Koti Uutisia Lontoossa tapahtuu kohta enemmän murhia kuin New Yorkissa

Lontoossa tapahtuu kohta enemmän murhia kuin New Yorkissa

2

Sitten 1900-luvun alkupuolen monet eurooppalaiset ovat muistaneet New Yorkin olevan järjestäytyneen rikollisuuden keskipiste Yhdysvalloissa. Kaupunki on monen muistissa paikkana, jossa rikollisuus ja varsinkin murhat ovat hyvin yleisiä. Toisin kuin monet uskovat, kaupunki on jo pitkään ollut hyvinkin turvallinen paikka verrattuna muihin USA:n suurkaupunkeihin. Harvat olisivat kuitenkaan uskoneet, että Lontoosta tulisi New Yorkia vaarallisempi paikka. Tämä on nyt kuitenkin toteutumassa.

Vuodenvaihteen jälkeen New Yorkissa on tapahtunut kaiken kaikkiaan 50 murhaa. Sama luku Lontoossa on 46. Siinä missä New Yorkissa on jo nähty laskua väkivaltatilastoissa, Lontoon tilastot näyttävät entistä synkemmältä. Kaikki tilastot osoittavat, että väkivalta Lontoossa lisääntyy, ja kaupunki on nyt ohittamassa New Yorkin murhatilastoissa.

Lontoossa poliitikot ovatkin ihmeissään siitä, miten näin on voinut käydä. Yksi näistä poliitikoista on entinen vierasrotuinen poliisi Leroy Logan. “En käsitä, miten asiat ovat päässeet näin käsistä”, sanoo Logan ja jatkaa: “Olemme nähneet tämän väkivaltaviruksen leviämisen, ja siitä on nyt muodostunut epidemia, joka koskee useita osia yhteiskunnassamme.”

Ongelman rankaisemiseksi Lontoon paikallispoliitikot lähettävät nyt tutkimusryhmän New Yorkiin hakemaan vastauksia sille, mitä pitäisi tehdä. Maan hallitus taas investoi 1,35 miljoonaa puntaa väkivaltaa vastustavaan sosiaaliseen mediakampanjaan.

Se, etteivät brittipoliitikot ja paikallinen poliisi ymmärrä, mistä monikulttuurisen kaupungin ongelmat johtuvat, ei ole uusi ilmiö. Kaupungissa poliisit ovat jo tämän vuoden aikana kahteen otteeseen nostaneet kätensä ilmaan ja ilmoittaneet, etteivät he käsitä, miksi rikosten lukumäärä lisääntyy jatkuvasti.

Viimeksi poliisi oli tilanteesta ihmeissään viime kuussa, kun tuoreet tilastot osoittivat, että ryöstöjen määrä on lisääntynyt 40 prosenttia Lontoossa kuluneen vuoden aikana. Helmikuussa poliisi taas ihmetteli, miksi Lontoossa tapahtuneiden raiskausten määrä oli noussut vuoden aikana 20 prosenttia.

Kun Lontoon poliisilta kysyttiin, miksi raiskausten lukumäärä on noussut niin rajusti, kertoi Craig Mackey Lontoon poliisista, ettei poliisi ymmärrä, mitä on tapahtunut. “Sattuma voi tietenkin selittää osan, mutta kyllä raiskausten määrän lisääntyminen Lontoossa tarkoittaa, että jotain on meneillään. Emme vain oikein tiedä, mitä”, sanoi Mackey.

Jää nähtäväksi, tulevatko Lontoon poliisi ja Ison-Britannian poliitikot jatkamaan “Emme ymmärrä” -selityksiään. Kaikki tilastot osoittavat kuitenkin samaa kehitystä rikosten määrässä Lontoossa, joka on yksi Euroopan monikulttuurisimmista kaupungeista.


Lähteet: BBC, Wikipedia, Nordfront.se (1, 2)

2 KOMMENTIT

  1. Joko nämä poliitikot ja poliisit esittävät erittäin idiootteja, jotta virat pysyvät tai sitten ovat täysiä idiootteja. Briteissä pistetään tällä hetkellä kaikki linnaan, jotka uskaltautuvat heittää faktoja pöytään, Lontoo on yksi monikulttuurinen helvetti, jossa valkoisen miehen tulevaisuus on hyvin synkkä. Britit tietävät tasan tarkkaan ilman näitä naurettavia tutkimusryhmiä, että rotumuukalaiset ovat se syy rikollisuuden jyrkkään nousuun, mutta silti päättäjät levittelevät käsiä ja “hämmästyvät” sitä sun tätä päivästä toiseen, maanpetturit!

  2. Lontoon mullahi -pormestarin mukaan se kuuluu “kaupunkikuvaan” aivan kuten seepran raidat kadulla.

Comments are closed.