Koti Artikkelit Historia Lukijalta: Näkökulma Ukrainan tilanteeseen

Lukijalta: Näkökulma Ukrainan tilanteeseen

59

Kansallinen Vastarinta julkaisi hiljattain Ukrainan Oikean sektorin haastattelun. Olemme tahtoneet Ukrainan vallanvaihdosta lähtien tarjota sensuroimattoman äänen konfliktin eri osapuolten edustajille, jotta pohjoiseurooppalainen yleisö saisi paremman käsityksen alueen kehityksestä. Pitkäaikainen lukijamme kirjoitti haastattelulle vastineen otsikolla “Hedelmistään te heidät tunnette”. Artikkelissa esitetyt argumentit eivät välttämättä edusta toimituksen linjaa.

Rahoitusta ja valtiollista tukea monet “kansallismielisiksi” itseään kutsuvat saivat juutalaisilta, ensisijaisesti oligarkki Ihor Kolomoiskyiltä (keskellä).

Neljä vuotta sitten tapahtunut “ukrainalaisten kansallinen vallankumous” ei ollut niin spontaani tapahtuma kuin valhemedia väittää. “Ukrainan” problematiikka on niin monitahoinen ilmiö, että lyhyessä artikkelissa on pakko rajoittaa analyysin syvyyttä ja tuoda esiin vain olennaisimmat seikat ja “kansallisen vallankumouksen” saavutuksia neljän vuoden aikana.

Vuoden 2001 alussa eli 13 vuotta ennen “vallankumousta” sanomalehdessä ja netissä oli julkaistu vuodettu, väitteen mukaan rabbi Menachem Shneersonin vuoden 1994 puhe (ote):

“Ensisijaisesti me hajotamme kaikki slaavilaiset kansat (heitä on 300 miljoonaa, puolet venäläisiä) pieniksi heikoiksi valtioiksi, joiden yhteydet on katkaistu. Tässä käytämme vanhaa menetelmäämme: hajota ja hallitse. Yritämme usuttaa nämä maat toistensa kimppuun. Pakotamme heitä sotiin, joissa he tuhoavat toisensa. Ukrainalainen tulee luulemaan, että hän taistelee ekspansionistista Venäjää vastaan, taistelee itsenäisyydestä ja tulee luulemaan, että on saavuttanut vapauden – vaikka todellisuudessa hän joutuu täydelliseen riippuvuuteen meistä.

Samaa tulevat luulemaan venäläisetkin – että he puolustavat omia kansallisia intressejä ja että he palauttavat heiltä ‘laittomasti’ otettuja alueita ja niin edelleen. Kaiken tämän me tulemme tekemään itsenäisyyspyrkimykseksi ja kansallisten ihanteiden puolesta taisteluksi naamioituna. Samalla emme anna kenenkään itsemäärääytyä omien kansallisten arvojen ja perinteiden pohjalta. Tässä vähä-älyisten sodassa slaavialaiset elukat tulevat heikentämään itseään ja vahvistamaan meitä, jotka olemme sekasorron ohjaajat; esiinnymme puolueettomina, emme osallistu verisiin tapahtumiin emmekä puutu niihin.

Täten me saavutamme täydellisen turvallisuuden. Tyhmien slaavialaisten (epävalaistuneiden) tietoisuuteen laitamme sellaiset ajattelun stereotypiat, joissa kaikista pelätyimmistä sanoista pelätyin tulee olemaan sana antisemiitti. Sana juutalainen tullaan sanomaan kuiskaten.”

Тämän puheen julkisuuteen tulon 17 vuoden jälkeen ja neljän vuoden “vallankumouksen” jälkeen voimme arvioda suunnitelman toteuttamisen tarkkuuden.

 

“Ukrainan” historia tiiviisti

“Ukrainan” problematiikan ymmärtämisen avain on siinä historiallisessa faktassa, että slaavialaisia alueita valloitti ja ankarasti hallitsi noin 500 vuoden ajan hyvinkin aggressiivinen juutalainen Kasaarien kaanikunta. Kasaarivaltio oli murskattu taistelussa muinaisvenäläisen valtion Kiovan Rusjin johdolla vuonna 965. Valtionsa tuhoamisen jälkeen osa kasaarijuutalaisista oli siirtynyt Keski-Eurooppaan sekoittuen aškenasijuutalaisiin, kun taas osa jäi asumaan alueelle ilman omaa valtiota.

Yksi asia on muistettava kuin aksiooma: alueen entisten hallitsijoiden viha slaaveja kohtaan ei loppunut koskaan. Kasaarivallan jälkeen vuosisatojen aikana merkittävimmät ilmiöt alueella ovat seuraavat: muinaisvenäläiset ovat jakautuneet kolmeksi kansaksi: venäläiset ovat siirtyneet pohjoiseen, valkovenäläiset luoteeseen ja ukrainalaiset jäivät paikalle. Aluetta valloittivat ensin mongolit ja myöhemmin puolalaiset. Noin 1480-luvulta alkaen omaa aluetta omassa “protovaltiossa” hallitsivat ukrainalaiset kasakat, jotka joutuivat koko ajan luovimaan Puolan, Venäjän ja osmaanien välillä.

Vuonna 1572 vapaita kasakoita oli liittynyt Puolan armeijan palvelukseen. Vuonna 1648 kasakat Bohdan H’melnytskyin johdolla rikkoivat valan ja nousivat kapinaan puolalaisia vastaan. Ensimmäisten voittojen jälkeen he kuitenkin olivat joutuneet ahtaalle puolalaisten sotavoiman takia. Vuonna 1654 ortodoksiset ukrainalaiset joutuivat pyytämään ortodoksiselta Venäjältä suojelua. Venäjän tsaari Aleksei Mihailovitš suostui ja otti kasakkahetmanaatin Venäjän protektoraatiksi täten pelastaen ukrainalaiset puolalaisten kostotoimilta.

Venäläisten ja ukrainalaisten yhteiselo samassa valtiossa alkoi. Olot olivat suhteellisen rauhalliset, kunnes juutalaisjohtoinen vallankumous vuonna 1917 suisti Venäjän anarkiaan demokratian kautta ja myöhemmin kommunistien (bolsevikkien) hirmuvaltaan. Sisällissota, punainen terrori, vieraan kansan ajama kommunistien järjestämä Etelä-Venäjän ja Ukrainan keinotekoinen nälänhätä, jossa kuolivat miljoonat sekä vieraan kansan hallitseman NKVD:n hirmuvalta – aikakausi oli verinen, ja sana lihamylly sopii parhaiten kuvaamaan sitä.

Vuosina 1917–1953 ukrainalaiset ehtivät sotia neuvostoliittolaisia, toisia ukrainalaisia, juutalaisia ja kommunisteja, saksalaisia, venäläisiä sekä puolalaisia vastaan kaikissa mahdollisissa yhdistelmissä. Oli suoritettu kauheat etniset puhdistukset suuntaan ja toiseen, väestönsiirrot, massamurhat, kostot ja vastakostot. Tilanne rauhoittui lopulta vuonna 1953, kun viimeiset ukrainalaiset kapinalliset oli likvidoitu tai vangittu. Kuulostaa paradoksilta, mutta vuodet 1954–1991 olivat “Ukrainan” nopeimman kehityksen aikakautta.

N. Cherljunchakevich ja Ukrainan sosialistisen neuvostotasavallan NKVD: Ukrainan SNT:n kaupunkien väestöjen kansallinen koostumus vuonna 1925. Kansallisuudet ylhäältä alas: Ukrainalaiset, venäläiset, juutalaiset, puolalaiset, kreikkalaiset, saksalaiset, moldovalaiset, muut. Ympyrän koko vastaa väestön määrää. Alleviivattuna kuvernementtien keskukset. Harkova oli Ukrainan SNT:n pääkaupunki.

 

“Fasismi ei saa toistua!”

