Koti Uutisia Ulkomaat Maahanmuuttajapuolueen johtaja kehottaa maahanmuuttokriittisiä hollantilaisia lähtemään maasta

Maahanmuuttajapuolueen johtaja kehottaa maahanmuuttokriittisiä hollantilaisia lähtemään maasta

9

Hollantilaisen maahanmuuttajapuolue DENK:n johtaja Tunahan Kuzu kehotti vastikään maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia hollantilaisia lähtemään pois maasta. Lisäksi hän sanoi videoblogissaan seuraavaa:

– Mikäli he eivät pidä muuttuvasta Hollannista, jossa asuu ihmisiä eri kulttuureista, heidän paras ratkaisunsa on lähteä pois täältä.

Kuzu syytti syntyperäisiä hollantilaisia siitä, että he pyrkivät pitämään maansa omissa käsissään. Hän on myös väittänyt hollantilaislääkäreiden hoitavan laadukkaammin hollantilaisia kuin maahanmuuttajia. DENK puolestaan on Hollannin työväenpuolueesta (PvdA) irtautunut ryhmä. DENK:n vuonna 2014 yhdessä Kuzun kanssa perustaneen Selçuk Öztürkin kerrotaan sanoneen PvdA:n eduskuntaryhmän johtaja Diederik Samsomille: “Allah rankaiskoon sinua.” Vuonna 2016 Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu vieraili Hollannissa, ja tavatessaan hänet Kuzu piti yllään Palestiina-pinssiä sekä kieltäytyi kättelemästä Netanjahua.

Hollannin vapauspuolueen johtaja Geert Wilders puolestaan kommentoi Kuzun viimeisimpiä lausuntoja Twitterissä seuraavasti:

– Sanomani Kuzulle, DENK:lle ja kaikille muille Erdoğanin ihailijoille on: kadotkaa Turkkiin!

Lähteet: Nordfront, Nya Dagbladet

9 KOMMENTIT

 1. Vaikka joku hiekkaperse ei kättele jude-johtajaa se ei tarkoita sitä että olisivat vihollisia. Kulkevat musulmaanit ja juutalaiset käsi kädessä ja toistensa housuissa onnellisina auringonlaskuun

  • Koukkunokat ja musupökäleet ovat yhtä ja samaa PASKAA. Ovat Nooan ruskean pojan Jaafetin jälkeläisiä kummatkin. Kieli ja “kulttuurikin” on sitä samaa saatanan kälätystä. Ja eläimiltä saavat Suomessakin — täysin laillisesti! — katkoa kurkkuja. On se perkele ihme ettei saada lakialoitteita edes aikaiseksi näiden raakalaisten touhuista. Vai minkälaista “tasa-arvoa” tai “yhdenvertaisuutta” on se, että nämä kaksi em. ryhmää saavat huseerata maassa täysin omiaan? Somalinaaraistakin on 100 % työttöminä ja uroksista 60 % ja silti saavat kupata maatamme mielin määrin. Miksei näille asioille tehdä mitään? Tai se että eräs saksanjuutalainen Paavo Lipponen nostaa palkkaa vuotena eräänä 300 000 €, mutta saa silti kymppitonnin eläkettäkin. Eikö ketään kiinnosta? Edes vittuillakseen voisi joku alkaa tehdä näitä lakialoitteita.

  • Jostain se on siivoaminenkin aloitettava. Kun yksi homepesäke on putsattu, voi siirtyä seuraavaan. Hollannissa riittää siivottavaa.

 2. Talo elää tavallaan, vieras käy ajallaan. Ollaan mitä mieltä tahansa presidentti Kekkosesta niin perusasioita hän osasi kiteyttää. Tämmöiset periaatteet pitäisi tehdä selviksi ottomaani musulmaaneille.

 3. Siinä vaiheessa kun ulkomaalaiset alkavat käskyttää kantaväestöä, ollaan menty liian pitkälle. Hollannin tapauksessa pitäisi aloittaa maan puhdistaminen ulkomalaisista. Välittömästi. Se saisi ulkomaalaisten suut suppuun ja palautettua nöyryyden Hollantia ja hollantilaisia kohtaan. On kuitenkin suuri epäonni hollantilaisille että maan kuningashuone kuuluu Bilderbergiin. Se takaa sen että mitään muutosta ei tapahtu. Paitsi ehkä huonompaan.

  • Suomessa SA-hintin “miehet” kantavat kassit ja poliisikin nuolee perseen puhtaaksi värivammaisilta.

 4. https://www.mantsalanuutiset.fi/artikkeli/608614-maahanmuuttovirasto-puolustaa-ammutun-miehen-kielteista-turvapaikkapaatosta ← Tuossa päivän hyvä uutinen, vaikkakin vanha. Yksi paskaläjä vähemmän tälläkin pallolla.

  Voi-voi, kovasti “liberaalit” hollantilaiset ovat onnistuneet sössimään koko homman lopullisesti ja ehkä jopa peruuttamattomasti. Parikymmentä kertaa tullut käytyä tuolla ja Belgiassa. Hienoja paikkoja olivat ainakin ennen. Nyt ei enää edes kiinnosta mennä sinne kurapaskojen sekaan: niitä on Suomessa jo ihan tarpeeksi. (Jokainen mutarunkku on liikaa.)

Comments are closed.