Koti Uutisia Ulkomaat Los Angelesin slummialueet laajenevat räjähdysmäisesti

Los Angelesin slummialueet laajenevat räjähdysmäisesti

17

Samaan aikaan kun Kalifornian poliittinen eliitti ylpeilee kulttuurimarxistisilla “edistyksillään” ja korottaa veroja, joilla kustantaa lystinsä, lisääntyvät Los Angelesin slummialueet räjähdysmäisesti. Kansalaisjournalisti Gary Gileno on kartoittanut ilmiötä kuvaamalla kaupungin slummien laajenemista. Hänen tekemänsä lyhyt video osoittaa kaupungin katujen uuden todellisuuden poliittisen sekoilun varjossa.

Gilenon video Los Angelesin nykytilasta osoittaa, kuinka vastuuton monikulttuurisuuspolitiikka tuhoaa ihmisten elinympäristön ja tuo turvattomuutta kansalle.

17 KOMMENTIT

 1. VÄhemmän valkoisia = vähemmän hyvinvointia ja sivistystä. Rahat menevät suoraan (((parasiittien))) taskuun.

 2. Tässä videossa näkyy hyvin uuden mantereen ongelmat. Olen aina ihmetellyt että tätäkö pidetään maanpäälisenä paratiisina ja tännekkö kaikki haluavat. No, itse en ole koskaan tuntenut vetoa matkustaa uudelle mantereelle ja sinne tuskin tulen koskaan menemään. Uskon että maasta tehdyistä videoista näkyy kaikki tarpeellinen.

  Monikos muuten muistaa että valkoinen mies on ko. mantereella mihittäjä? Samaan tapaan kuin juuutalaiset palestiinassa. Levisivät syövän lailla ja tappoivat paljon alkuperäiskansasta sekä telkesivät ne reservaatteihin. Ja kaiken kukkuraksi rahtasivat vielä orjia Afrikasta. Tuollaisen mantereen kansakunnalla menee monta sukupolvea puhdistaa karmansa.

  • “Levisivät syövän lailla” -> niin tarkoitat kai tutkivat mantereen kun kukaan muu ei tehnyt sitä? Intiaanien määrää(silloin kun valkoiset tulivat) on vaikea sanoa mutta suurin arvio on 20milj ja pienin 2milj. 2milj kuulostaa realistisemmalta ottaen huomioon aikakauden + intiaanit elivät pienissä heimoissa hajaantuneena vailla sen suurempaa tietoa muista. Eri heimot sotivat keskenään koko ajan ja taitaa suurin inkkarihautakin olla ihan toisten punanahkojen aikaansaama.

   Kaikkialla on ollut orjia ja on vieläkin. Valkoiset vain tekivät sen tehokkaammin ja paremmin kun olivat muita älykkäämpiä. Ja ensimmäisiä jotka lopettivat orjuuden. Afrikassa on orjia tänäpäivänäkin ja oikeastaan kaikkialla kehitysmaissa joten valkoisten kollektiivinen syyllistäminen orjuudesta on hevonpaskaa.

   • Niin, kyllähän se oli valkoinen mies joka sinne meni ja onnistui ahneuksissaan lähestulkoon tappamaan biisonit sukupuuttoon ja aiheutti muutenkin aika lailla negatiivisia asioita alkuperäisväestölle, flunssaviruksesta lähtien.

    En väitä, etteikö kehitys olisi ollut vallan toisenlaista, jos valkoinen ei olisi sinne mennyt ja tehnyt koko Pohjois-Amerikasta yhtä suurta kansojen sulatusuunia ja pankkiirien sekä teollisuusmiljardöörien Eldoradoa, mutta alkuasukkaat eivät ole tästä kehityksestä hyötyneet, vaikka koko muu maailma saakin nauttia sinne pesiytynen globalismin ja sionistisen pankkimafian työn tuloksista.