“Viimeinen neuvo: olkaa valppaina – Espanjan inkvisitio ja Saksan fasismi eivät saa toistua. Tukahduttakaa kaikki vastakkainasettelu juutalaisten ja kantaväestön välillä. Tuhotkaa juutalaisvastaiset liikkeet heti alkuunsa. Fasismi ei ole sattumaa. Fasismia syntyy paikoissa, joissa juutalaiset eivät ole työskennelleet tarpeeksi ahkerasti kantaväestön isänmaallisuutta vastaan. Jokainen kansa synnyttää fasistisia liikkeitä, vaikka fasismin muodot ja viholliskuvat vaihtelevat.”  Neuvostoliiton juutalaisen katekismus

On loogista, että juutalaiset pyrkivät varmistamaan turvallisuutensa, erityisesti, kun he joutuvat asumaan goyimien eli ei-juutalaisten yhteiskunnissa. Eräs ikivanha selviytymisstrategia on hajota ja hallitse – vihollisten usuttaminen toisiaan vastaan. Jin ja jang, plus ja miinus, teesi ja antiteesi — annostelemalla näitä oikein voi saavuttaa hämmästyttäviä tuloksia! Tämä tietysti vaatii pitkäaikaista, jopa sukupolvien yli ulottuvaa suunnittelua ja sitten peräänantamatonta toteutusta.

Juutalaiset tietävät oikein hyvin, että ukrainalaisten keskuudessa antisemitismiä on ollut aina kasaarivaltion vallasta alkaen. Välillä antisemitismi purkautui esimerkiksi Zaporižžjan kasakoiden aikoina, sisällissodassa tai toisen maailmansodan aikana. Huoli on perustettu, koska juutalaiset asuivat runsaslukuisesti Ukrainan kaupungeissa, kuten yllä olevasta kartasta ilmenee. Kartan merkinnät: vihreä – ukrainalaiset, beige – venäläiset, musta – juutalaiset.

Juutalaiset asuivat kaupungeissa, maaseutu taas on slaavien talonpoikien asuttamaa. Nämä kolme kansallisuutta, ukrainalaiset, venäläiset ja juutalaiset, ovat merkittävimpiä voimia. Ukrainalaisten yritykset tuhota juutalainen valta sisällissodassa neuvostokommunistit kostivat verisellä terrorilla ja Holodomorilla, joka heille taas kostettiin, kun saksalaiset valloittivat alueen vuonna 1941.

Antisemitismiä oli ja on edelleen, ja se voimistuu sen mukaan, kun juutalaisten yhteiskunnallinen valta kasvaa. Ukrainalaiset antisemiitit tulee siis hävittää, jos juutalainen etu tahdotaan maksimoida. Palapelin yksittäiset palat asettuivat paikalleen, kun globaalin sionismin ja paikallisten Ukrainan juutalaisten intressit asettuivat yhteen ja pitkään valmisteltu “kansallinen vallankumous” käynnistyi vuonna 2013.

 

“Itsenäinen Ukraina”

Odotukset nopeasta vaurastumisesta vuoden 1991 itsenäistymisen jälkeen ilman Neuvostoliiton kahleita olivat erittäin korkealla, koska Neuvostoliitossa Ukrainan SNT:n talous oli toiseksi suurin paljon isomman Venäjän jälkeen. Todellisuudessa Ukrainan (Moldovan ja Gruusian kanssa) bruttokansantuote ei noussut Neuvostoliiton ajoista. Ernst & Young nimesi vuonna 2012 Ukrainan yhdeksi maailman korruptoituneimmista valtioista yhdessä Kolumbian ja Brasilian kanssa.

Sionistien juhlistaman “vallankumouksen” jälkeen teollinen tuotanto on nykyisin asettunut noin 80 prosentin tasolle (lähde: “Ukrainan” VVM), joten vuoden 2017 lopussa vihollisten vallassa oleva “Ukraina” on jopa köyhempi kuin Neuvostoliiton aikana 27 vuotta sitten.

Maailmanpankki: BKT ostovoimapariteetin mukaan. 1990 = 100 %. Maat ylhäältä alas: Slovenia, Puola, Slovakia, Uzbekistan, Ukraina, Albania, Bulgaria, Tšekki, Valko-Venäjä, Makedonia, Venäjä, Kazakstan.

 

Ukraina pelinappulana Suuressa shakkipelissä

Konflikti Ukrainan ympärillä on hyvinkin selvä, mikäli tarkistetaan Ukrainan asema Suuressa shakkipelissä. Toisessa maailmansodassa sionistinen liike saavutti riemuvoiton, jossa tärkeimmät osavoitot olivat muun muassa kansallissosialistisen Saksan tuhoaminen, Israelin perustaminen ja maailman pakottaminen Bretton Woodsin järjestelmään, jossa juutalaisen Paul Warburgin perustaman Amerikan keskuspankin dollareista tuli kiistaton maailmanvaluutta.

Dollarin ansiosta USA sai ennennäkemättömät taloudelliset edut vuosikymmeniksi, mutta vuonna 1971 dollaria ei voinut enää taata kullalla, koska todennäköisesti USA:n kultavarannot olivat ehtyneet – viimeinen tarkastus oli suoritettu vuonna 1953. Sen jälkeen USA:n talous muuttui pysyvästi alijäämäiseksi. Neuvostoliiton romahdus elvytti USA:n taloutta, mutta vain tilapäisesti.

Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen Venäjä kävi kauhean siirtymävaiheen läpi, mutta Putinin johdolla se onnistui nousemaan taas maailman merkittävimpien valtioiden kerhoon (USA, Venäjä, Kiina). Kun samanaikaisesti Kiinakin on noussut taloudelliseksi ja sotilaalliseksi mahdiksi, on anglosionistinen valtaeliitti päättänyt, että on pakko siirtyä aktiivisiin toimiin kyseisten kilpailijoiden pysäyttämiseksi. Ensin Venäjä, sitten Kiina, ei samanaikaisesti.

Historiallisista syistä Ukraina on Venäjän niin sanottu Pehmeä alavatsa (Soft underbelly), ja siellä USA on vuosikymmeniä toiminut Ukrainan kääntämiseksi omalle puolelle. USA:n Euroopan-asioista vastaava apulaisulkoministeri, juutalainen Victoria “Fuck EU” Nuland myöntää: Neuvostoliiton hajoamisen (1991) jälkeen Ukrainan demokratisointiin oli investoitu viisi miljardia dollaria (video).

Ukrainan kautta kulkee Venäjälle erittäin tärkeä kaasujohto EU:lle. Jos se olisi katkaistu, EU:n olisi pakko ostaa liuskekaasu USA:lta, ja 400 miljardin liikevaihto Venäjän ja EU:n välillä olisi ohjattu USA:lle – se olisi USA:n talouden pelastus! Samalla Venäjä menettäisi puolet tuloistaan, romahtaisi taloudellisesti kauppasaarrossa ja toivon mukaan vajoaisi sisällissotaan.

Yhdysvaltojen todelliset vallanpitäjät arvioivat, että kun sota Syyriassa oli jo sytytetty, Venäjä ei kestäisi toista sotaa omilla historiallisilla mailla vajaat 800 kilometriä Moskovasta. Nerokas suunnitelma! Entä miten sytyttää Ukraina tuleen, jotta liekit sytyttäisivät Venäjän? Tässä pulmassa globalistien apuun riensivät “ukrainalaiset” kansallismieliset. Arabikeväällä hyviksi todettujen CIA:n/Mossadin ohjeiden mukaisesti (ZIP-tiedostot TÄÄLLÄ)

“Kansallismieliset” taistelijat nostivat valtaan juutalaisia: pääministeri Arseni Jatsenjukin, oligarkkipresidentti Petro Porošenkon, nykyisen pääministerin, juutalaisen Volodymyr Hroismanin ja legioonan muita.

Ukraina globalistien keihäänkärkenä taistelussa Venäjää vastaan

Muistatteko artikkelin alussa olevan sitaatin “Ukrainalainen tulee luulemaan, että hän taistelee ekspansionistista Venäjää vastaan – –”? Tämän toteuttamiseksi oli käytetty vanha viisaus: “Jos et voi pysäyttää liikettä, johda sitä!” Näin globalistien aloitteesta oli luotu useita “kansallismielisiä” taistelujärjestöjä, joista Oikea sektori on tunnetuin. Sen avulla vihollinen on onnistunut ohjaamaan innostuneet mutta tietämykseltään pinnalliset kansallismieliset nuoret sionismille turvalliseen suuntaan ja jopa sionismin vihollista vastaan.

