Koti Uutisia Maahanmuuttajaperhe pidätettynä tukien väärinkäytöstä

Maahanmuuttajaperhe pidätettynä tukien väärinkäytöstä

2

Ruotsin Linköpingissä asuva irakilaisperhe pidätettiin viime viikolla epäiltynä törkeästä petoksesta ja törkeästä avustusraharikoksesta.

Syyttäjä tiedottaa, että perheen isä, Haidar Alin, on teeskennellyt vakavaa vammaa, jonka avulla hän on saanut oikeuden henkilökohtaiseen avustajaan. Henkilökohtainen avustaja on toiminut myös muiden perheenjäsenten avuksi, ja tätä varten myös he ovat saaneet korvausta. Perheen äiti, Ala Fathi Hasan, on poikiensa Husam Alin ja Muhannad Alin kanssa saanut korvausta vajaat viisi ja puoli vuotta. Kyse niinkin korkeista summista kuin 5,3 miljoonaa kruunua (616 000 €).

Pari erosi vuonna 2003, ja Haidar Ali on muuttanut Tukholman lääniin Skärholmenin kunnassa sijaitsevaan asuntoon. Hän jakaa asunnon toisen miehen kanssa, joka pyörittää parturiliikettä. Poliisin tullessa pidättämään äidin ja pojat heidän asunnostaan Linköpingissä, oli paikalla myös Haidar Ali.

Perhe on asunut Ruotsissa pian 20 vuotta, mutta oikeudenkäynti tullaan järjestämään arabialaisen tulkin avulla.

Nordfront.se

 

2 KOMMENTIT

  1. Jälkimmäisessä linkissä (on teeskennellyt…) puhutaan suuremmasta summasta, 13,5 milj. kruunusta, joka euroina on 1 560 000. Linkin takaa: Den så kallade rullstolsmannen lurade under flera års tid Försäkringskassan i Östergötland på sammanlagt 13,5 miljoner kronor.
    Jos 1,56 miltsiä jaetaan 6 vuodeksi, vuotta kohti se tekee 260 000 euroa. Näin kk. tuloiksi tulee 21 666,67 euroa. Se jaettuna 4 hengelle on 5 416,67 e/kk per naama.
    Eipä taida valkoihoinen medel Svensson edes pystyä yrittämään huijata samoja summia, försäkringskassanin virkailijan päässä alkaa epäily raksuttaa heti jos ei ikinä työelämässä ollut valkoihoinen saisi 5 416,67 e/kk, eli 46 890,41 kruunua kuukaudessa.
    Tulkki toki tietenkin tarvitaan, hidastamaan käräjiä että tulisi nopeasti päätös tuomiosta joka ei kiireellä tehtynä voi olla yläkanttiin. Eikä edes maksa itselle mitään, valdehan sen tulkin maksaa.
    Hienosti menee, ja Suomessa tehdään sama perässä! Monikulttuurisuus on rikkautta, mutta vain tietyille.

  2. Kyseessä on vain yksi monista… Toivottavasti riittää mielenkiintoa kaivaa loputkin rotat koloistaan. Viimeinen lause on kuin kirsikka kakun päällä.

Comments are closed.