    • Biisonikannan kohtalo oli melko surullista mutta siitä syyttely on turhaa.
     Mainitset muuta mitäänsanomattomia asioita kuten “aika lailla negatiivisia asioita”, mainitsematta mitään muuta kuin valheen flunssaviruksesta (eivätkö intiaanit muka sairastaneet flunssaa ennen Eurooppalaisia)?

     Intiaanit eivät ole mitään “alkuasukkaita” Amerikassa (ks. Kennewick man ym.) eivätkä mitään jaloa maanläheistä rotua.
     Kuinka suuri osa ihmisistä tietää että on todisteita siitä että Eurooppalaisia oli Amerikassa ennen näitä “intiaaneja”? https://openload.co/f/xxJPSyu_Z6s/Jim_Chatters_interview_-_Kennewick_Man_segment%2C_Americas.webm
     Lue 1800-luvun aikaan liittyen Scalp Dance, Thomas Goodrich
     “sulatusuuni” on juutalaisen Israel Zangwillin tarinaa. Välttelet (tai et vain tiedä) juutalaisten kriittisestä roolista Amerikan alusta alkaen, orjakaupan ankkureina ynnä muuta. Eurooppalaiset olivat pioneereja.
     Mielestäni USA on paikka jonne kansallisuudet menevät kuolemaan, vaikka olisivatkin rodullisesti Eurooppalaisia.

    • Ensinnäkin: valkoiset eivät pilanneet pohjois-amerikkaa vaan juutalaiset. Selvennettäköön tämä heti alkuunsa.

     “En väitä, etteikö kehitys olisi ollut vallan toisenlaista, jos valkoinen ei olisi sinne mennyt” -> Mitään ei olisi tapahtunut siellä. Tosin jos valkoinen ei olisi mennyt niin joskus joku olisi, luultavasti kiinalaiset. Intiaanikulttuuri tiivistetysti: tupakkaa,lannevaatteet,tiipii,heimosodat,sulka hatussa. Siinäpä se. Ei mitään ymmärrystä sen suuremmista asioista, ei edes konseptia omasta maasta. Pohjois-amerikka on valkoisten rakentama mutta juutalaisten pilaama.

     Monesti sanotaan että “valkoiset tappoivat intiaanit sukupuuttoon tai sen partaalle”, mutta nykyään intiaaneja tai mulatteja(valkoisia joissa on intiaaniverta) on enemmän kuin koskaan ja väestö kasvaa vain. Jos valkoinen mies olisi halunnut oikeasti tuhota inkkarit niin se olisi onnistunut helposti.

     • “Ja miksi sitten oli niin tärkeää levittää valkoisen miehen kulttuuri ja tavat Amerikan mantereelle?” -> Montakin syytä: aloittaa uusi elämä Uudessa Maailmassa, luonnollisesti valkoinen sopeutuu ja elää paremmin omassa kulttuurissaan entä lannevaatekulttuurissa. Hieman kärjistetysti voi todeta myös että eurooppalainen oli ja on paremmin kehittynyt entä tiipiiheimo, tästä eikai ole mitään epäselvää. Miksi eurooppalainen ajattelisi punanahkojen “hyvinvointia”? Darwinismi kitkee heikot pois.

      Nuo linkkisi ovat valtavirtahistoriaa jotka vaikuttavat aika hätäisesti googlatulta ja tuo ylempi linkki on romaani englanniksi jota en osaa lukea. Mitä yrität todistaa noilla? Intiaaneja on edelleenkin miljoonia pohjois-amerikassa joten he eivät kuolleet pois sukupuuttoon. Varmasti enemmän heitä on nyt entä ennen eurooppalaisten tuloa.

     • Selevä. Oli koko maailman onni ja intiaanien Eldorado, että valkoisen miehen kulttuuri saatiin levitettyä koko Amerikan mantereelle, sillä ilman meitä Darwin olisi kitkenyt heidät sukupuuttoon. Seuraavaksi vaikka Kiinaan kun ei nekään osaa olla niinkuin pitäis.

