Koti Uutisia Maahanmuuttaja raiskasi 83-vuotiaan naisen

Maahanmuuttaja raiskasi 83-vuotiaan naisen

1

83-vuotias nainen joutui nuoren eritrealaisen maahanmuuttajan raiskaamaksi ja pahoinpidellyksi useamman tunnin ajan asuintalonsa pihalla, raportoi paikallinen poliisi maanantaina. Väkivallantekijä pakeni vasta, kun uhrin sukulaiset saapuivat vierailulle uhrin luokse. Poliisin mukaan raiskaaja löydettiin muutaman päivän kuluttua teosta.

Raiskaus tapahtui lyhyen matkan päässä paikasta, josta eritrealainen nainen löytyi viikko sitten kuoliaaksi puukotettuna. Poliisi uskoo kuitenkin jälkimmäisessä tapauksessa olevan kyse kotimaisesta riidasta. Alue on ollut jo ennen suurien afrikkalaistaustaisten maahanmuuttajien tuloa rauhatonta aluetta huumeongelmineen ja prostituoituineen.

Raiskauksen julki tulemisen jälkeen maan sisäministeri otti nopeasti yhteyttä maan ulko- ja oikeusministereihin ehdottaakseen, että hänen sallittaisiin karkottaa Sudanista ja Eritreasta tulleita laittomia afrikkalaisia takaisin kotimaihinsa. Hän sanoi tämän järkyttävän raiskauksen olevan merkki kansalaisten menettämästä turvallisuudentunteesta alueilla, joilla on suuria määriä ulkomaalaisia. Hän toivoi myös ulko- ja oikeusministereiden saattavan loppuun rajan aidan rakentamisen, alkavan täyttää pidätyskeskuksia siirtolaisilla ja tiukentavan täytäntöönpanoa laista, joka koskee maahan tunkeutumisen ehkäisemistä.

Alueella järjestettiin pian tapahtuman julki tulemisen jälkeen protestimarssi, jossa huudeltiin iskulauseita maahanmuuttajien palauttamisesta. Paikallinen kolmen lapsen isä kertoo, että tämä väkivalta on arkea, jota asukkaat elävät joka päivä, mutta vain raiskaus tai murha näyttää nousevan uutiskynnyksen yli. Heidän on hyödynnettävä julki tuotuja tapauksia, jotta ihmiset alkaisivat kuunnella heitä.

83-vuotiaan naisen raiskaus tapahtui Tel Avivissa, Israelissa.

Kansanvälisen yhteisön tai median osalta ei ole otettu minkäänlaista kantaa näihin rasistisiin ja vihamielisiin kommentteihin, joita juutalaisvaltio on ilmaissut tapauksen yhteydessä. Vastaavasti juutalaiset puhuvat ahkerasti Euroopan maiden maahanmuuton puolesta, mutta pakolaiset Israelissa saavat vastaanottaa päivittäin uhkauksia ja väkivaltaa ilman suurempia otsikoita.

 

Aiheesta muualla:

http://www.jpost.com/NationalNews/Article.aspx?id=297886

Aiheeseen liittyen:

Afrikkalaiset eivät ole tervetulleita Israeliin

 

1 KOMMENTTI

Comments are closed.