Koti Uutisia Kotimaa Loukkasi sianraiskaajan “kunniaa” – kansallismielisille tuhansien eurojen sanktiot Tampereella

Loukkasi sianraiskaajan “kunniaa” – kansallismielisille tuhansien eurojen sanktiot Tampereella

11

Pirkanmaan käräjäoikeudessa todistettiin tänään häkellyttävää oikeusmurhaa, kun aktiivinen kansallismielinen mies sai tuomion sianraiskaajan tunteiden loukkaamisesta. Mies oli jakanut sosiaalisessa mediassa MV-Median linkkiä, jossa kerrottiin raiskaajan saamasta tuomiosta. MV-Media mainitsi raiskaajan nimen.

Myös valtamedia oli uutisoinut raiskauksesta, mutta eläinrääkkääjän henkilöllisyyttä ei esimerkiksi MTV:n uutisessa “250-kiloisen karjun kanssa paritellut mies tuomittiin ehdolliseen” paljastettu. Valtamedian mukaan eläintenraiskaajilla on oikeus säilyttää anonymiteetti jopa oikeuden tuomion jälkeen. Samaa oikeutta ei sen sijaan ole suotu esimerkiksi kansallismielisille, jotka on tuomittu “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”.

Pirkanmaan käräjäoikeus totesi tänään kansallismielisen syyllistyneen kunnianloukkaukseen levittämällä julkisuudessa linkkiä, joka johti raiskaajan henkilöllisyyden paljastaneeseen uutiseen. Oikeuden mukaan kansallismielinen “halvensi” sianraiskaajaa valistamalla yleisöä tämän mielenvikaisesta rikoksesta.

Käräjäoikeus päätti, että kansallismielisen tulee maksaa sianraiskaajalle 2 000 euron korvaukset henkisestä kärsimyksestä. Kun summaan lisätään sakot ja oikeudenkäyntikulut, joutuu kansallismielinen maksamaan yhteensä 4 220 euroa totuudenpuhumisesta.

Lähde: Tiina Wiik

11 KOMMENTIT

 1. Siis mitä mä taas luin? Ymmärrän kyllä, jos uhria suojeltaisiin (possu parka), mutta tämä herra on julkisuutensa ansainnut. SETAn pridelobbaukselle oivaa mainosta.

 2. Olipas hieno ratkaisu tuomarilta! Miksei eläinten ja ihmisten väliset seksisuhteet ole jo normaalia ja laillista tässä demokraattisessa ja suvaitsevaisessa yhteiskunnassa?

  • Oho. “Eläimeen sekaantuminen on Suomessa rikos vain, jos eläin kärsii.” 🙄 Ei hyvä Jumala sentään… Eli se on ok jos eläin ei kärsi? Todella sairasta.

 3. Sikamies oli vastaanottavana osapuolena ja sika penetroitui siittimellään mieheen. Mies ei siis raiskannut sikaa vaan vietteli sen.

  • Oli niin isokokoinen karju että kumma ettei luita mennyt poikki. Maatalon isännälle lasku silloin? Sopisi nykyisiin oikeuskäytäntöihin.

  • No ompas tuomio taas. Yhdet saa parempia tuomioita kuin toiset.
   Mutta on kyllä pelimiehen elkeet kun osaa hurmata ison karjun kanssaan homoilemaan… pakko myöntää ettei omat taidot riittäisi. Eikö kaikki voittaisi jos annettaisi sikamies homoelefantille leikkikaluksi niin ehkä sitten saisi kerrankin tarpeekseen. Voisi myös tehdä elokuvan aiheesta ja esittää Ylenannossa heti “suomi-tompan” perään.

 4. Ensin katsoin että kuvassahan on Rinne. Toisella vilkaisulla luulin sitä Lipposeksi mutta se taitaakin olla kuvituskuva.

  • Minä huomasin heti, että Timohan siinä lepäilee suihkunraikkaana!

Comments are closed.