Koti Uutisia Kotimaa Maahanmuuttajat raiskasivat Helsingissä vierailleen naisen

Maahanmuuttajat raiskasivat Helsingissä vierailleen naisen

8
Kuvituskuva.

Helsingissä siskonsa luona vierailulla ollut nainen joutui maahanmuuttajien raiskaamaksi auton takapenkillä. Hän oli ollut viettämässä iltaa Kansalaistorilla siskonsa ja tämän miehen kanssa. Kun pariskunta päätti lähteä poikaystävän asunnolle, kaupunkiin vierailulle tullut nainen halusi vielä vähäksi aikaa jäädä keskustaan.

Hän törmäsi illan aikana kahteen maahanmuuttajaan, jotka lupasivat tarjota naiselle kyydin Itä-Helsingissä sijainneelle asunnolle, johon hänen siskonsa oli aikaisemmin lähtenyt. Matkalla auto pysähtyi tienviereen ja takapenkillä ollut mies ryhtyi raiskaamaan naista. Tilanne päättyi kun nainen pääsi pakenemaan autosta ja myös raiskaaja lähti karkuun.

Helsingin käräjäoikeus katsoi muun muassa todistajien kertomusten, hätäkeskustallenteen ja lääkärintodistuksen perusteella, että kyse oli raiskauksesta. Se tuomitsi vuonna 1988 syntyneen Ahmed Basim Saddam Al-Azzawin kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Lähde: Iltalehti

8 KOMMENTIT

 1. On myös omaa tyhmyyttä lähteä näiden matkaan, eikö yhtään epäilytä, että Suomessa kaksi rotumuukalaista haluaa tarjota illalla kyydin randomisti?

  • Tuollaiseen ajatteluun nuoret nykyään koulussa kasvatetaan: “Ei saa olla ennakkoluulounen”.

  • Jos se on tyhmyyttä/naiiviutta tms. niin silloin syyttävä sormi osuu siskoon, minkä ihmeen takia jättää tällainen sisko tuonne yksin. Ja myös vanhempiin, eikö sen vertaa ole asioista puhuttu. Koululta ja yhteiskunnalta voi odottaa jos jotain niin pelkästään kannustusta tällaiseen “prinsessojemme tutustumiseen” vai miten se nyt menikään Taposen mukaan, ja sitten vielä “herkästi ilmoitellaan” jälkeenpäin.

   • Aivopesun tulos. Jos teillä on lapsia, tehkää heille rajat erittäin selväksi.

 2. Kuten tiedämme, motiivien epäily on rasismia. Eikä kukaan halua rasisteerata, eihän? Jutusta ei myöskään käynyt ilmi minkärotuinen uhri on.

 3. Black rapists choose White victims over
  half (54.9%) of the time (2) (32) (28)

  2.American Journal of Sociology, Vol. 92, pg
  822+
  28.Social Forces, Vol. 69, pg.1+, Sept. ’90
  32.Taylor, Jared, Paved with Good Intentions: The
  Failure of Race Relations in Contemporary
  America. 1992, Carrol & Graf. New York, NY

 4. Black rapists choose White victims over
  half (54.9%) of the time (2) (32) (28)

  2.American Journal of Sociology, Vol. 92, pg
  822+
  28.Social Forces, Vol. 69, pg.1+, Sept. ’90
  32.Taylor, Jared, Paved with Good Intentions: The
  Failure of Race Relations in Contemporary
  America. 1992, Carrol & Graf. New York, NY

  Neekereiden tekemät valkoihoisten raiskaukset johtuvat osin neekereiden kyvyttömyydestä itsehillintään, mutta ko. teot ovat myöskin eräänlaista matalan intsiteetin sodankäynti valkoisia vastaan, kuten yllä oleva viittaus näyttää.

Comments are closed.