Alla olevassa kuvassa “ukrainalainen” kenraali polvistuneena (!) lahjoittaa miekan USA:n lähettiläälle John Tefftille. Vanhan tavan mukaan miekan ottaja polvistui, mutta kunniakäsitykset “ukrainalaisilla” kansallismielisillä ovat normaaleista poikkeavat ja he ovat niin alistuneita isännän eli USA:n (Israelin) edessä, että he orjamaisesti polvistuvat itse!

Jotkut suomalaisetkin kansallissosialistit myöntävät, että Oikea sektori on globalistien luomus, mutta että Azov-pataljoona on aidosti kansallissosialistinen. Unohtakaa retoriikka ja tarkistakaa faktat: Azov saa rahoitusta samoilta tahoilta, se taistelee samoja ryhmiä vastaan ja se oli laillistettu sionistisen hallituksen aloitteesta osaksi “Ukrainan armeijaa” aivan samalla tavoin kuin Oikea sektori ja muut vastaavat.

Mikä sitten on aitoa kansallissosialismia, joka erottaa Azovin muista, käytännössä avoimesti juutalaismyönteisistä järjestöistä? Sekö, että jotkut Azovin tukijoista kutsuvat järjestöä “kansallissosialistiseksi” ja käyttävät SS-symboleita?

Lisäkuvat häpeällisestä tapahtumasta TÄÄLLÄ.
 

Sota vieraalla maaperällä

Historiallisesti ukrainalaiset maat, joilla ukrainalaiset liittyivät Venäjään hädän hetkellä vuonna 1654, ovat hyvin pieni alue. Krimin autonominen tasavalta ei tunnistanut valtaa kaapanneita globalisteja, irtautui kansanäänestyksellä Ukrainasta ja liittyi takaisin Venäjään, josta se oli laittomasti irrotettu. Lähes kaikki Krimillä olevat “ukrainalaiset” sotilaat ovat vaihtaneet Venäjän puolelle ja liittyneet Venäjän asevoimiin, joten “valtaus” sujui ilman laukaustakaan. Eikö tämä ole outoa?

Novorossija (“Uusi Venäjä”) ei sekään koskaan historiallisesti kuulunut Ukrainaan, vaan kommunistit liittivät sen Ukrainan SNT:hen vuonna 1922. Novorossijalaiset, jotka ovat venäläisiä omalla venäläisellä maalla, eivät tunnistaneet globalistista junttaa ja julistautuivat itsenäisiksi. Mitä tekevät “ukrainalaiset” kansallismieliset? USA:n suunnitelman mukaan he asein hyökkäsivät venäläisten kimppuun. Kaupunkien pommituksissa (mikä on sotarikos) ja taisteluissa kaatui parikymmentätuhatta novorossijalaista, ukrainalaista ja “kansallismielistä” sotilasta, eikä yhdenkään juutalaisen kuolemasta raportoitu. Lupasihan Shneerson puheessaan “Täten me saavutamme täydellisen turvallisuuden”, eikä hän pettänyt.

Uuden globalistisen hallituksen ensimmäinen laki kielsi Venäjän kielen käytön valtiossa, jossa vähintään puolet asukkaista puhuu venäjää äidinkielenä. Laki on sittemmin peruttu, mutta se osoitti venäläisille, mikä heitä odottaa uudessa vihollisten hallitsemassa “Ukrainassa”.

Sitten yksittäinen tapaus, joka järkytti venäläisten mielen suhteessa “uuteen Ukrainaan”: 2. päivänä 2014 Odessassa “ukrainalaiset kansallismieliset” pakottivat satoja juntan vastaista mielenosoittajia rakennukseen ja he polttivat rakennuksen sisään pakotettujen ihmisten kanssa, estivät saapuvia paloautoja, ampuivat ikkunoihin, kun joku yritti ulos ja hakkasivat kuoliaaksi rakennuksesta hypänneitä.

Mainitsen tässä vain murto-osan siitä murha-aallosta, joka oli suoritettu “kansallismielisten” taholta eliitin käskystä ja omalla innolla. Oli tehty kaikki provokaatiot, jotta Venäjä puuttuisi tähän verenvuodatuksen ja jotta näin syttyisi sota Ukrainan ja Venäjän välillä. Kuten puhe lupaa: “Pakotamme heitä sotiin, joissa he tuhoavat toistensa.”

Kaasun toimitukset Eurooppaan lakkaisivat, Venäjä menettäisi puolet tuloistaan ja joutuisi globalistien toivon mukaan itse sisällissotaan, Venäjän ja EU:n välinen liikevaihto siirtyisi USA:lle, amerikkalainen liuskekaasu virtaisi Euroopan markkinoille… Hieno suunnitelma! Venäjä ei kuitenkaan tullutkaan sotaan. Globalistit jopa ampuivat alas malesialaisen matkustajakoneen, mutta sekään ei auttanut! (Hollantilaisesta rikostutkimuksestakaan ei ole kuulunut vuosiin enää mitään, koska paljastui, että koneen ampuivat alas “ukrainalaiset”.)

Shakkipeliä harrastava Putin kyllä ymmärtää teesin ja antiteesin konseptin. “Sattumalta” kaasuputki Nord Stream 1 oli rakennettu vuonna 2012 – vähän ennen “vallankumousta”, ja parhaillaan rakennetaan Nord Stream 2:ta ja South Streamiä. Vuonna 2019 kaasutoimitukset Eurooppaan kulkevat ohi Ukrainan.

Novorossijan kansantasavallat saivat “jostakin” (Putinin ilmaisun mukaan “pohjoinen tuuli toi”) joitakin aseita ja joitakin vapaaehtoisia, joten kansanvaltojen valloittaminen ei enää onnistu. Syyriassakin Venäjän sotilaat tuhosivat CIA:n/Mossadin kouluttamat, rahoittamat, aseistamat ja tukemat Isis-joukot. Globalistien suunnitelmat Ukrainassa ja Syyriassa ovat epäonnistuneet, Putin voitti kummassakin.

Eurooppalaista kansallismielisyyttä?

Outo sota

Outo sota kuitenkin jatkuu. Globalistien suunnitelman mukaan siinä on jalkautettu jo tuhansia hyvinkin innokkaita (ja ajattelultaan yhtä pinnallisia) “ukrainalaisia” kansallismielisiä; muistanette neuvon “Fasismi ei saa toistua!”.

Eikö hieman outoa sodassa ole myös se, että venäläinen kaasu edelleen kulkee Eurooppaan Ukrainan kautta sodasta huolimatta? Tai että Ukrainan ja Venäjän välillä on edelleen voimassa “Sopimus ystävyydestä ja yhteistyöstä” eikä kumpikaan osapuoli lopeta sitä?

Eikö ole hieman outoa, että muka Venäjää vastaan sodassa olevan “Ukrainan presidentin” Porošenkon omistama tehdas sijaitsee Lipetskissä Venäjällä ja täten se saa myydä tuotteita Venäjän markkinoilla?

Eikö ole outoa, että “sodassa” olevien Venäjän ja Ukrainan kauppa oli arvoltaan vuonna 2017 noin 10 miljardia dollaria?

Eikö ole outoa, että vähintään neljä miljoonaa Ukrainan kansalaista on parhaillaan siirtotyöläisinä Venäjällä? Samanaikaisesti Ukrainan väestö katastrofaalisesti supistuu ja kuolleisuus ylitti syntyvyyden 191 000:lla vuonna 2017? Tilanne vain pahenee.

Yhtä outoa on, että Budapestin muistiota ei ole ratifioitu yhdessäkään allekirjoittajavaltiossa, ei edes itse Ukrainassa!

Surrealistista on myös se, että “länsi” vaatii, että Venäjän on noudatettava Minskin sopimusta, vaikka Venäjää ei ole edes mainittu sopimuksen tekstissä.

Kaikkein oudointa kuitenkin on (jos ei perehtyä asiaan), että muka “kansallismieliset” ja jopa muka “kansallissosialistit” tukevat tätä kansaa aktiivisesti tuhoavaa globalistien hallitusta – terrorisoimalla ja murhaamalla kyseisen hallituksen vastustajia.

