Koti Uutisia Maahanmuuttaja virtsasi naisen päälle – poliisi epäilee naista pahoinpitelystä

Maahanmuuttaja virtsasi naisen päälle – poliisi epäilee naista pahoinpitelystä

2

Sunnuntain vastaisena yönä ulkomaalaistaustainen mies ahdisteli naista turkulaisessa yökerhossa. Nainen oli tehnyt lähentelemään tulleelle miehelle sanoin ja elein selväksi, ettei halua miehen koskevan itseään.

Pakit saanut maahanmuuttaja oli ryhtynyt virtsaamaan naisen jaloille keskellä tanssilattiaa, jolloin nainen oli lopettanut miehen toiminnan lyömällä tätä tuopilla. Mies oli jatkanut aggressiivista käytöstään poliisin saavuttua ja päätyi yöksi putkaan.

Nyt poliisi epäilee naista pahoinpitelystä ja miestä sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

 

Lähde: Turun Sanomat

2 KOMMENTIT

  1. “Naista pahoinpitelystä”! Totta kai. Olemmehan demla-Suomessa, jossa oman puolesa pitäminen “naisrauhansa” pitimiksi tuomitaan varmasti kovemmin kuin tämä apina, joka kusi kintuille. Parempi vain lyödä, ettei päästä raiskauksen tapahduttua, ettei laittanut tarpeeksi “vastaan”, jolloin “kansakuntamme toivo” kävelee (loikkii) vapaana otuksena ja muassaan komia korvaussumma “väärästä valasta” ja elinikäisistä vakavista traumoista, jonka hoidon vielä “syyllinen” maksaa eli vapaasti laskuttamaan pääsevä “terapeutti” arvelee “hoidon” vievän n. 10 000 tuntia – vähintäin -.

Comments are closed.