen, joten hän ei ole voinut myöskään kutsua aktivisteja koolle osoittamaan mieltään.

Aiheeseen liittyen:

Merilahden koulu: valkoinen oppilas häädettiin, väkivaltaisia siirtolaisia ei!
PolPo teki rikosilmoituksen Merilahden koulutempauksesta – mutta ei maahanmuuttajaväkivallasta!
Lehdistötiedote: päättäjille monikulttuurisuus tärkeämpää kuin kouluväkivallan estäminen
Rehtori Timo Heikkinen: varakkaiden lapset pakenevat somaliaaltoa
Suorana Helsingistä: monikulttuurista koululaitosta vastaan!
Video: kaaosta yhdessä Suomen monikulttuurisimmista kouluista

36 KOMMENTIT

 1. en mikään psykiatri ole mutta minusta timo heikkinen on psyykkisesti sairas

  • Melkein koko kansa on niin sairasta, että jos joku on terve tai pyrkii edes jotenkin korjaamaan oman tilanteensa vaikka dokumentoimalla kiusaamista niin eiköhän se heti ammuta alas sairaana! Tämä niiden “psykologia” tiedetään.

  • Timo Heikkinen on psyykkisesti sairas pedofiili ja kulttuurimarxisti mädättäjä, joka nauttii suomalaislasten kärsimyksistä.

  • Superhintti. Tuo on jo niin homo, että tavalliset homot kiertävät kaukaa. Ei, tuo on vain mielisairas. Seksuaalisuudella ei ole edes tekemistä asian kanssa. KUOPPAAN, perkeleet.

 2. Totalitarismille on tyypillistä leimata “vihollinen” mielisairaaksi. Antoihan kommunisti Claes Andersson muutama vuosi sitten presidentti Putinille pöytälaatikkodiagnoosin ja monia kansallismielisiä on luokiteltu jos johonkin lokeroon jo pitkään. On törkeää käyttää mt-kortti leimaamaan aikuiset toisinajattelijat, mutta erityisen törkeää on lapsen mielenterveyden kyseenalaistaminen julkisuudessa.

  Suvakkien kyky sulkeutua nokka pystyssä täysin todellisuuden ulkopuolelle oman erinomaisuutensa marinaadiin, toisrotuisten ylikierroksilla käyvä paapomisen tarve ja täydellinen välinpitämättömyys jälkipolvien tulevaisuudesta Suomessa eivät ole terveen ihmisen tapa ajatella. Terve ihminen ei myy kansansa itsemääräämisoikeuuta ja jälkipolvien tulevaisuutta mistään hinnasta.

  Suvaitsevat menköön siis itse psykologisiin testeihin selvittämään, mistä jääkylmä välinpitämättömyys kansakuntaa ja sen tulevaisuutta kohtaan, pohjaton ahneus, selkärangattomuus, egoismi ja toiseudenpalvonta heillä johtuvat.

  • “totalitarismille on tyypillistä leimata vihollinen”
   Ja leimaa seuraavassa kappaleessa sitten ite omia vihollisiaan. 😂 taitaa olla totalitarismia

  • Ehkä normaalit, terveet lapset pääsevät kaikki omiin, valkoisiin, terveisiin kouluihin joissa ei neekereitä, hiekka-apinoita ja muita ali-ihmisiä ole…

   • Toivottavasti. Sehän olisi taas, kuin oli kultaisella -70 luvullakin…..

    • Ei se niin kultaista ollut, vaikkei tummahipiäisiä näkynyt kuin harvakseltaan oppilaiden seassa, oli poliittinen painostus ja luokkajako aika näkyvää.
     Jos olit työläisperheestä leimattiin ja kohdeltiin sinua kommunistina, kun taasen virastoissa yms.”paremmissa” toimissa olevia pidettiin kapitalisteina.
     Tämä oli hyvin tiedossa koulun opettajilla ja johdolla ja lapsia kohdeltiin juuri sen mukaan mitä vanhemmat edustivat.

   • Itse onneksi olenkin sellaisessa koulussa, ja paljon parempi ilmapiiri olisi myös niille oppilaille jotka ovat joutuneet tälläisissä kouluissa kuin Merilahti — kärsimään.

 3. Asiat menevät nyt niin että normaali käytös on mielenvikaisuutta ja näiden oikeasti mielenvikaisten käytös on normaalia.

 4. — Mikä on tuon rehtorin kompetenssi antaa lääketieteellisiä diagnooseja?
  — Onko hän suorittanut tehrveydenhoitoalan tutkinnon ja minkä niistä?

  Ei mitään uutta auringon alla. Myös neuvostoliitossa otettiin psykiatria avuksi, kun laki ei enää riittänyt. Siellä kuitenkaan ei hallinnollisilla päätöksillä ja virkavastuun nojalla hyökätty lapsia vastaan.

