Koti Uutisia “Maahanmuuttajanaisia pelotellaan Vantaalla”

“Maahanmuuttajanaisia pelotellaan Vantaalla”

12

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Valtamedia tarjosi jälleen ilmaista mainostusta Vastarintaliikkeelle, eikä uutisoinnista tälläkään kertaa puuttunut tahatonta komiikkaa. Uusimman vuodatuksen tarjosi Vantaan Sanomat otsikolla “Kansallissosialistien tarrat raivostuttavat Havukoskella”.

Vantaan Sanomien keskiviikkona julkaistussa uutisessa kauhistellaan ja dramatisoidaan Vastarintaliikkeen tarroja, joissa on monikulttuurisuuden haitallisuudesta varoittava teksti. Jutussa vihjataan, että SVL:n tarroilla “pelotellaan maahanmuuttajanaisia ja heidän lapsiaan” Havukosken kaupunginosassa. Lähteenä uutisessa on käytetty maahanmuutolla ja monikulttuurisuudella itsensä elättävää Satu Saariaho-Bergiä.

Maahanmuuttajanaisille suomea opettava Saariaho-Berg myös valittelee uutisessa sitä, että hänen kyntensä “hajoavat tarroja repiessä”, sillä hänen mukaansa uusia tarroja ilmaantuu aina tilalle sitä mukaa, kun hän repii edellisiä pois. Monikulttuurisuudesta varoittaminen on hänen mukaansa “törkeää ja lisää rasismia” – siitä huolimatta, että Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla on tapahtunut tänäkin vuonna lukuisia monikulttuurisia omaisuus- ja väkivaltarikoksia, joiden uhreiksi monet suomalaisnuoret ovat joutuneet.

Vantaan Sanomien “uutisen” on kirjoittanut Toni Tervo. Paria päivää aiemmin samainen Toni Tervo kirjoitti pitämänsä katugallupin pohjalta jutun, jossa viitattiin syyskuun alussa tapahtuneeseen monikulttuuriseen ryöstöaaltoon, jossa monikulttuurinen jengi ryösti useita nuoria Tikkurilassa. Tuon jutun sävy oli täysin erilainen verrattuna nyt julkaistuun yliampuvaan tekstiin. Tervo ei maininnut sanallakaan monikulttuurisuutta, ja hän viittasi jengiryöstöihin muun valtamedian tavoin “joukkotappeluna”.

12 KOMMENTIT

 1. Hah hah, ihan loistavaa. Ilmainen mainos on aina hyvä juttu. Eniten tuossa jutussa nauratti toi todella tyhmä ämmä.

  • Parasta on se, kun valittelee omista kynsistään, joilla tämä akka repii sananvapautta omasta tahdostaan irti päivittäin.

 2. Täytyypä kaivaa eilisen Vantaan Sanomat jostain roskakorista, saapahan ainakin kahvin kanssa viihdyttävää luettavaa.

 3. Antaa kultturimarxistien ulista, fiksut osaavat nähdä multikultipaskan läpi ja ymmärtävät, että meillä kansallissosialisteilla on aito huoli Suomesta ja suomalaisista!

  • Näin on. Varsinkin Yle on viime aikoina kunnostautunut fasismi- ja homolesbojutuilla. Tänään perjantaina mm. Pressiklubissa “asiantuntijana” aivan käsittämättömän uskomaton jutkulesboantifa Rosenberg.

 4. Illan naurut! Miten tekstin voi kääntää nimenomaan naisia ja lapsia vastaan? Jengien ryöstelyistä mainitaan joukkotappeluna? Näyttääkö tilanne yksi vastaan 6 joukkotappelulta? Ei mielestäni.

 5. Satu Saariaho-Berg tarvitsee vastarintaliikettä. “Rasismin” kauhistelu tuo hänelle henkilökohtaista mielihyvää kun pääsee pätemään. Sitä paitsi mitä enemmän “rasismia”, sitä tukevammin hän on kiinni mamubusineksessa.

 6. Kansallinen Vastarinta lisää kynsihoitoloiden voittomarginaaleja, kun pöyristelevät kukkahatut joutuvat käymään hoidattamassa urheassa fasismin vastaisessa taistelussa rikkoutuneita kynsiään. 😀

  Verenpainelääkkeitä myyvien lääkefirmojen voittomarginaalitkin lähtevät infernaaliseen nousuun tarrojen liimailulla! Kohta on punikkilehti Kansan Uutisissa otsikko “Mystinen ilmiö vaivaa Vasemmistonuoria; lähes joka toinen kärsii liian korkeasta verenpaineesta”.

 7. Tuli seurattua myös tämän Rosenbergin kommentointia, ja läpi kuulsi se, että Ruotsi on diktatuuri, jossa monikulttuurisuudelle on annettu diktaatti, ja joka sen kyseenalaistaa, sillä ei ole demokraattista mielipiteen vapautta tai välttämättä edes lainsuojaa, koska antifasisti perusteella voi pahoinpidellä, uhkailla, kiristää ja tuhota toisen omaisuutta ilman, että tarvitsee pelätä seurauksia yhteiskunnan puolesta, tuomioiden ollessa lähinnä näennäisiä.

  Samoin kävi ilmi elitistinen ajatus siitä, miten nämä kulttuuriälyköt tietävät, mikä on parasta kaikille muille, hieman piti osoittaa ymmärrystä myös duunareille, tosiasian ollessa se, että suorittava porras yhteiskunnassa on se taho, joka aikaansaa kansantalouden ylijäämän, josta sitten jaetaan myös näille loisijoille, jotka kuten todettua ylivoimaisessa “älykkyydessään” tietävät, mikä on meidän muiden etu.

 8. Suomalaiset alkavat pikkuhiljaa herätä tähän saastaan joka jyllää isänmaassamme… Islam on loisten uskonto, ja monikulttuurisuus on tuhoon tuomittu kokeilu, joka ei tule ikinä onnistumaan…

Comments are closed.