Koti Uutisia Maahanmuuton tiukentaminen on säästänyt Tanskalta rahaa

Maahanmuuton tiukentaminen on säästänyt Tanskalta rahaa

2
Maahanmuuttajia Tanskan väestöstä on 10,4 prosenttia.
Maahanmuuttajia Tanskan väestöstä on 10,4 prosenttia.

Tanskan integraatioministeri Søren Pind kertoo, että maan tiukat maahanmuuttolait ovat säästäneet Tanskalta rahaa. Maa on säästänyt 6,7 miljardia euroa viimeisen kymmenen vuoden aikana. “Sillä on ilmeisesti väliä, keitä maahan tulee”, ministeri kertoo. Tiukkaa linjaa aiotaan pitää myös tulevaisuudessa.

Tilastot osoittavat, että ei-eurooppalainen maahanmuutto on maksanut Tanskalle kymmenen vuoden aikana 2,3 miljardia euroa. Sen sijaan eurooppalaisperäinen maahanmuutto on vaikuttanut Tanskan talouteen positiivisesti 295 miljoonalla eurolla.

Vuonna 2012 Tanskan asukasluvusta ulkomaalaisia oli 10,4 prosenttia. Tanskan useimmat maahanmuuttajat ovat kotoisin Turkista, Irakista, Somaliasta ja Aasiasta.

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Tanskassa nykyhallitus on ollut fiksu. Kehitysapuun menevästä rahasummasta on tehty yksi ja sama “kassa” matujen Tanskassa hyssäämisen kanssa. Jos afrikkalaismatujen hyysäämiseen menee miljoona enemmän, se miljoona on sitten pois kehitysavusta, jossa sillä olisi voitu luodat paremmat elinolosuhteet sata-tai tuhatkertaiselle määrälle afrikkalaisia kotimaassaan. Tanskalaissuvakit ovat tämän politiikan kautta ymmärtäneet yhtälön. Jos tulee lisää afrikkalaismatuja, se on pois niiltä afrikkalaisilta, jotka yrittävät rakentaa omasta yhteiskunnastaan hyvinvointivaltiota Päiväntasaajalla, jossa samalla rahalla majoittaa tuhatkertaisen määrän ihmisiä, kun ei taloissa tarvita kaksoisikkunoita, eristyksiä ja lämmitystä 9kk ajan vuodessa kuten Tanskassa.

Comments are closed.