Koti Uutisia Maahanmuuttajamies tuomittiin lapsen raiskauksesta vankeuteen Ruotsissa

Maahanmuuttajamies tuomittiin lapsen raiskauksesta vankeuteen Ruotsissa

6

Syyrialaismies tuomittiin kahden vuoden ja kuuden kuukauden vankeuteen lapsen raiskaamisesta Ruotsissa viime joulukuussa. Uhri oli tekoaikaan 15-vuotias, tuomittu 23-vuotias.

Tapahtumat saivat alkunsa tuomitun Ghaith Alassehin pitämissä kotibileissä, joihin myös 15-vuotias oli kutsuttu. Uhri joi turhan kovalla kädellä alkoholia ja sammui vessan lattialle jo ennen puoltayötä oman oksennuksensa sekaan. Raiskaaja kantoi uhrinsa täältä sänkyyn, jossa hän sitten päätti raiskata tämän.

Uhri itse ei muista tapahtumista muuta kuin hämärästi sen, että hän yrittää työntää jotain henkilöä pois päältään ja että hänen alapäähänsä sattuu. Tytöllä oli tapahtuma-aikaan kuukautiset sekä tamponi, mutta tämä ei tekijää estänyt. Raiskaus päättyi, kun muut huoneistossa olleet huomasivat tajuttomana olevan henkilön raiskaamisen olevan käynnissä.

Alassehinin mukaan tyttö olisi itse suorastaan vaatinut seksiä, mikä saikin varatun miehen selkärangan katkeamaan ja suostumaan tytön vaatimuksiin. Oikeus ei tätä selitystä uskonut, vaan tuomitsi syyrialaisen vankeuteen. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.
 

Lähde: PT-media

6 KOMMENTIT

  1. Vankeutta? Ihme kun suvakit ei ole vankilan ulkopuolella vaatimassa Allasehin vapauttamista. Tämä on sitä kulttuurinrikastusta. Tuon tytön olisi pitänyt olla otettu ja ylpeä, että juuri hänet valittiin, koska tyttö sai kokea monikulttuurista värinää. 🙂 Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta. 🙂

  2. Raiskaustuomiot ovat aivan järjettömän naurettavia. Mielestäni raiskaus on monessa suhteessa pahempaa kuin laaki ja vainaa. Raiskauksen kokenut ihminen kantaa kokemaansa lopun ikäänsä kuin syöpää joka puhkeaa tasaisin väliajoin uudestaan, mutta tässä tapauksessa traumoina ja psyykkisinä häiriöinä. Toki lääketehtaat nauttivat tästäkin asiasta, kun saavat ikuisen asiakkaan itselleen, hyvin todennäköisesti ainakin.

    Syvin olemus tässä on kuitenkin takuulla kovasti aikoinaan kukkinut eliitin harjoittama pedofilia jonka nykytilasta ei ole tietoa. Onko Trumpilla sitten käynnissä näiden saastojen metsästys tällä hetkellä vai ei niin se olkoot jokaisen itsensä pääteltävissä, aika varmasti näyttää sen ajattelemiseen liikaa kannata energiaansa edes käyttää. Varmaa on kuitenkin, että niin pitkään kuin sionistinen eliitti hallitsee tätä maailmaa niin raiskaustuomioitakaan ei tulla koventamaan. Päinvastoin tulemme luultavasti seuraavaksi näkemään kirjainyhdistelmän LGBTP…

  3. Kuva kertokoot puolestaan. En edes viitsi käyttää aikaani kuvailemaan tuon elukan aiheuttamia mielleyhttymiä päässäni. Sen sijaan haluan edes välittää perille menemättömyydestä huolimatta surunvalittelut raiskatulle tytölle, jonka elämä on tuhottu “ihmisoikeuksien” ja kommunistis -juutalaisetn monikulttuurisuusaatteen takia. Uskokoot ne jotka tahtovat, mutta tuokin enää alemmaksi pääsemätön rikollinen tulee samaan rangaistuksen ilman, että ainoakaan rahanahne ja väärämielinen asianajaja sitä pyrkii “tasoittelemaan” päälaelleen.

  4. Jotkut saattavat sanoa, mitä 15 vuotias tyttö tekee ympäripäissään juhlissa, mutta on näyttöä, että näille saalistajille kelpaa uhriksi myös vammaiset ym. avuttomassa tilassa olevat henkilöt. He eivät kadu tekoaan vaan vielä kuvaavat sen näyttääkseen, miten vähän ihmisarvoa valkoisella uhrilla on.

    • Jep! Kaikki kelpaa näille olennoille, vammaiset, vanhukset, lapset. Uhriksi oli joutunut jopa 90v-mummo, joka raiskattiin ja sen jälkeen murhattiin. Tämä taisi tapahtua Englannissa, tekijänä ketäs muukaan kuin kulttuurinrikastaja, joku ählämi.

Comments are closed.