  • Olisikohan kunnianloukkaus aiheellinen? Sitä tosin polpo ei tutki, joisin kuin jos sanoo somalin haisevan….vaikka se olisi totta.

 5. Ahaa! Matuväkivallasta tiedottanut suomalainen nuori on nyt julistettu mielenvikaiseksi. Miksi vasta nyt…miksi ei aiemmin?
  Vai onko tässä asia nyt niin, että koulun rehtori pyrkii siirtämään huomion pois omista laiminlyönneistänsä liittyen koulussa tapahtuvaan raakaan matuväkivaltaan, minkä tämä urhea suomalainen nuori toi suomalaisten tietouteen?

  Huom! Rehtori Heikkisellä on omituisen mallinen nenä. Sattumaa?

 6. Miksi tämä artikkeli herätti minussa, liki vastustamattoman mielihalun suorittaa ko.rehtorille klassinen lobotomia ruosteisella 10″ tammilankkunaulalla?

 7. Toivottavasti tajuavat suomalaisvanhemmat ottaa lapsensa pois tuosta apinatarhasta, jota johtaa mielenvikainen gorilla…

 8. Niinhän se suomessa on, kun tuollaienn virkaheitto marxisti laitetaan rehtoriksi, niin voi sitten ihan vapaasti antaa päteviä lausuntoja n.50 opintoviikon nukutun ajan, mitäpä sitä ammattilaisia kiusaamaan kysymyksillä kun on tällainen moniosaaja jo paikalla.
  On varmaan freudia ja parta kallea lukenut ilman laseja, kun nenäkin on kääntynyt noin kyömyyn.

 9. Lapsia on näiden kusipäiden aina kiva leimata psyykkisesti sairaiksi tai miksi vain kun eivät oikein voi puolustaa itseään niinkuin aikuiset. Mitään väärää tai sairastahan se lapsi ei ole tehnyt.

  Rehtoria vaan tuntuu harmittavan kun tieto tällasesta sekasortokoulusta leviää kansan keskuuteen.

 10. Näinhän tämä sairas kuvio kouluissa menee. Kiusaajat saavat jatkaa ja kiusatusta tehdään syyllinen.

 11. Mistähän Espoosta tms. toi rexi autoilee työmatkansa, vai pyöräileekö ihan Itä-Helsingistä? Muslimiväkivallan puolustaja! Tsemppiä oikeusmurhan kohteeksi joutuneelle lapselle ja kilo paskaa tolle koululle!

 12. Meno on kuin Neuvostoliitossa. Toisinajattelijat kärrätään hoitoon. Tuo tuo rehtorihan on kuuluisa vihastaan kantaväestöä kohtaan, siis kunnon kulttuurimarxilainen. Ajan kysymys, koska tuossakin koulussa tapetaan valkoinen koululainen rotunsa vuoksi.

 13. Somessa on turha purkaa kiukkuaan tämän kaltaisiin turhiin suvakkeihin tai heidän suojatteihin. Siitä ei seuraa kuin 20-40 päiväsakkoa…turha keikka sen valtakunnanharpun juttusille.

  Itse olen siirtynyt provokaativisiin vihantehoihin :), joita voi viljellä kaupungilla useita päivässä ohimennen, ohikulkiessa. Ikävä tervehdys, ikävä kommentti lisää painetta….se on kuin puhaltelisi happea orastaan loimuun 😀 Joku päivä sitten korjaamme sadon :DDD

 14. Kuvasta päätellen ammattinimikettä “Rehtori” kantava mies on hullu kuin käkikello!!!
  Viherkommunistinen saatanana, joka pitäisi “oksastaa” mitä pikimmin.
  Tuttu Ruotsin nk. “monikulttuurista” kouluista, joissa välitunnilla muslimi -runkkujen raiskaama ala-asteen kuudetta luokkaa käynyt tyttö ei saanut mitään oikeutta, vaan hänet siirrettiin toiseen kouluun ja tytön vanhempien koulun rehtoria kovistellessa julisti sekin suvakki-idiootti heidän olevan rasisteja ja kaiken pahan alku ja juuri.
  Sanon vieläkin lopuksi, että saatanan kusipää! tuo ukko.
  Mitä kuvittelette mitä suomalaisista lapsista tulee kouluissa ja päivähoitopaikoissa kun opettajat aina rehtoreihin saakka ovat ilmiselviä vajakkeja ja homo -perseitä, joiden arvo yhteiskunnalle on pelkkää persnettoa. Paskaa ja kusta, siinä kaikki.

