Koti Uutisia Maahanmuuttaja tapettiin Italiassa – mustat mellakoivat protestiksi

Maahanmuuttaja tapettiin Italiassa – mustat mellakoivat protestiksi

16

Italiassa on jälleen ilmennyt rodullisia jännitteitä sen jälkeen kun italialainen mies ampui kuoliaaksi afrikkalaisen maahanmuuttajan maanantaina. Edellinen vastaavan tyylinen ampumatapaus sattui noin kuukausi sitten, kun 28-vuotias kansallissosialisti Luca Traini ampui kuutta afrikkalaista kostoksi italialaistytön paloittelumurhasta. Sittemmin monet tavalliset italialaiset ovat osoittaneet avoimesti tukensa Trainin teolle, sillä maassa on vakava siirtolaisongelma ja paikalliset ovat kyllästyneet lisääntyvään maahanmuuttajarikollisuuteen.

Maanantainen ampumistapaus ei kuitenkaan tiettävästi ollut poliittisesti motivoitunut vaan poliisin mukaan kyseessä oli itsetuhoisen ja sekavan ampujan satunnaisesti valitsema vastaantulija. Tästä huolimatta afrikkalaiset ovat mellakoineet Firenzessä protestiksi rasismia vastaan. Poliisin julkilausumasta huolimatta he kutsuvat tekoa rasistiseksi ja ovat sen vuoksi riehuneet ympäri kaupunkia.

Maahanmuuttajamellakat tulevat todennäköisesti lisäämään kansallismielisten ja maahanmuuttokriittisten kannatusta, joka osoittautui muutenkin korkeaksi viime sunnuntain vaaleissa. Alla on esillä videokuvaa tiistain mellakasta.
Lähteet: MV-lehti, Reuters

16 KOMMENTIT

 1. Vasemmiston “unelmaa”.Kuka tervejärkinen kaipaa tällaista. Itse kaipaan ennemmin “impivaaraista” 80-luvun Suomea, jolloin töitä riitti tekevälle, yhteiskunnassa noin suurinpiirtein kaikki hyvin. Ja niin ihmisilla oli usko parempaan huomiseen . Mitä muuta tavallinen kaduntallaaja voi odottaa? Miltä nyt näyttää tulevaisuus kaduntallaajasta? Hyvin ovat (((ne))) “viisaiden kirjaansa” toteuttaneet.Ihmiset ovat toistensa tukissa kiinni ja syntyvyys on romahtanut koko valkoisessa Euroopassa. Eipä näytä tulevaisuus hyvältä lapsilleni.

 2. Hyvä! Mitä enemmän yleinen moraali alkaa muistuttamaan banaanivaltiota, sitä paremmin pystymme toimimaan, kuten WLP sanoi. Ei käy yhtään sääliksi niitä sheeplejä, jotka eivät vieläkään ole heränneet rotukysymykseen, eivätkä koskaan tulekaan heräämään. Antaa paskan palaa, jokainen valkoisten asuinalue, jonka nekeerit valtaavat, on heidän, koska totisesti nämä valkoiset sheeplet ja suvakit eivät ansaitse asuinaluetta eivätkä omaa valtiota, jos he eivät ymmärrä sen fundamentteja rodussa.

 3. Tarpeeksi ei ole vielä tapettu Euroopan alkuperäisväestöä jotta kuoliaaksiymmärtäjät ymmärtäisivät että heidän ajamansa aate “valkoisen miehen syyllisyydestä” ja siitä johtuva kuonan vapaaehtoinen raahaaminen tänne on loputtava.

  Eivät reppanat tajua olevansa itse hyvinkin pian vastaanottavana osapuolena ja en tarkoita sillä sitä mustan miehen ah niin ihanaa ja intohimoista rakkautta. Jota he ovat valmiita jakamaan oma-aloitteisesti kaikille kaksijalkaisille talitintistä tikapuihin vastaanottajan iästä ja sukupuolesta riippumatta.

  Miksei maailman pelastaja ja kaikkeuden valo tsar Putain ole valmis luomaan pesää muutamalle miljoonalle kulttuurin rikastuttajalle? Edustaahan hänkin valkoisia vai mitä? Toivoisin dosentti Bäcmanin alias Leon antavan tähän pätevän selvityksen ihan suomeksi ja ihan tungsteenia.

