Koti Uutisia Maahanmuuttaja kehotti feministejä kestämään pilantekoa – erotettiin puolueesta

Maahanmuuttaja kehotti feministejä kestämään pilantekoa – erotettiin puolueesta

3
Gudryn Schyman.

Viime viikolla entinen nyrkkeilijä Paolo Roberto latasi Instagramiin kuvan, joka ärsytti ruotsalaisia feministejä. Kuvassa luki: “Rinnat ovat todiste siitä, että miehet voivat keskittyä samanaikaisesti kahteen asiaan.”

“Tällainen on sikamaista, erityisesti, kun joukoittain miehiä nauraa tälle”, kommentoi ruotsalaisen Feministinen vaihtoehto -puolueen johtaja Gudryn Schyman Kanal 5:llä.

Schymanin mielestä Roberton kuvateksti oli seksistinen ja mauton, mutta Roberto ei jäänyt hiljaiseksi: “Kun Gudrun Schyman näki kuvatekstini, hän käytti sanoja kuten “järkyttävää”. Ei siinä ollut mitään järkyttävää, se oli pilaa. Järkyttävää on se, että naiset joutuvat raiskatuiksi, seksuaalisesti ahdistelluiksi ja pelkäävät liikkua ulkona”, lausui Roberto Aftonbladetille.

Schymanin puoluetoveri Abdirahman Mohammed Ahmed kirjoitti puolestaan artikkelin, jossa hän kertoo olevansa samaa mieltä Roberton kanssa siitä, että raiskaukset ja ahdistelu ovat piloja järkyttävämpiä asioita. 17-vuotias feministi Mohammed Ahmed kirjoitti: “Nähdäkseni tässä kohtaa yhteiskunnan voi todeta olevan sairas siksi, että tällaisista piloista tehdään näin suuri numero […] Joku vähän pilailee ja kaikki järkyttyvät, samaan aikaan kun naiset ympäri maailman joutuvat raiskausten tai sukupuolielinten silpomisen kohteiksi.”

Mohammed Ahmed kehotti edelleen kaikkia Roberton kuvatekstistä pahastuneita “kasvamaan aikuisiksi”. Hän viittasi kirjoittamassaan artikkelissa myös tosiasioihin siitä, että kunnian häpäisemiseen liittyvän väkivallan määrä lisääntyy koko ajan Ruotsissa ja että yhä suurempi määrä naisia kertoo, etteivät he uskalla lähteä iltaisin ulos kotoaan.

Saman päivän iltana, kun Mohammed Ahmed julkaisi artikkelinsa SVT Opinionissa, Feministisessä vaihtoehdossa korkeassa asemassa oleva henkilö otti Mohammed Ahmediin yhteyttä ja ilmoitti, että hän menettää paikkansa Feministisen vaihtoehdon Unga Feminister -nuorisojärjestön hallituksen sihteerinä.

“Taistelemme kaikkia seksismin muotoja vastaan. Kaikkien tulisi olla turvassa julkisessa tilassa. Suhtaudumme hyvin vakavasti seksistiseen pilantekoon emmekä katso tällaista toimintaa läpi sormien. Jos hän ei ole samaa mieltä yleisongelmasta eli yhteiskunnan rakenteellisista ongelmista, Unga Feminister ei ehkä ole hänelle oikea paikka”, selittää erottamispäätöksen tehnyt Hedda Tingskog.

SVT sai yhteyden Schymaniin, joka ei suostunut kommentoimaan vastustajansa erottamista tehtävästään ja koko puolueesta.

 

Lähteet: Nordfront.se, SVT

3 KOMMENTIT

  1. Todellisuuspakolaisten mielestä huumori on rakenteellinen ongelma. Varsinkin vääränlainen huumori. Rasistivitsejä varmaan sopii kertoa.

  2. Erittäin hyvä juttu että nämä huumorintajuttomat epäihmiset puukottavat liittolaisiaan selkään mitä pienimmistäkin rikkeistä. Nämä änkyrät suorastaan pakottavat yleisen mielipiteen niitä itseään vastaan.

    Ja se vain varmistaa Vastarintaliikkeen lopullisen ja pysyvän voiton Pohjolassa!

  3. Feminismi on eräs mielisairauden muoto, missä psykopatia, narsismi ja patologin valehtelukin on. Jutussa oleva jamppa erotettiin, oman kommenttini tähden mitä luultavimmin lykkään koiranputkea. Sitten naispuoliset madot eivät suostu edes koskemaan minuun. No, kaiketi olen sen ansainnut.-

Comments are closed.