 15. Vastarintaliike ja rehtori edustavat eksynyttä salaseurakansaansa ja tapaus on salaseurakansan junailema.

  Osa vastarintaliikkeen jäsenistä ei tiedä kuuluvansa suomen invaasiota tukeviin…

  Salaseurakansa pyrkii edistämään konfliktejaan luomalla ongelmia ja toimimalla molemminpuolin konfliktia…

  • Kannattaisi neito katsoa tilannetta laajemmalla linssillä. Ei ole kyse alistumisesta.

   Suomessa kuten muuallakin kansa elää arkielämää synteettisten häiriötekijöiden ympäröimänä.
   Heiltä pimitetään totuus joko tietoisesti tai tiedostamattomasti mediassa sekä kouluissa.
   Näin erittäin lyhyesti sanottuna.

 16. Vanempien pitäisi nyt nostaa kanne tätä friikkiä kohtaan ja poliisien tutkia tuon kotikoneen kovalevy.

  Kannattaa myös painaa tuon homon lärvi mieleen..
  a

 17. Koulutuksen politisoinnin kautta tapahtuva lastemme aivopesu kommareiksii ei ole sattumaa vaan järjestelmällisen lobbauksen tulosta
  Kun opetushallituksen väeltä pyydetään lehtiin kommentteja opettajien kärsimästä nöyryytyksestä ja jopa pahoinpitelyistä, ei kukaan tohdi mainita, että nykyiset kansainväliset kasvatustieteiden gurut ovat jo vuosikymmenten ajan vaatineet opettajien auktoriteetin tuhoamista.

  Opettajat eivät olet pudonneet luokkahuonehierarkian huipulta sattumalta – koulujen perikato on vuosikymmeniä jatkuneen poliittisen lobbauskampanjan looginen lopputulos.

  Kuten tulemme artikkelissa osoittamaan, ei lobbaus rajoitu pelkästään perinteisten hierarkioiden ja auktoriteettien vastustamiseen. Opettajien perikadosta vastuussa olevat ”kasvatustieteilijät” ja ”pedagogit” ovat ottaneet omakseen lisäksi kaksi muuta suurta teemaa: pakotetun monikulttuurisuuden sekä perinteisten sukupuoliroolien murskaamisen.

  Lobbaajille on nostettava hattua sikäli, että he ovat olleet äärimmäisen tehokkaita. He ovat saavuttaneet kaikki kolme päätavoitettaan.

  Ensiksi kouluista tehtiin kansallismielisyyttä vastustavan kulttuuritaistelun areenoita. Nuorille alettiin väittää, että vain ”paha” ihminen ei vaadi avoimia rajoja ja syleile ”monikulttuurisuutta”. Seuraavaksi tuhottiin opettajien arvovalta, mikä ajoi luokkahuoneet kaaoksen partaalle.

  Viimeisimpänä kouluihin on marssitettu homoja, transuja ja feministejä edustavat Setan kaltaiset painostusjärjestöt, jotka pakkosyöttävät nuorille sukupuolettomuuden ja erilaisten perversioiden ilosanomaa.

  Julkaisimme marraskuussa koulujärjestelmän poliittiseen korruptioon väsyneen suomalaisen erityisopettajan haastattelun, jossa nuorisoon kohdistuvaa ideologista painetta kuvattiin synkin sanoin:

  ”Opettajien juridista valtaa puuttua oppilaiden häiriökäyttäytymiseen on vähennetty. Opettajat eivät puutu ongelmiin, koska he pelkäävät tekevänsä virkavirheen esimerkiksi takavarikoimalla oppilaalta kännykän tai teräaseen. Oppilaat on jo kasvatettu nykyiseen arvoyhteiskuntaan, jossa auktoriteetteja ei ole ja jossa toisista ihmisistä ei tarvitse välittää.”

  ”Olen toiminut vuodesta 1995 virassa monikulttuurisessa kouluympäristössä. Rodullisista eroista puhuminen on tabu. Rotueroista pitää kuitenkin puhua, koska ne ovat totta tieteellisesti, minkä lisäksi ne ovat koulun arkielämässä vahvasti läsnä.

  Jokaisesta ryhmästä löytyy aina heikkoja sekä menestyjiä, joten vastaan nyt yleisellä tasolla. Eniten vaikeuksia on afrikkalaisilla oppilailla sekä arabeilla. Suurin heikko ryhmä on somalit.”

  ”Maahanmuuttajien positiivinen syrjintä uhkaa nimenomaan suomalaisia lapsia ja heidän oikeuksiaan. Positiivinen diskriminaatio luo kouluun vahvat kaksoisstandardit, joissa maahanmuuttajat pääsevät kantasuomalaisia lapsia huomattavasti helpommalla. Maahanmuuttajille ikään kuin opetetaan, että olemalla tekemättä mitään pärjää aina vain eteenpäin eikä tarvitsekaan pinnistellä.”

Comments are closed.