     • Turha alkaa viisastelemaan. Pohjois-amerikka oli hieno paikka aina toiseen ms asti. Paino sanalla oli.

      Jos valkoinen mies ei olisi mennyt aikoinaan niin ennemmin tai myöhemmin olisi joku toinen mennyt. Kiinalaiset mitä luultavimmin ja mitä siitä olisi seurannut niin sitä voi vain spekuloida. JOS valkoinen mies ei olisi mennyt sinne niin pohjois-amerikka olisi ollut vain jättimäinen läntti maata jossa elelisi tuntematon määrä eri heimoja lannevaatteissa erittäin alkukantaisissa oloissa. Se ei olisi mitään minä me tiedämme pohjois-amerikan nykyään. Eurooppalaiset taistelivat intiaaneja vastaan kyllä, mutta niin taistelivat myös eri intiaaniheimot keskenään. Yleensä toinen voittaa taistelun.

  • Oletko trolli, vai etkö ole vielä perehtynyt pohjois-amerikan siirtolaisuuteen ja sen vaikutukseen alkuperäiskansaan? Lause “tappoivat paljon alkuperäiskansaa” on populäärikulttuurin luoma mielikuva, jossa yksi kuollut intiaani on monistettu kymmenkertaisesti.
   Ja mitä orjakauppaan tulee, niin siitä oli vastuussa globaalisti melko pieni kuppikunta(*wink wink*).

  • Valkoiset aikoinaan rakensivat Yhdysvallat, vielä toimivan ja kehittyvän suurvallan, nykyään se onkin äärikapitalistinen sulatusuuni vailla mitään suuntaa. Juutalaiset olivat muuten kovia kauppaamaan neekeriorjia…

 3. Joo. Ne biisonit tekivät massaitsemurhan ja flunssaviruksen sun muut kuten isorokon Amerikan mantereelle veivät marsilaiset.

  Nk. intiaanit olivat kyllä siellä paljon ennen valkoisia, sanoi vaihtoehtotiede mitä hyvänsä. Viikingitkin piipahtivat siellä ja totesivat saman jo paljon ennen Amerigo Vespucchia ja Kristofer Kolumbusta.

  En jaksa alkaa väittelemään itsestään selvästä faktasta, mutta linkitänpä vähän valeuutisia kumottavaksi:

  https://www.enotes.com/homework-help/what-effect-did-european-settlement-have-american-383781

  https://en.wikipedia.org/wiki/Population_history_of_indigenous_peoples_of_the_Americas

  http://nationalhumanitiescenter.org/tserve/nattrans/ntecoindian/essays/indianremoval.htm

  Alkuperäiskansojen terveys meni tiedemiesten mukaan alamäkeä jo ennen eurooppalaisten invaasiota, mutta monet Euroopan taudit tappoivat heitä kasapäin puuttuvan immuniteetin takia eikä valkoisten saapuminen siis ainakaan parantanut heidän olojaan millään lailla:

  https://www.nytimes.com/2002/10/29/science/don-t-blame-columbus-for-all-the-indians-ills.html

 4. Tuonne voisi lähettää puhdistuspartiot — aivan kuten Arkadianmäellekin: bussilla paikalle, kaikki vahvasti aseistettuina ja täysin samanlaisissa varusteissa, jotta yksittäisten tekijöiden erottaminen tai tunnistaminen olisi mahdotonta. Sitten vain aseet laulamaan.

  • Tämä on lapseellinen fantasiointi, joka ei sovi poliittiseen tilanteeseen vuonna 2018. Nyt menossa on PVL:n sanoman levittämisen kausi. Siis odottaa vaikea työ, käytännön työ joka kuluttaa hermoja, mutta joka on väistämätön jos tarkoituksena on onnistua.

 5. Asia pitää nähdä positiivisena ilmiönä:

  Ekologinen asuminen valtaa alaa Kaliforniassa: Yhä useampi muuttaa asumaan slummiin!

Comments are closed.