Kaikki viittaa siihen, että “kansallismieliset” on valjastettu toteuttamaan se, mitä oli määrätty salaperäisessä puheessa: “Pakotamme heitä sotiin, joissa he tuhoavat toistensa.”
 

Ennuste

Globalistisen vallankumouksen jälkeen Ukraina on tukevasti ja peruuttamattomasti tuhon tiellä. Taloudellinen syöksykierre on pysäyttämätön. EU:n ja USA:n (jotka yllyttivät ukrainalaisia vallankaappaukseen ja kohtaamiseen Venäjän kanssa) markkinat eivät voi (eivätkä halua) kompensoida Ukrainalle Venäjän markkinoiden supistumista. Väestö jatkuvasti köyhtyy, muuttaa maasta ja vähenee, yhdeksällä miljoonalla Krimin ja Donbassin paon jälkeen ja supistuu 500 kappaleen nettopäivävauhdilla (lähde).

Ukrainan valtio on täysin keinotekoinen, koostuu toisilleen vieraista kansoista ja keskipakovoimat ovat suuret ja yhä voimistuvat. Sellainen valtio hajoaa väistämättä ennen pitkää, kun taloudellinen kriisi syvenee. Alueet ja kansat, jotka oli aikanaan liitetty Ukrainaan, palautuvat luonnollisille omistajille eli emokansojen yhteyteen ja suojaan, Krimin tapaan. Novorossija kokonaisuudessa itsenäistyy ja siitä tulee Venäjän liittolainen ja protektoraatti (Etelä-Ossetian tapaan). “Kansojen paluu kotiin” tuskin tapahtuu rauhanomaisesti (eli kansanäänestysten kautta kuten oli Krimillä), vaan todennäköisempää on lyhytaikainen hajoamissota.

“Fasistit” eli globalistien yllyttämät kiihkoilijat ovat tehneet jo sen verran monta kauheaa rikosta, että globalistihallinnon romahtamisen jälkeen heitä metsästetään joka suunnasta. “Fasismi” ei todellakaan toistu, koska “kansallismielisten” hävittäminen ja muiden goyimien “rokottaminen fasismia vastaan” on olennainen osa suunnitelmaa.

Jo nyt on havaittavissa, että USA ja EU ovat hiljaa myöntäneet epäonnistumisensa yrityksessään saada aikaan täysmittainen sota Ukrainan ja Venäjän välillä. Ilman tätä toivottua sotaa Ukrainan arvo USA:n (Israelin) silmissä lähenee nollaa. USA jättää ukrainalaiset uppoavaan laivaan, oman onnensa nojaan, kuten he olivat tehneet aikaisemmin lukemattomille kertakäyttöisille apulaisille.
 

Vieraileva kirjoittaja

59 KOMMENTIT

 1. Olipas erittäin hyvin nähty kirjoittajalta se mitä Ukrainan sota todellisuudessa on.

  Mukavaa viikonloppua muutenkin Vastarinnan väelle.

 2. Hienoa saada monta näkökantaa asiaan. Hyvin kirjoitettu artikkeli. 🙂

 3. Artikkeli sopii erinomaisesti Vastarinta.Com’in viikonvaihelukemistoon!

  Onko pohdiskeleva keskustelu kokonaan siirtymässä tänne uuden ja nousevan median puolelle? — Vielä kerran: Kiitos.

 4. Kansallismieliset eivät saaneet valtaa. He olivat vain apuna vallanvaihdossa. On outoa väittää kansallismielisten nostaneen oligarkit Ukrainan johtoon tai jonkun Jatseniukin, kun valta oli muilla sekä amerikkalaisilla.

  Nuo väitteet ukrainalaisten syyllisyydestä tai “ukrainalaisten” moniin murhiin ja Odessan verlöylyyn kuulostavat putinistiselta propagandalta. Kirjoitus on outo siinä suhteessa, että välillä unohdetaan kokonaan toinen puoli Schneersonin julistusta ja väitetään Putinin osapuolen olevan sionistien ja globalistien vihollinen. Välillä toisaalta puhutaan oudosta sodasta ja yhteisestä pimeästä suunnitelmasta. Venäjällä kuitenkin hallitsevat Schneersonin viiteryhmään kuuluvat Lubavitch-ryhmän jäsenet, joiden valta selvästi lisääntyi Putinin noustessa valtaan. Voisi puhua jopa vallankumouksesta myös näiden oligarkkien ja Venäjän juutalaisten johdossa. Siltä ainakin näyttää.

  Ukraina voi olla keinotekoinen, mutta tosiasiassa Venäjä valloitti sen varsin myöhään. Stalin toi venäläistä väestöä itäosiin murhaamiensa ukrainalaisten tilalle. Venäjänkielisyys ei myöskään tarkoita venäläisyyttä, vaan itäosissakin oli 50 % ukrainalaistaustaisia ennen sisällissotaa tai siis Venäjän hyökkäystä. Väkeä pakeni myös länsiosiin. Edes Krimillä ei ollut haluja liittyä Venäjään galluppien mukaan ennen kriisiä. Siellä on melko stalinistinen meno käynnissä esim. tataareja kohtaan.

  Vallankaappaus oli tarpeen, koska Putin yritti sulattaa Ukrainan omaan Venäjäänsä Janukovichin ja muiden bolshevistisen venäläistämispolitiikan kautta. Rosvo-oligarkit mellastivat silloinkin. Ukrainan armeija ei ole kansallismielinen, vaan ukrainalainen. Siten jokun kenraalin miekkkaeleet eivät merkitse mitään ja muutenkin on reaalipoliittisesti miellytettävä Länttä. Miksi Putinin juutalaissuhteet eivät merkutse, vaikka hänellä luulisi olevan enemmän mahdollisuuksia?

  Chelmnitskin kapina oli oikeutettu, koska puolalaiset ja juutalaiset sortivat. Kirjoituksessa ei tuoda ilmi syitä.

 5. Aika selvältähän tuo alkaa näyttää, että Ukrainassa on käytössä lähes sama CIA/Mossad taktiikka kuin Syyriassa Isisin kanssa. Valitettavan monet suomalaiset kansallissosialistit ihailevat Azovia ja jotkut jopa Oikeaa sektoria.

  • Erittäinkin asiallista tekstiä, sanoisin. Suosittelen lämpimästi kaikille asiasta kiinnostuneille ja etenkin Kremlin lasien läpi maailmaa katsoville Putainvillen asukkaille.

 6. Todella toivon, että tämä kirjoitus innostaa suomalaisia ajattelijoita julkaisemaan omia kirjoituksiaan täällä.

  Emmehän toki ole huonompia ajattelijoita. Meitä vaan asuu täällä 6 miljoonaa verrattuna siihen, että ulkomailla asuu 7 miljardia.

 7. Voiko epäluotettavampaa – mutta vaikuttavampaa – propagandaa olla kuin valokuva?

  (Esimerkkeinä mm. Holokausti, Jugoslavia, ja viimeisin pakolaiskriisi rantaveteen uppoaviin aikuisineen)

 8. Kiitos Vastarinnalle tämänkin mielenkiintoisen jutun julkaisemisesta. Minskin tulitaukosopimuksessa Venäjä, Ukraina, Ranska sekä Saksa ovat hyväksyneet artiklan, mikä kieltää Itä-Ukrainassa sotarikoksiin epäiltyjen syyttämisen. Teko on jo itsessään luokiteltu Geneven sopimuksissa sotarikokseksi (säännönmukaisen ja puolueettoman oikeudenkäynnin estäminen). Slaavien hengillä ei ole arvoa suuressa pelissä, eivätkä nykyisen (((Venäjän))) ja (((Ukrainan))) johtajat ole kiinnostuneita kansastaan.

 9. Kautta kansallisromanttisen korkeakulttuurin hedelmän! Älykkyyteni kokee Odinistisen renessanssin, kun saa lukea näin kirkasotsaista pohdintaa.

  • Totta. Tekstissä jopa puolustellaan juutalaista aggressiota, koska heillä on muka niin paljon pelättävää homogeenisten kulttuurien keskellä. Miksi esim. romanit eivät pelkää mitään “loppuratkaisua” koko ajan?

