Koti Uutisia Maahanmuuttaja uhkailee kaikkien ruotsalaisten tappamisella

Maahanmuuttaja uhkailee kaikkien ruotsalaisten tappamisella

7

Ruotsissa asuva afrikkalaistaustainen maahanmuuttaja on tehnyt rap-kappaleen, jolla hän uhkailee muun muassa ruotsalaisten hävittämisellä sukupuuttoon sekä ruotsalaistyttöjen puukottamisella sukupuolielimiin.

Kappaleessa muun muassa sanotaan, että tummaihoiset tulevat ottamaan vallan, ja sen jälkeen ruotsalaiset saavat kokea heidän vihansa. Siinä myös kerrotaan, että kaikki ruotsalaiset tullaan poistamaan maasta riippumatta siitä, ovatko he antifasisteja, sosiaalidemokraatteja tai konservatiiveja.

Vaikkeivät “laulun” sanat varmasti edustakaan kaikkien maahanmuuttajien mielipiteitä, on kappale silti hyvä osoitus siitä, että Euroopassa on muunrotuisia, jotka aidosti vihaavat valkoisia ihmisiä. Heidän lukumääränsä lisääntyy jatkuvasti maahanmuuton ja korkean syntyvyyden myötä. Samaan aikaan valkoisten määrä vähenee ajan saatossa alhaisen syntyvyyden ja vanhenevien ikäluokkien vuoksi.

Englanninkielisillä tekstityksillä saatavilla olevan kappaleen voi kuunnella YouTubessa.

 

7 KOMMENTIT

  1. Olipas oikea riimimestari, pitäisi sälliä sponsoroida ja lähettää kaverin biisejä suvaitsevaistolle. Olisi mukava aloittaa monikulttuurisuustapahtumat kyseisellä biisillä tunnelman kohottamiseksi.

    • Voin aivan kuvitella jonkun tekopirteän monikulttuurisuustapahtuman, jossa itseään vihaavat, mikkihiiren malliset “whiggerit” jammailevat ja määkivät kyseisen biisin tahtiin uusien mustien isäntiensä välittömässä seurassa.

  2. On siinä mustalla kovat luulot itsestään ja rodustaan. Todellisuudessa sadan vuoden päästä niitä nähdään vain historiankirjoissa.

    • Tuskin tekijän henkilöllisyyttä tietää 100% varmuudella muut kuin tekijä itse.

  3. Tää sama jannu teki myös kappaleen jossa hän pilkkaa Ruotsidemokraatteja ja tää urpo laitto kans videon missä hän soittaa jollekki tyypille ja uhkailee hyvin samalla tavalla kuten tuossa kappaleessa.

Comments are closed.