Koti Artikkelit Luonnonsuojelu kansallismielisessä liikkeessä

Luonnonsuojelu kansallismielisessä liikkeessä

8

Puhuessani kansallismielisestä liikkeestä tarkoitan yleisesti kaikkia kansallismielisiä enkä niinkään vain kansallissosialisteja, koska kansallissosialistille luonnon merkitys on jo valmiiksi selvä.

thinkgreen

Liian usein kansallismielisten keskuudessa luonnonsuojeluasiat jäävät taka-alalle. Ympäristön merkitystä vähättelevät “kansallismieliset” jättävät luonnonsuojelun lähinnä haihattelun tasolle haalimalla rippeitä jo valmiiksi riistetystä luonnosta muun muassa ajattelemalla, että luonnonsuojelun osalta riittää, kun globaalikapitalismi antaa edes jonkinlaisia myönnytyksiä esimerkiksi metsien riistohakkuissa. Tämä on kuitenkin puhdasta tappiomielialaa ja selkärangatonta konformismia, kun taistelua ei ole edes hävitty, saatikka suurinta osaa siitä edes taisteltu!

Kansallismielisten on ymmärrettävä, ettei ilman puhdasta ympäristöä mikään elämänmuoto säily maapallolla. Miten voimme taistella kansamme olemassaolosta, jos emme ole valmiita taistelemaan myös sen ominaiskulttuurille oleellisen luonnon puolesta?

Emme voi hyväksyä, että ympäristöämme riistetään esimerkiksi yksityistämällä ja myymällä ulkomaalaisille sijoittajille. Emme voi tyytyä katsomaan sivusta saaden aikaan ehkä muutaman, lähinnä vain symboliarvoltaan merkittävän muutoksen lakipykäliin. Kansallismielisen on ymmärrettävä, ettei ilman puhdasta ympäristöä myöskään kansallamme ole tulevaisuutta. Täten luonnonsuojelu on erottamaton osa kansallismielisyyttä.

 

Mitä voimme tehdä?

Monet kansallismieliset vastustavat luonnonsuojelua usein siksi, koska luonnonsuojeluliike on leimautunut kettutyttöjen ja punavihreiden toiminnaksi. Asiaa täytyy kuitenkin lähestyä eri tavalla. Emme voi antaa vasemmiston pitää vallankahvaa luonnonsuojeluliikkeessä emmekä voi antaa ihmisille kuvaa luonnonsuojelusta vasemmistolaisena ideana. Kansallismielisinä emme hylkää ympäristöliikettä, vaan toimimme itse aktiivisina luonnonsuojelijoina, aktivisteina, joihin luonnonsuojelu yhdistetään suoraan.

Kansallismieliset eivät saa hylkiä tärkeitä poliittisia aatteita vain siksi, että kulttuurimarxistit ovat ehtineet kaappaamaan osan niistä. Luonnonsuojeluliikkeestä on tehtävä osa kansallismielistä liikettä. Jos pystymme luomaan ihmisille kuvan meistä niin sanottuina aitoina vihreinä, joiden rakkaus luontoa kohtaan ei pohjaudu huumeista saatuihin mielentiloihin vaan kuolemattomiin arvoihin ja rakkauteen omaa kansaamme kohtaan, saamme varmasti kansallismieliseen liikkeeseen useita henkilöitä, jotka muuten valitsisivat onton vasemmistolaisuuden epävarmuutensa takia.

Taistelu puhtaan ympäristön puolesta on sama kuin taistelu kansamme puolesta; ilman yhtä ei ole toista. Kansallismieliset voivatkin päättää, haluavatko he mukailla globaalia kapitalismia hyväksyen luonnon hitaan kuoleman, vai taistella vastaan ja lyödä luu kurkkuun maamme kavaltajille.

 

O. R.

8 KOMMENTIT

 1. Toi “luonnonsuojelu on kettutyttöjen yms hipinretkujen hommaa” on kyllä harvinaisen typerä argumentti. Samaa argumenttia käytetään talouspolitiikassa: kapitalismi on hienoa, koska sosialismi on kommunismia ja kommarit on mokuttavia puunhalaajia.