   Lisäksi tuossa siis esitetään valhepropagandaa olemattomista rikoksista kansallismielisten taholta ja että ilman muuta on ymmärrettävää, että kaikki kansallismieliset tullaan metsästämään ja tappamaan. Putinismi paistaa niin suoraan läpi, että ei tunnu uskottavalta edes valittelun tapainen tuohon perään. Teksti on niin järjetöntä ja vihaa uhkuvaa, että ei synny vaikutelmaa siitä, että tällainen natsijahti olisi edes valitettavaa.

   Koko Ukraina on muka kansallismielisten hallussa ja siis koko maa kuitataan kansallismieliseksi ja sitten vielä lainausmerkkeihin.

  • Mikko, voitko konkretisoida? Siis ottaa joku asia esiin ja perustella, miksi tämä on muka putinistinen, miksi juutalainen ja miksi propaganda? Retorinen kysymys, koska tiedän etukäteen ettei mitään perusteluja saa. Haukkuja kyllä, muttei perustelut lähteineen.

   Ei ole salaisuus, että Oikea Sektori, Azov ja muut ovat avoimesti juutalaiset taistelujärjestöt, jossa vähä-älyiset goyim käytetään vain tykkiruokana. Luepa Magneettimedian artikkeli “Video: miksi juutalainen ADL-lobbausjärjestö tuki Azov-pataljoonaa?”
   Tai katso video miten toimii Oikean Sektorin Juutalaisen komppanjan kenttäsynagoga https://www.youtube.com/watch?v=lddCPiS2EYg (ja tämä on kuvattu 9 kk Jaroshin lähdön jälkeen, järjestön luonne siis ei muuttunut mihinkään).
   Katso miltä näyttää “kansallismielisten” pataljoona Angrif’n hihamerkki, google kuvahaku sanoilla “angrif hihamerkki”. Minä kyllä tiedän mikä kansa on asialla.

   Ymmärrän toki, että juutalaista tai kristittyä sionistia mikään argumentti ei vakuuta, se vain jatka toistamaan: “Aika suoraa Putinistista juutalaispropagandaa”!

   • Miksi jankutat Ukrainalaisista, kun kritiikki osuu Putiniin. Ai.. olet niitä valkoisia neekereitä, joille on ok jos Pjotr panee vaimoasi eikä Jamal, koska se on valkoinen. Ei Leolla taida riittää ymmärrys siihen, että asia ei ole binääri hyvikset vs pahikset.

   • Hassua. Mistäköhän kohti Donbass on juutalainen..? Ei mistään, ja vuonna 2014 Donetskin juutalaisia kehotettiin siirtymään pois koko Donbassin alueelta lentolehtisillä. Tämän takia muun muassa Venäjän juutalaisväestö suhtautuu vihamielisesti Novorossialaisia kohtaan, ja Ukrainan juutalaisten kannan Leo toikin jo esille. Mahtavat olla melkoisia “kunniaukrainalaisia” kun omat pataljoonat perustettu oikein… Erityisen hassuja teistä Ukrainan kannattajista tekee se, että olette täysin irrallaan tosimaailmasta. Kuvitteletteko te, anteeksi, vitun retardit, että Ukrainan armeija joka jo vuonna 2012 oli tiedetty olevan niin rempallaan että se ei kykene pitämään puoliaan edes mahdollisessa sisäisessä levottomuudessa olevan vastus Venäjän armeijalle? Tai että tämä 60 000 vahvuinen armeija joka ei kykene edes logistisiin tavoitteisiin saatika jakamaan kunnollista aseistusta kaikille joukoille kykenisi puolustamaan Donbassin mittavaa rintamalinjaa tai(se kaikkein todennäköisin hyökkäyssuunta) Harkovan aluetta(jossa ei (((jostain syystä))) taisteltu) mikäli sinne muutama venäläinen prikaati hyökkäisi? Tuollainen sota olisi ohi ennen kuin se edes alkaisi. Älkää viitsikö. Olenkin tavannut kutsua näitä Ukrainan kannattajia suvakeiksi, hehän elävät samassa epätodenmukaisessa maailmankuvassa kuin ne aidotkin suvakit. No mutta kuitenkin, yrittäkää ajatella itsekin tuota mieletöntä skenaariota jota meidänkin Erkot puskee mediassa melkein päivittäin.

 10. Vihdoinkin asiallista kertomista tilanteesta, jossa sekä länsi että nämä “kansallismieliset” “ukrainalaiset” valehtelevat milloin minkäkin kanavan kautta. Totuus on että Ukraina, kuten artikkelista voimme lukea, on ollut ja tulee olemaan osa Venäjää. Sitä ei sionistien metkuilut ja historian vääristeleminen muuksi muuta. Ukraina on ollut osa Venäläistä maailmaa, on edelleen ja tulee olemaan. Ainut asia mikä erottaa Ukrainan Venäjän yhteydestä on Lenin ja hänen hajota-ja-hallitse-politiikkansa 1920-luvulla. Onkin harvinaisen hassua miten suomalaiset(kin) kansallismieliset niin innokkaasti suitsuttavat näiden “ukrainalaisten” “kansallismielisten” toimia pitää Leninin politiikka elossa vielä 90 vuodenkin jälkeen. Noh, liekö suomalaisten vanha ryssäviha tämän takana, sehän selittää… Tosiasioita se ei kuitenkaan muuta.

  • Näillä argumenteilla voidaan Vennään länsiraja siirtää Tornionjokeen tai vastavuoroisesti Ruotsin itäraja Karjalan korpeen. Kumpaa kieltä mielummin opettelet?

   • Jos ymmärrät englantia, niin tässä on pohdittavaa:
    http://www.e-ir.info/wp-content/uploads/2015/03/map-1.jpg
    Alueiden siirrot v. 1922 ja 1954 ovat tuoreessa muistissa, ja Novorossian ja Krimin väestö on edelleen venäläinen.

    Venäjällä ei ole syytä siirtää nykyistä Suomen rajaa mihinkään. Koska kun Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen ja valloitti alueet, suomalaiset olivat evakuoitu muualle Suomeen joten nykyisin rajan siirtämiselle ei ole painavaa syytä koska etninen raja on kaikista vahvin ja rauhallisin. Suomen miehittämiseen ei ollut syytä v. 1945, kun rajan siirto olisi yhtä helposti toteutettavissa kuin Puolan, Tsekkoslovakian, Unkarin, Romanian, Itä-Saksan, Liettuvan, Latvian ja Viron rajan toteutettu siirtäminen. Mutta Suomea ei miehitetty silloin. Kysyin monelta kansallismieliselta, miksi Suomea ei oltu miehitetty v. 1945? – vastaus on aina sama: “En tiedä”.

    Minäpä tiedän – koska ei kannata. Ei kannattanut silloin eikä kannata nyt. Niin pitkään kun Suomi ei ole NATOssa Suomelle ei ole uhkaa Venäjältä. Kustannus/hyöty suhde (Benefit Expense Ratio) osoittaa tämän yksiselitteisesti. Kaiken mitä Suomessa tuotetaan – voidaan ostaa. Tarvittaessa voidaan ostaa kokonaisia tehtaita, esim. Helsingin telakka on nyt kokonaan venäläisten – 100% omistus Venäjän valtion telakkayhtiöllä.

    Ikävä todeta, mutta itse suomalaiset eivät tarvitse koko Suomea. Sanon tämän sen perusteella, että Pohjois- ja Itä-Suomi autioituu (oikeastaan autioidaan!) pelottavalla vauhdilla. Ja Suomen kansa viisaudessaan äänestää valtaan omia kansan vihollisia, jotka tekevät kaikkensa NWO:n toteuttamiseksi. Suomen kansa osallistuu Suomen tuhoamistalkoisiin lisääntymällä vähemmän kuin on luonnollinen kuolleisuus. Tuomalla maahan parrakkaita aivan yksin tulleita lapsimusleja ja jo satoja tuhansia muita värikkäitä. Antamalla rahaa “yhteisvastuukeräykseen”. Äänestämällä NWO paskiaista presidentiksi. Tai muuttamalla maasta kuten eräät “patriootit” tekevät, jotka naputtelevat ohjeet tänne sieltä jostakin.

