Koti Uutisia Maahanmuuttajaa epäillään lapsen törkeästä raiskauksesta Kajaanissa

Maahanmuuttajaa epäillään lapsen törkeästä raiskauksesta Kajaanissa

3

Poliisi tiedotti maanantaina ottaneensa kiinni maahanmuuttajataustaisen nuoren miehen epäiltynä 15-vuotiaaseen kohdistuneesta törkeästä raiskauksesta. Raiskaus on tapahtunut Kajaanin keskustassa Kalkkisillantiellä sijaitsevassa yleisö-WC:ssä viime sunnuntaina.

Epäilty mies on poliisin tiedon mukaan syntynyt vuonna 1999. Aluksi poliisi tiedotti epäillyn asuvan vastaanottokeskuksessa, mutta korjasi sittemmin, että kyseessä on pysyvästi maassa asuva henkilö. Tämä tarkoittaa, että hän on viranomaisten mukaan sopeutunut Suomeen.

Siirtolaisten takia suomalaiset seksuaalirikostilastot kokivat vuosien 2015 ja 2016 välillä kolminkertaistumisen aikaisempaan verrattuna.

Lähde: Kaleva

3 KOMMENTIT

 1. Vuonna 2016 tuhatta Suomessa loisivaa irakilaista kohden oli 12,9 seksuaalirikosepäilyä. Afganistanilaisten vastaava luku oli 10,9. Tuhatta suomen kansalaista kohtaan vastaava luku oli 0,3. Siinä KRP:n Faktaa. Ja nyt se paras AIVOPIERU: “Asioille voidaan kuitenkin tehdä muutakin kuin potkia ihmisiä pois Suomesta. Missään nimessä viranomaisten ei pidä nostaa käsiä pystyyn uudenlaisten uhkien edessä”…näin siis KRP. Koska nämä puusilmät tajuavat, että paras ratkaisu olisi ollut olla päästämättä maahan näitä elukoita. Ehdotan ennakko kastrointia kaikille loisijoille. Tieto siitä että rajavartiolaitos veistää tylsällä hugarilla munat irti rajaa ylittäessä lopettaa tämän sosiaalisurffauksen kokonaan.

 2. “Suomalainen”, savolainen, hämäläinen, pohjalainen, saamelainen… jne.

  Nuo eivät nyt merkkaa yhtään mitään. Suomalainen on suomalainen, joka on etnisesti “koko” suomalainen valkoinen, joka käy saunassa, juo kaljaa, grillaa, sammuu tärkeinpinä juhlapyhinä, kuolee maksakirroosiin tai rakkauden puutostilaan.
  Se on oikea suomalainen.
  Väriltään mustat, harmaat, punaiset, keltaiset, ruskeat yms. eivät ole suomalaisia kun he tekevät jotain hyvää ja palkittavaa ihan oikeasti. Esim. pelastavat lapsen palavasta talosta.

  Jos hän tekee rikoksen, jossa raiskataan ja murhataan nainen, ja jo nykyään mieskin. Silloin hän on SUOMALAINEN!!!

 3. Sain tänään tietää erittäin surullisen asian 🙁
  95% luotettava lähde kertoi että raiskauksen uhri on tehnyt itsemurhan 🙁

Comments are closed.