Koti Uutisia Maahanmuuttajaväkivalta herättää raivoa sosiaalisessa mediassa

Maahanmuuttajaväkivalta herättää raivoa sosiaalisessa mediassa

9

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viisi mustaa miestä pahoinpiteli nuoren suomalaismiehen. Uhri laittoi itsestään kuvan Facebookiin ja kuvatekstiin kuvauksen tapahtumista:

“Eli voin tässä nyt tämän kuvan julkaista. Eilen tossa n. 4.30–5.00 olin kävelemässä kotiini viidennelle linjalle. Kävelin “puiston” poikki (en nyt oo ihan varma, että millä nimellä kyseinen puisto kulkee). Viisi tummaihoista miestä käveli mua vastaan ja yks niistä hyökkäs kimppuun ilman minkäännäköstä varotusta. Itsepuolustukseksi löin sitä ja loput neljä hyökkäs mun kimppuun samaa aikaa. Putosin maahan ja ne jatko hakkaamista ja potkimista. Taju lähti ja heräsin maasta ilman lompakkoa. Ryömin todella heikossa kunnossa eteenpäin ja sain apua muutamalta erittäin kiltiltä ihmiseltä. Ne talutti mut himaan josta lähdettiin Venlan kanssa taksilla päivystykseen. Olin lopputyön tiputuksessa ja mulla on nyt aivotärähdys ja huterat muistikuvat kaikesta. JOS KUKAAN on tätä tilannetta nähnyt niin voi ottaa yhteyttä muhun. Kiitos tuntemattomille taluttajille. Ja tietenkin rakkaalle Venlalle, joka oli mun vieressä koko yön sairaalassa ja piti musta huolta.

Saa jakaa.”

Eilen julkaistua kuvaa on jaettu nyt jo yli 2000 kertaa. Alkuperäinen päivitys: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152832948567436&set=a.10150765773987436.431018.532977435&type=1&permPage=1

9 KOMMENTIT

 1. Katupartiota pystyyn uudestaan. SVL saa varmasti lisää kannatusta jos ryhtyy toimiin jälleen vaikka valtamedia mustamaalaa toiminnan niinkuin aina.

  • Hitler heitti hyvin että päivä jolloin sinua ei yritetty mustamaalata sanomalehdissä oli hukattu päivä. Viisaita sanoja, ajankohtaisia kuten aina.

  • Kannattaa partioita parin hengen ryhmissä, saa katettua isomman alueen ja ei todennäköisesti herätä virkavallan ja antifa pellejen mielenkiintoa. Ja jos näyttää että jää alakynteen niin ajoissa hälyttää lisä partioita paikalle!

 2. Varmaan menee sormi suuhun rikosilmoitusta tehdessä kun tuntomerkkeinä on vain viisi moniosaajan silmäparia leijumassa yön pimeydessä.

  • Maahanmuuttajien tekemät rikokset eivät ole poliisin ykkösprioriteetti. Itse asiassa, niitä ei tutkita laisinkaan ja ei ainakaan ketään oteta kiinni (tuhansien ja tuhansien) yksittäistapausten johdosta.

   Sehän on vuonna 2014 viimeistään huomattu, jos ei jo aiemmin ollut tiedossa. Poliisille on sanottu että “tsot tsot, eipäs tutkita mamujen rikoksia, koska rassismi ja sitten –>potkut”. Nämä kunniakansalaiset ovat lain yläpuolella katsokaas.

 3. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288777036232.html

  Viikkoa myöhemmin IS uskaltautuu uutisoimaan aiheesta.
  Tosin poistaen artikkelistaan kaikki viittaukset miesten tummaihoisuuteen.

  Lisäksi “Turusen tarina on saanut sosiaalisessa mediassa epäilijät liikkeelle” – Eli Ilta-Sanomat haluavat luoda illuusion, että kukaan ei uskoisi tällaista tapahtuneen. Tosin poliisista tiedetään kommentoida että kertomus on uskottava.

  IL sen sijaan ei ole luonnollisesti uutisoinut tätä millään tapaa, koska se ei sovi puolueellisten toimittajien (Aino Kangaspuro ym.) näkemykseen monikulttuurisuuden ihanuudesta.

 4. Myöskään Ylen ja Hesarin suunnalta ei tarvi varmasti artikkelia odottaa 🙂

Comments are closed.