    • Terve, Johan Bäckmann, monenako Leona tänne kirjoittelet? Englanti oli työkielenäni vain seitsemäntoista (17) vuotta, joten sinä varmasti hallitset sen paremmin, ruski njet ponimaj. Ranska, saksa, ruotsi, norja, afrikaans ja hollanti sujuu, mutta valitettavasti ihannoimasi slaavimurre ei. Voit muuten kertoa Putainille, että muutin Suomesta jo 2001, joten minun nimeni voi nykyään viivata yli miehityksen yhteydessä eliminoitavien listalta. Se oli siellä vielä 2004, viimeisimpiä päivityksiä en ole viitsinyt kysellä.

     Eläkkeelle jouduttuani en viitsinyt tulla takaisin pakkasen raiskattavaksi, kun on tuota rautaa nahan alla sen verta paljon, se reagoi ikävästi kylmään. Kesällä tulen taas Karuun Pohjolaan, voit pistää haun päälle tuossa kesäkuun lopuilla.

     • Kappas kehveliä, ettei meillä täällä vain olisi taas joku päsmäri täällä… Leo on oikeassa, totuutta ei muutaman ulkosuomalaisen länsimielisen huutelut muuksi muuta. Taitaa olla sinulla Zerstörer väärä foorumi aatteellesi jos piti Suomesta ihan pakoon lähteä, ja kehtaan veikata että oman etusi tähden. Menes nyt sieltä vaikka jonnekin kokoomuslaisten kahvipöytiin juttelemaan lisää ettei meidän tarvitse täällä Pohjolan kylmyydessä ajatella sinun rautaisia mutta kohmeisia niveliäsi.

     • Ymmärrän katkeruutesi, siellä Kremlissä on varmaan kylmä tähän aikaan vuodesta. Kumma ettei setä Putainilla ole varaa lämmittää sitä, vaikka ryösti aitoon gangsterityyliin Lukoilin itselleen. Kai ne lämmitykseen tarkoitetut öljyt on myyty opposition edustajien (kuten kansallissosialistien) eliminoinnin rahoittamiseksi.

      Kävin tuossa päivemmällä pari tuntia enduroimassa, ajoin sitten rannalle uimaan ja hörppäsin oluet rantakuppilassa. On se hienoa, kun värillinen tarjoilija tuo huurteisen ja valkoinen mies nauttii sen ilta-auringon lämmöstä nauttien.

      Niin, täällä ei ole kokoomuksen puoluetoimistoa, joten joudut etsimään seuralaisen itsellesi ihan sieltä paikan päältä. Älä hipelöi poikia.

 11. Hyvä artikkeli, mutta älkää vaan luulko, että Azov olisi aidosti kansallismielinen. Se on Kolomoiskyn perustama ja rahoittama joukko, joka ajaa juutalaisten etuja. Kolomoiskylla oli lisäksi kytkennät juutalaisten omistamaan Azov-filmiin, joka teki pedofiilivideoita ja elokuvia. Osa tuomittiin ja osa ei, osa on jo vapautunut vankilasta.

  Juutalaiset ovat juuri sitä, miksi niitä on inhottu kautta aikojen.

 12. Jo II maailmansodan aikaan niin Puolan kuin Ukrainankin AIDOT kansallismieliset olivat niin natsien kuin kommunistienkin tussarin alla. Natsit jopa veivät Banderan keskitysleirille muiden ukrainalaisten nationalistien muassa.

 13. Schneersonit liittyvät muutenkin tapahtumiin jo tsaarin ajoilta, kun pari Schneersonia karkoitettiin Siperiaan rituaalimurhatekostensa vuoksi. Juutalaisbolshevikki-vallankumouksen jälkeen Ukrainassa tapahtuneen rituaalimurhakeissin todistajat tapettiin. Yksi Schneerson oli osallinen siinä Ukrainan rituaalimurhassa, jossa rituaalimurhattiin lapsi.

  Schneersonit omistavat -yllättävästi- paljon maata islamilaisessa Malesiassa ja juutalaisia on korkeissa asemissa Malesian lentoyhtiössä. 370 ja 17 ovat juutalaisten masinoimia konekaappauksia, joissa hyödynnettiin uusinta tutkateknologiaa, ts. koneet vain katosivat tutkista, ne kaapattiin ja romut lavastettiin.

 14. Kuten aikaisemmin mainitsin toisen Ukrainakirjoituksen yhteydessä, on koko soppa sellainen sekasotku, ettei selkoa ota susikaan. Kaikki osapuolet ovat oikeassa ja totuutta löytyy joka makuun, Putin hieroo käsiään yhteen ja hykertelee. Kuusisakarainen rahavaltahan siellä yrittää pinnalle, mutta voittaako rupla dollarin vaiko euro molemmat?

  Ukrainan kieli poikkeaa aika lailla venäjästä, joten sillä politiikalla se maa kuuluu ukrainalaisille. Fakta, että Ukrainan itäosissa puhutaan enemmän venättä kuin ukrainaa, on suora seuraus Stalinin puhdistusoperaatioista ja venäläistämisestä.

  Aivan sama tapahtui Baltian maissa ja kaikissa muissakin “vapaaehtoisesti neuvostoliittoon liittyneissä kansandemokratioissa”; alkuperäisasukkaita rahdattiin ja lahdattiin urakalla ja siirrettiin venäläisiä tilalle. Eli Eesti, Latvia ja Liettua kuuluvat perinteisesti Venäjään nekin?

  • Kielestä: kielioppi on IDENTTINEN. Ainakin puolet sanoista ihan samat, neljännes on ymmärrettävissä ja loput neljännes kuulostaa hassulta kun sana on joko niin maalainen kuin vai voi olla, tai puolan- tai saksankielinen johdannainen. https://eurasiangeopolitics.files.wordpress.com/2014/04/ethno-ukraine-map.png
   Kuvahaku “divided ukraine map” antaa valtavasti kuvia, joista on vain yksi johtopäätös: tämä valtio on niin jakautunut, että sen olemassa olo ei kestä enää pitkään.

   Rupla voitaa, siitä ei ole epäilystäkään. Venäjä (Kiinan tapaan) ostaa kultaa ja sillä on jo 1800 tonnia. Verrattuna USAn tyhjään Fort Knox:iin se on kyllä aika hyvä reservi kansaivälistä kauppaa varten kun tyhjästä luotu US-dollari romahtaa väistämättä. Ja silloin vakuudeksi tulee kelpaamaan vain kulta.

   No mikä on Zerstörerin versio siitä, miten “Ukrainan itäosat” ja “Krim” tulivat Ukrainan neuvostotasavallan osaksi? Olisi kiva kuulla. Ja miksi NL:n kommunistisen puolueen johtajien v. 1922 ja 1954 tekemät rajasiirtopäätökset ovat niin pyhiä Zerstörerille?

   Näyttää siltä, että Zerstörer ei edes huomannut, että Neuvostoliitto hajosi omaan mahdottomuuteen jo 27 vuotta sitten.

   • Kuules Johann, sinulla näkyisi tuo luetun ymmärtäminen hiukan viiraavan eikä historia ja maantieto tainneet olla vahvin lajisi koulussa? Tosin, neuvostohistoriaa nyt ei kannatakkaan hirveästi päntätä. Vai että rupla voittaa, maksaako Putainopisto paljonkin extraa tällaisista palopuheista?

    Kun katsoo Suomen kielikarttaa, niin ruotsia, ja saamea löytyy sen verran, että mahdottomaksi menee olemassaolo, vai mitä? Sinulla olisi tietysti tarjota vapautus moisesta kurjuudesta siirtämällä venäjän länsiraja tuonne Pohjanlahdelle?

    • Minulla maantieto on kyllä hallussa:
     http://www.e-ir.info/wp-content/uploads/2015/03/map-1.jpg
     Tähän historiallis-maantieteelliseen faktaan vastasit niinkin vahvalla vastaväitteellä kuin Argumentum ad hominem.

     Suomen rajojen sisällä ei ole venäläisiä alueita. Suomessa asuvat venäläiset ovat kaikki emigrantteja l. maansa jättäneitä maahanmuuttajia (joista valtaosalla on suomalainen puoliso). Heidän lapsensa (lapsenlapsista puhumattakaan) ovat ovat täysin suomalaistuneita. Venäjältä päin katsottuna heitä ei edes pidetä venäläisinä, mutta jossain määrin isänmaan petturina.
     Aivan toisenlaisessa asemassa ovat Novorossian venäläiset. Rajat siirretiin kommunistien toimesta ilman että venäläinen väestö olisi sinne siirretty. Novorossialaisten näkökulmasta katsoen ukrainalaiset ovat röyhkeitä maahantunkeilijoita, kuten somalit Suomessa.

