Koti Uutisia Kotimaa Luottoluokittaja vaatii Suomeen lisää maahantunkeutujia

Luottoluokittaja vaatii Suomeen lisää maahantunkeutujia

6

Globaali luottoluokittaja Moody’s on toistanut Suomen luottoluokituksen Aa1. Ruotsin, Norjan ja Tanskan luottoluokitukset ovat korkeampia, Aaa.

– Jos työvoimaa ei saada lisää esimerkiksi maahanmuuton kautta, työvoima supistuu ja aiheuttaa ongelmia kasvumahdollisuuksille, toteaa Moody’s Suomen luottoluokituksesta. Moody’s ei kerro, mitä vähemmistöksi jäävät etniset suomalaiset tekisivät talouskasvulla siinä vaiheessa, kun heillä ei enää ole omaa maata, jota hallinnoida.

Valheellisilla luottoluokituksilla vuoden 2008 finanssikriisiin vaikuttanut Moody’s pitää Suomen suurimpina riskeinä työikäisen väestön supistumista ja terveysmenojen lisääntymistä. Tällä tarkoitetaan ikääntyviä suomalaisia ja heidän terveysmenojaan, kun taas huonosti työllistyvät maahantunkeutujat eivät ole Moody’sin mielestä riski vaan talouden kasvun edellytys.

Luottoluokittaja tunnistaa Suomesta rakenteellista työttömyyttä ja nuorisotyöttömyyttä:

– Suomen työmarkkinat kärsivät useista rakenteellisista ongelmista ja työttömyysaste on laskenut vain asteittain. Nuorityöttömyys ja pitkäaikaistyöttömyys ovat edelleen korkeita. Luvut heijastavat avointen työpaikkojen ja työnhakijoiden kohtaanto-ongelmaa ja myös hyvin rajallista muuttohalukuutta, Moody’s analysoi.

“Maahanmuuttokritiikki” on maahanmuuton kehumista

Maahantunkeutuja Alan Salehzadeh ja petturipoliitikko Jussi Halla-aho ovat ottaneet julkisesti kantaa Moody’sin tuloksiin.

– Minusta paremmalla maahanmuuttopolitiikalla saadaan Suomesta vauraampi ja maailmasta oikeudenmukaisempi. Maahanmuuttajat ovat ja tulevat olemaan yhteiskuntamme kulmakiviä, mikäli he työllistyvät ja integroituvat. Maahanmuuttajat ovat pitkällä tähtäimellä elvyttäneet monien maiden taloutta ja rikastaneet isäntämaita kulttuurisesti ja taloudellisesti, kirjoittaa Salehzadeh.

Salehzadeh heittää, että Suomi voisi vaikka kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän. Aivan kuten Halla-aho, Salehzadeh kiinnittää huomion talouteen ja pakolaisjärjestelmän epäinhimillisyyteen maahantunkeutujille. Ilmeisesti etnisten suomalaisten itsemääräämisoikeus ja oma maa eivät ole heidän ehdottomia huolenaiheitaan.

Näennäiskriittisellä yhteiskunnallisella keskustelulla mielipidevaikuttajat pystyvät viemään osittain huomion siitä, että Suomea menetetään koko ajan rotumuukalaisille. He kääntävät keskustelun johonkin kansan selviytymisen kannalta toissijaiseen, kuten globaalin talouden luottoluokituksiin ja miehittäjävaltioiden humanitarismiin. Samalla he tekevät karhunpalveluksen isänmaallisille ohjaamalla tästä kaikesta kärsivää kansaa vähemmän radikaaleihin vaihtoehtoihin.

Lähteet: Moody’s, Uusi Suomi, Iltalehden Blogit

6 KOMMENTIT

 1. Miten niin meidän pitäisi saada lisää työvoimaa? Meillä hallitus on tehnyt työttömiä pilvin pimein.
  Sitäpaitsi, suomalaiset voivat aina ryhtyä lisääntymään. EI tänne tarvita muualtatulleita taloutta “korjaamaan”.

  Outoja aivopieruja juutalaisilta. Minäkin voisin ruveta luokittelemaan Suomea ja muita maita. Laittaisin esim. Puolan korkeimpaan kastiin ja Ruotsin melko alas. Suomen luokituksen pudottaisin pykälällä niin itkäksi aikaa kunnes saataisiin isänmaallinen eduskunta ja hallitus. Eli globalistit yritykset maasta ulos ja kansallisvarannot valtion yritysten jalostukseen.

  • Tarvitaanko siis lisää työttömiä matuja koska heillä on toistaiseksi vielä aliedustus työtävieroksuvien joukossa? Vai mitä vit… eikun hattua?

   • Joo,kyllä pitäisi ottaa ainakin satakertaa enemmän. Talous lähtee kasvuun. 😂

  • Heh, joo, ihan kuin he luokittelisivat vain sillä tyylillä että “tykkään” – “en tykkää”, pelkkää manipulointia…

 2. Itsenäinen maa voisi pyyhkiä tuollaiseen luottoluokitukseen, joka ei perustu kuin tulitikkulaatikon neppailuun.
  Tällaiset luottolaitokset ovat suoraan Rothcshildien ja Bieldelbergien taskussa, tätä kautta he manipuloivat valtioiden talouksia entistä enemmän kuralle.
  Ensin pitäisi saada yrittäminen mielekkääksi ja sitä kautta työllistää mahdollisimman suuri osa työttömistä, tämän jälkeen vasta katsoa olisiko mahdollista saada muutama extraaja vaikka eestistä.

Comments are closed.