 2. Mitenkäs ideologiaanne sopii se, että luonnońsuojelijat ovat usein vihreitä, jotka ovat teidän kanssanne pääosin eri mieltä suurin piirtein kaikesta muusta? Mahdutteko samaan maahan?

  • Joo, rääkätään eläimiä ja tuhotaan luontoa koska vihreät ei tykkää siitä. Jokaisessa aatteessa on hyviä pointteja, vaikka ne kokonaisvaltaisena aatteina olisikin kelvottomia.

   Kannattaa muuten tutustua Kolmannen valtakunnan eläinoikeuksiin. Esimerkiksi tällä sivustolla olevasta Kansallissosialismi ja eläinoikeudet-artikkelissa selvitetään asiaa.

 3. Tärkeä aihe! Mukava nähdä, että Kansalliseen Vastarintaan on alkanut kirjoitella uusia tyyppejä – toivottavasti heidän tekstejään nähdään myös tulevaisuudessa!

  • Itsekin totesin saman, että KV on saanut uusia kirjoittajia ja tietenkin plussaa siitä, että kirjoittavat uusista aiheista!

 4. Kiitos hyvästä tekstistäsi.

  Sanoisin ettei voi taistella yhden asian puolesta ja ignoroida toisen. Meidän rodun ja maamme tulevaisuus on suoraan riippuvainen luonnon hyvinvoinnista. Maailma menee nopein askelin kohti ympäristöllisiä tuhojaan. Ja kuin tekstissä mainittiin, luontoa käytetään/raiskataan rahanteon takia, tuhotaan metsät ja metsän elämä. Jos emme vastusta tätä luonnon tuhoamista, niin ei ole loppupeleissä enää mitään minkä takia taistella, ei ole rotua, ei ole luontoa. Ei ole mitään. Pelkkää saastetta ja monikulttuuria. Kuin massamaahanmuutto on myös suuri rasite luonnollemme. Se on taas seikka mitä meidän niin sanotut vihreät ja punaiset eivät osaa käsittää, kuin heidän itsetuhoisessa maailmankatsomuksessaan ei ole kuin yksi ihmisrotu ja maailma ilman rajoja. Jatketaan vielä poliittisilla puolueilla kuin kerran aloitin.

  Perussuomalaiset, he eivät missään nimessä ole kansallismielisiä. He kannattavat vapaakauppasopimus TTIP:tä. Heitä ei kiinnosta kuin saada puhtia kansantalouteen kuten sanovat. Meidän vesistöjen ja metsien myymällä ja saastuttamalla.

  Kokoomuksesta tuskin edes tarvitse mitään mainita? He ovat niin amerikkalaistuneet, ja voisin väittää, että heidän ainoa tehtävä on hävittää Suomen luonto ja kansamme vapaakauppasopimuksen avulla.

  Germaaneilla ja slaavilaisilla on korkeampi kyky tuntea myötätuntoa ihmisiä, eläimiä ja luontoa kohtaan kuin muilla roduilla, niin herätkäämme ja mietitään näitäkin luonnon asioita. Meidän kulttuurimme ja identtiteettimme on vahvasti sidottu luontoomme. Jos haluat suojella meitä niin sinun täytyy myös suojella luontoamme.

  Ei mulla muuta, tämä nyt on minun näkemykseni asiasta. Ja olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa hänen mainitsemissa asioissa. Hyvää tekstiä oli, kiitos!

 5. Todellakin. Isänman raiskaaminen oman henkilökohtaisen edun tavoittelun vuoksi ei ole isänmaallisuutta. Jos joka kanervan varpukin on nyhdettävä siksi että mulkerot tekevät velan päälle velkaa, niin mitä jää jälkeen tuleville? Suomi on Suomi sen kauneuden, sen kansan ja sen ryhdikkyyden vuoksi. Mutta jos muutamat pankkipösöt tekevät suomesta pelkän riistettävän siirtomaan, niin eikö näistä olisi jo aika hankkiutua eroon?

Comments are closed.