     Rupla voittaa ilman palopuheitakaan. US-dollari on paperitiikeri, jonka arvo ei perustu mihinkään. Se on pystyssä vain seuraavaan Black Swaniin, USA on PA. Venäjä valmistautuu dollarin romahtamiseen kasvattamalla kultavarantoja ja siirtymällä paikallisiin valuuttoihin kaupassa Kiinan ja muiden BRICS maiden kanssa. Kas kumma, venäläinen kaasu toimitetaan nykyisin USA:han – mitä tapahtui liuskekaasuvallankumoukselle?
     https://www.bostonglobe.com/business/2018/01/29/tanker-unloads-lng-everett-terminal-that-contains-russian-gas/rewj1wKjajaKtLp79irzTI/story.html (ja toinekin jättilaiva on ehkä tulossa, katso linkki artikkelissa).
     Venäjä valmistelee öljyn/kaasun myyntiä ruplilla. Lue tämä Bloombergin artikkeli: Oil Outpaces Ruble Giving Russian Drillers Cause for Cheer
     https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-19/oil-outpaces-ruble-giving-russian-drillers-cause-to-be-cheerful
     Venäjän kauppataseen ylijäämä on keskimäärin 11 mrd kuussa:
     https://fi.tradingeconomics.com/russia/balance-of-trade
     kun samanaikaisesti USAn hallinto ei pysty maksamaan palkkoja ja sulkee valtion laitokset. Siinä perustelut, niin aluksi.

     • Kova sälli googlaamaan. Putini se on kanssa kova sälli. Karhujakin kuulemma pistää kumoon. Mitähän muuta se niille tekee? Ette te kaikki sen äänitorvet tajua että se vetää teitä hanuriin 10/0.

      Mieluummin näin: http://valtakunta.eu/

     • Minäkin osaan tarvittaessa kääntää lausahduksia latinaksi translaattorilla, mutta en koe tarvetta päteä moisella.

      Sinun näkökulmasi on lievästi ilmaisten kremlvaikutteinen, mutta niinhän on blogisikin:

      https://kohudosentti.blogspot.com

      Se, että slobovorskista on löytynyt öljyä ja että Putainin omistamaa sanktiokaasua on laivassa USAssa, ei kyllä riitä maailmanvalloitukseen, ryssiminen kun on siellä niin verissä ja tuftaan teko ennemminkin sääntö kuin poikkeus.

      Järkevään argumentointiin ei liene mahdollisuutta, johtuen hyvinkin Kremlväritteisestä otteestasi asiaan, joten säästän itseltäni sen vaivan. Jokainen tulkoon uskossaan autuaaksi.

     • En oo merkonomi enkä talousnero ja siksi kysyn: Joku (juutalaisomisteinen?) yksityinen firma jenkeissä on ostanut Putiinin juutalaiskavereilta kaasua ja saanu sanktion siitä ja tämä Leon (Joohanin?) mukaan todistaa että USA on kaputt ja rupla valtaa maailman?

   • Putinin armeija on sen jo jakanut ja haluaa siis uuden siivun. Mutta siis kieli ja kansallisuus ovat eri asioita. Ei idässäkään olleet kaikki venäjänkieliset venäläisiä mieleltään tai kansallisuudeltaan. Ei sielläkään haluttu liittyä Venäjään. Vain murto-osa halusi. Tällä sivulla on paljon laskettu tälle kielivalheelle

    • Kyllä. Ja esimerkiksi Belgia on kolmikielinen eikä sellaista kuin Belgian kieli ole olemassa. Sama juttu rahankätkijävaltio Sveitsin kanssa, vain neljä (4) virallista kieltä. Ja silti ovat maat itsenäisiä. Vastaavia esimerkkejä löytyy ympäri pallon, eli siinä on Bäckmannin pojalle hiukan mietittävää.

 15. Mieluummin näin: h t t p : / / v a l t a k u n t a . e u /”

  Onko tarkoitus virtuaalisesti runkata bittiavaruudessa vai kansallissosialistisen valtion rakentaminen? Kuvitellaan hetkeksi, että ihme on tapahtunut ja Suomen hallitus, eduskunta ja koko hallinto on muuttunut kansallissosialistiseksi. Heti seuraavaksi läntisen maailman hallitsijat (a.k.a. banksterit) järjestävät kansallissosialistiselle Suomelle totaalisen kauppasaarron. Se tarkoittaisi nälänhätää koska nykyinen omavaraisuus on luokkaa 10% ruoan suhteen ja 1% energian suhteen, ja tämäkin vaatisi aikamoisia ponnistuksia eikä onnistu hetkessä. Ilman polttoaineiden, energian, lannoitteiden yms. tuontia ja ilman vientimarkkinoita kaikki pysähtyy hyvinkin pian. Ainoa ilmansuunta mistä kansallissosialistinen Suomi voisi teoriassa saada näitä elintärkeitä on Venäjä. Jos jostakin syystä Venäjällä olisi tarve vastustaa “Läntistä” kauppasaartoa – sitten Suomi saisi näitä elintärkeitä tuotteita jollakin lehmäkaupalla (esim. Kuuba). Jos taas kansallissosialistisella Suomella olisi huonot välit Venäjän kanssa – sitten hyvinkin pian nälkää näkevät kansalaiset nousevat kapinaan ja kansallissosialismi Suomessa päätty ilman mahdollisuutta selviytyä. Katsokaa mitä banksterit tekivät Saksalle ja Japanille – se onnistui koska NL osallistui sotaan bankstereiden puolella. Kuvitelkaa taas hetkeksi (vaikka se kuulostaakin mahdottomalta) että NL liittoutuisi Saksan kanssa (G.Orwellin Euraasia olisi Itäaasian puolella ja Oseaniaa vastaan) – 2.MS päättyisi aivan eri tavalla. Poliittisen maantieteen ymmärtäminen on elinehto suurvaltojen välissä olevalle pienelle kansakunnalle. On ikävä huomata, että monilta suomalaisilta puuttuu kokonaan realistinen käsytys Suomen asemasta maailmanpolitiikassa ja suurvaltojen voimasuhteista ja tarpeista. Valitettavan monilla edelleen tapahtumahorisontti ulottuu korkeintaan 150 km (vanhalle rajalle) tai perustuu Korkeajännitys sarjakuvalehden fantasioihin.

  • H U U T O N A U R U A ! ! ! 😀 😀 😀

   Mikä on pahempi kuin putinisti? Vastaus: Umpitosikko putinisti. Löysää vähän sitä vladimirin kuvalla varustettua skragaa, että pääsee vähän verta päähän ja happea keuhkoon.

   Sen jälkeen voitkin sitten vastata tuohon mun kysymykseen, että jos joku (juutalaisomisteinen?) yksityinen firma jenkeissä on ostanut Putiinin juutalaiskavereilta kaasua ja saanut sanktion siitä niin miten se todistaa että USA on kaputt ja rupla valtaa maailman?

   • Future World Economic Growth In Big Trouble As Oil Discoveries Fall To Historic Lows

    https://d363rfd1yb12dr.cloudfront.net/wp-content/uploads/2017/04/Global-Oil-Consumption-2016-vs-Discoveries-768×550.png?x65756

    Jos ymmärrät mitä tarkoitan. Todennäköisesti et ymmärrä, että valtameren taakse toimitettu venäläinen kaasu on edullisempi kuin USAssa tuotettu liuskekaasu. Se tarkoittaa, että n. 1,5…2 triljoonaa dollaria, joka oli sijoitettu liuskekaasuvallankumoukseen menevät hukkaan koska liuskekaasuyhtiöt eivät pysty maksamaan velkojaan. Se on kaputt, eivät nouse. Ruplan ei tarvitsekaan olla maailman valuutta, riittää kun sitä käytetään Euraasiassa aluksi. Ja näin varmasti käy kun Venäjän öljyn ja kaasun ennen pitkää myydään ulkomaisille ostajille ruplilla. Rupla selviytyy, USD ei.

