Koti Uutisia Ulkomaat Lyonissa räjähti – useita loukkaantui

Lyonissa räjähti – useita loukkaantui

1

Monikulttuurisessa Ranskan Lyonissa tapahtui perjantaina räjähdys. Räjähdyksen alkulähteeksi epäillään pakettipommia. Eri lähteiden mukaan pommiin olisi pakattu nauloja ja ruuveja vaurioiden lisäämiseksi.

Iskussa ei kuollut kukaan. Tämän hetkisten tietojen mukaan jopa kolmetoista ihmistä on loukkaantunut, mutta kukaan ei vakavasti. Tapausta tutkitaan terroristisena rikoksena.

Ranskan sionistipresidentti Emmanuel Macron kauhistelee tapahtunutta iskua. Poliisi etsii noin kolmekymppistä miestä, joka valvontakameroiden mukaan jätti paikalle laukun ja pyöräili pois alueelta. Mies oli naamioitunut maskilla ja aurinkolaseilla.

Lähde: KSML 

1 KOMMENTTI

  1. Eipä niitä muita terrori-iskuja juuri ole olemassa kuin muslimeiden tekemiä. Näitä kaivataan Eurooppaan lisää toki. Värisevää kulttuuria. Nami-nami. Jos vastustat, niin joudut pian syytteeseen. Vaikka vain puhdasta tilastotiedettä käyttäisi perusteluissaan!

    Espanjalaisten ja irlantilaisten sekoilut kun jätetään laskuista pois, niin 99 % iskuista on musujen aikaansaannoksia Euroopassa.

Comments are closed.