  • En ymmärrä noita leikkimielisiä letkautuksia jostain mustista rakastajista. Eikö ihmisen täydy olla aika totaalisen cuck että edes käyttää moista kieltä?
   Samaa tasoa MVLehden kommenteissa, joissa suvakkiuutisia elävöittämässä on aina noiden cuck-miesten “hauskat vitsit”, tyyliin: “Hehe, taisi suvakki käydä ottamassa vähän mustaa makkaraa hehe röh röh”.

   Sairasta ja alentavaa tuollainen kielenkäyttö.

   • Täälläkin on naureskeltu mustan rakastajansa ja rahojensa perâänkuuluttanutta suvakkineitoa ja muita vastaavia ilmiöitä sekä saarnattu rotujen sekoituksista mutta jos sinä olet niiden kannattaja niin go for it. Jokainen tyylillään.

   • Sinä se murehdit kielenkäytöstä kun mustilla heiluvat machete-veitset. Mitä tulee suomalaisiin ja muihinkin eurooppalaisiin valkoisiin valaisiin ja heidän kultivoituneeseen eli yli-kiimaiseen käytökseensä suhteessa yönmustiin kyntömiehiin, jotka ottavat suoraan perseeseen todistettavasti kuvattuna VOK:keissakin ilmeisesti osana “kotoutus -ohjelmaa”. Ei silloin voi kielenkäyttö olla “alentavaa”, jos toden sanoo. Pohjoismaisen ja eurooppalaisen naisen arvostus on laskenut pohjamutiin kulttuurimarxististen ja muutoin vain “osattomien” naisten toimesta. Jos tuollainen korpeaa kunnon naisia, joilla on alapää vasta toisella sijalla järjen käytön jälkeen kuten myös edes on kyse alkeellisimmassakaan muodossa ns. “kunnia”, niin mämä naiset voivat ainoastaan kirota kanssa siskojaan, jotka ovat vieneet naisten maineen mennessään likaamalla oman pesänsä (oikean) valkoisen miehen silmissä, joka kuitenkin ehkä on vielä jotain arvostusta osakseen odottanut ilmentäen sitä edes omalla käytöksellä suhteessa “ulkomaanherkkuihin” edes jonkinlaista kritiikkiä tuntien eikä halventamalla itsensä huoran tasolle, jotka huutavat kunniansa perään siinä missä varkaatkin.

 4. Flyin’Finn,muista jokapäiväinen lääkityksesi. Se helpottaa tähän Bäckmanin tuskaasi.Meillä on omat ongelmat, Putinilla omansa. “Vy znaete”?

  • Voi anteeksi Leo jos pieni mielesi sai kolhun. Truth hearts vai mitä tovaritsh?

   • Taitaa ennemminkin olla, että “truth hurts” kun noin ottavat nokkiinsa, eivät ole totuuden sydämestä kuulleetkaan. Aina kun suvakeilta, vastapuolen kätyreiltä sun muilta propagandatosikoilta loppuvat vastaukset, ne menevät henkilökohtaisuuksiin. Kyvyttömyys ja lahjojen puute yritetään korvata olemalla niin maar kovaa jätkää…

   • Kuule. Ryssän voi aina paistaa voissa, mutta musumaaneihin ja rullaturpiin sitä ei pidä edes sotkea.

 5. Mitähän nuo mustat paviaanit olettavat saavuttavansa tuolla käytöksellä? Ymmärtämystä italialaisilta?? 😀

  • Ei ne ole paviaaneja vaan tummia rakastajia joita ei saa loukata. Katso vaikka Epicin viestistä tuosta ylempää.

   • Pahoittelen paviaaneille ja paviaanioletetuille aiheutunutta mielipahaa, harkitsemattomista lausunnoistani. Editoin paviaanin tummatumaiseksi alkulimaksi…happy now?

  • Neekerit tekemässä sitä mitä parhaiten osaavat, riehumista, väkivaltaa, pari raiskausta välissä. Helvetin sieluttomat torakat!

Comments are closed.