    • Leo oo jo hiljaa xD etkö näe että mitä enemmän vaahtoat nii sitä paremmin kaikki näkee mikä olet miehiäsi…

     Taitaa olla kaikille jo selvää millainen huijari nimimerkin takaa löytyy ja kenelle hän haluaa Suomen myydä. Vaikka en Kansallissosialisti olekaan nii silti valitsen kansallissosialistiset SUOMALAISET aina jos pitää valita leon kaltaisten ryssien vallan ja natsien väliltä.

     Suomi ensin vaikka emme samaa mieltä olisikaan.

     • Toin esiin vain muutaman ilmesen ongelman. Mutta kuten Historian opetukset opettavata, ne eivät opeta sheepleläisiä. Sen sijaan Korkeajännitys-sarjakuvalehti opettaa. En jaksa kinastella lastentarhalaisten kanssa.

    • Kauniita putinistisia toiveunia. Olet ilmeisesti liuskekaasuyhtiöitten talousosastolla duunissa kun tiedät etteivät selviä veloistaan. Ja edelleenkin väitän ettei tuo todista mitään.

     Ennenkin ovat yksityiset ja etenkin eräät kuusisakaraisen tähden edustajat ostaneet sieltä mistä halvimmalla saa ja myyneet sitten kalliilla edelleen. Sitä sanotaan kaupankäynniksi. Jos USAn hallitus olisi ostajana, olisi väitteilläsi jotain pohjaa.

   • Venäjä haluaa maailman ilman natseja. Sitä hallitsee Schneersonin porukka. Niin tiiviisti, että tämän rabbin museo ja museotavarat ovat Venäjällä.

 16. Leo, sulla on hyviä pointteja ja selvää näkemystä geopolitiikkaa koskien. Mä en ainakaan henk.koht löytänyt pahoja ristiriitoja. Miksi väittelet tuon Flyin´Finnin kanssa?

  Fanaatikon kanssa on täysin turha väitellä. Vaikka perustelisit kaikki väittämäsi asiat ja löisit 10kiloa faktaa pöytään se jatkaa omaa linjaa. Sen kaltaiset ihmiset osaavaat kuunnella vain omaa egoa. Jos koira haukkuu sua kadulla, ethän ala haukkumaan sitä takaisin?

  Kiitos hyvistä teksteistä ja tämä koko Ukrainan tilanne-artikkeli on minusta erinomainen.

  • Leo ihannoi juutalaisten hallitsemaa valtiota jossa kansallissosialismia on yritetty tukahduttaa monin eri tavoin ja esittää täysin hypoteettisia “todisteita” siitä, kuinka rupla ja venäjä isä-putainin johdolla tulee olemaan johtava maailmanvalta. Siinä on tiettyä ristiriitaa, että kansallissosialistiksi itseänsä väittävä henkilö tukee schneersoneja ja putainia, jotka valtaosa laskee vihollisiksi.

   Ja kiitosta vaan Johann, siis Leo, missähän olisi se lastentarha minne pääsee kun ikä lähentelee kuuttakymppiä? Menen mielelläni sinne päivähoitoon kun sellaisissa on usein ihan nättejä hoitotätejä.

   • Mitä tarkoitat Juutalaisten allitsemana valtiona? Venäjääkö?

    Musta toi rupla pointti oli ihan hyvä, sillä kuten Leo totesi, USA:n dollari on käytännössä arvoton, koska se ei ole sidottu mihinkään. Se pidetään keinotekoisesti hengissä rahakoneella; nerokasta. Venäjä on sen sijaan maksanut jo lähes kaiken (ellei kaiken) ulkoisen velkansa pois ja on menossa kovaa vauhtia kohti dollarista riippumattomuutta. Samalla Venäjä on todellakin haalinut kultaa itselleen. Lisäksi, pakotteiden myötä (joista Putin on kiittänyt monesti julkisuudessa)Venäjällä lähti rattaat pyörimään oman tuotannon parissa. Muutaman vuoden päästä se voi olla täysin omavarainen lähes kaiken suhteen.

    Juutalaistaustaiset kyllä pistää kapuloita Putinin tiimin rattaisiin minkä pystyy, siksi asiat ei ole kauhean helppo sielläkään järjestää. On naivia syyttää Putinia kaikista Venäjän ongelmista, sillä senkään valta ei ole rajaton, vaan maan petturi-politiikot jotka pelaa lännen pankkiirien ja NWO:n pussiin pistää kovasti vastaan.

    Tosiasia on kuitenkin se, että Putin on nostanut maan sellaisesta jamasta, että sen ei olisi pitänyt olla edes mahdollista. Suurimmalla osalla ei ole mitään käsitystä millaisessa jamassa se oli 90 luvulla. Armeija hajoitettu, talous kuralla, työttömyys valtava ja ne jotka oli töissä ei saanut palkkoja jopa vuoteen. Oligarkit myivät maan palan palalta ulkomaille, haalivat itselleen omaisuuksisa ja rahat meni lännen pankkeihin.

    Pahoittelen, kun meni aika paljon aiheen ohi, mutta sulla Flyin Finn taitaa olla jotakin henkilökohtaista Putinia ja sen hallintoa vastaan niin yritin hiukan valaista tosiasioita. Paljon olisi vielä sanottavaa, mutta ei tässä eikä nyt.

    • Kyllähän se valitettava, hyvin piilossa pidetty ja ehkä siksi monilta huomaamatta (tai noteeramatta) jäänyt fakta on, että Putin on nostettu valtaan ja pidetty siellä hyvinkin pitkälti Schneersonin suvun vaikutuksesta. Tämä sama suku on sotkeutunut aika moneen muuhunkin epämääräiseen, Ukraina mukaanlukien, heillä kun on siihen suuntaan intressejä. Kannattaa googlata “Schneerson”, sieltä löytyy vähän perustietoa heistä.

     • Kuulostaa melko epätodelliselta väitteeltä. Mistä sellaista “faktaa” on peräisin? Meinaan jos googletat “maa on litteä” sieltä tulee melkoinen määrä “faktaa” myös aiheesta.

      Tuo ei yksinkertaisesti käy järkeen.

     • No Googlesta ei tasan löydä kuin salaliittoterioita ilman ensimmäistäkään todistettua faktaa ja nämä takapirut kyllä osaavat peittää jälkensä, sumuttaa ja kusta silmään.

      Ammattini puolesta minulla oli v. 2015 loppuun asti pääsy (usein myös velvollisuus) hyvinkin arkaluontoisiin asioihin. Eihän tätä kukaan usko ja parempi niin.

     • Kyllä se host selviää ihan muutamalla klikkauksella. Mutta sinunhan pomosi on kai Boris Spiegel ja mikäs hänen järjestönsä nimi olikaan…

     • Kattos. Kihmursako on siirtynyt putinsionistien riveihin? Zerstörer, SADF, SWA?

     • Kihmursa, logiikkasi on todella pettâmätön; kun olin eri mieltä, alkoi v*ttuilu vâlittömästi ja nyt, kun olen kanssasi samaa mieltä sionistitaustasta Venäjällä, v*ttuilu sen kun jatkuu. Tuohon pystyy vain syntyperäinen Korsolainen teinityttö, jolla on jäänyt kuukautiset päälle.

      Flyin’ Finn, jaa, SWA1 motorfietsgroep. En wie is jy dan?

     • Nee, ek is nie Gospel. Tunnen kyllä ukon, asuu tuossa parin km:n päässä ja usein heitetään enskalenkkiä kimpassa.

 17. Erittäin hyvä artikkeli minusta, tästä voidaan myös peilata muita asioita mitä on lähivuosina tapahatunut Euroopassa; Puolan ohjuskilpi, Viron varustaminen jenkkien avustuksella, Suomen liittyminen pakote-maihin, Ruotsin sukellusvene jupakka…onko seuraava pommi Valko-Venäjä, jossa tullaan tekemään jonkilaisia provokaatioita? Tästä saa hyvän jutun juuren jos jaksaa tonkia vähän enemmän asiaa. Sotaan tarvitaan aina kaksi osapuolta, mutta siionisti vetelee silloinkin naruista.

Comments are closed.