Koti Uutisia Maahanmuuttajat tuhoamassa Kreikan talouden rippeet

Maahanmuuttajat tuhoamassa Kreikan talouden rippeet

7

UK_laittomia_maahanmuuttajia

Laittoman siirtolaisuuden tulva Kreikkaan on lisääntynyt 800 prosentilla viimeisen kahden vuoden aikana, kertoo Ekathimerini-sanomalehti. Kyseessä on taloudellinen katastrofi afrikkalaisten uudelle kotimaalle.

Muukalaisvirran vuoksi velkakriisin runtelema Kreikka on joutunut pyytämään jälleen lisää rahaa Euroopan unionilta. EU ajaa avoimien rajojen politiikkaa, joka sotii rajusti jäsenvaltioiden taloudellista hyvinvointia vastaan. Kreikka anoo nyt EU:lta rahoitusta esimerkiksi vastaanottokeskuksille ja tehokkaammalle turvapaikkahakemusten käsittelylle.

Vaikka maahanmuuttajatulva Eurooppaan kiihtyy, on EU hiljattain supistanut rajavartiointibudjettiaan. Etenkin vasemmistolaiset ryhmät ovat kampanjoineet äänekkäästi rajaturvallisuusvirasto Frontexia vastaan. Vapaan liikkuvuuden kannattajien mukaan Euroopan on varmistettava laittomille maahanmuuttajille koulutuksen, terveydenhuollon ja kattavan sosiaaliturvan lisäksi myös turvallinen merimatka Afrikasta uudelle asuinmantereelle.

Yleinen argumentti vapaan afrikkalaisen maahanmuuton puolesta kuuluu, että siirtolaiset ovat ahkeria työntekijöitä ja yrittäjiä, jotka pelastavat Euroopan takkuavan talouden. Toistaiseksi käytäntö on kertonut täysin päinvastaista.

Lähde: Ekathimerini

7 KOMMENTIT

 1. Miten mamut voisi pelastaa yhtään mitään, jos heidän lättylät eivät edes maksa asiankuuluvia veroja?

 2. Erik; mikä taistelu? Suomessa ei ainakaan ole mitään taistelua. Lisää hyysättäviä tulee sekä ulkomailta että omia kun työttömyys tulee räjähtämään käsiin. Velka kasvaa, huoltosuhde muuttuu jatkuvasti aivan päälaelleen eikä kukaan tee mitään. Pitää nopeasti perustaa kansallismielinen, kansallissosialismi-talousdemokratia- tyyppinen puolue, joka ei hyysää siionistipankkiireita eikä ole korruptoitunut vaan suoraselkäinen Suomalaisten puolue.

  • Kassu, jos tarmoa ja ideoita on, niin mikä estää puoluehankkeen panemisen aluille? Mikäli homma hoidetaan skarpisti, niin tuskin Suomen kansallismieliset siihen ainakaan penseästi suhtautuvat. Aloitteellisuutta kehiin!

  • Kassu, kirjoitit tuon kommentin Suomen Vastarintaliikkeen sivuille. Se itsessään aiheuttaa ristiriidan kommenttisi kanssa 😀

    • Ensimmäisen kommenttisi sisältö oli pitkälti “jonkun pitäisi tehdä jotain”, ja kirjoitit sen Vastarintaliikkeen sivuille, siis järjestön, joka on Suomessa se taho, joka tekee sitä kuuluisaa “jotain” parhaansa mukaan.

     Toki jos kaipaat puoluepoliittista toimintaa, niin voisitko eritellä ne syyt, jotka estävät sinua perustamasta sitä puoluetta?

Comments are closed.