Koti Uutisia Lontoon terrori-iskun sankari sai tuomion rasismista

Lontoon terrori-iskun sankari sai tuomion rasismista

13
Millwall-kannattaja Roy Larner sairaalassa vastustettuaan muslimiterroristeja.

Viimekesäisen Lontoon terrori-iskun sankariksi noussut kansallismielinen jalkapallokannattaja Roy Larner on saanut Britanniassa äskettäin tuomion “rasismista”.

Tuolloin 47-vuotias Larner tuli kesällä tunnetuksi siitä, että hän tappeli paljain nyrkein puukoilla aseistautuneita muslimeita vastaan. Kun muslimit puukottivat ihmisiä huutaen “islam, islam”, vastasi Larner huutamalla jalkapallojoukkue Millwallin kannatushuutoja. Larner sai useita vammoja tapellessaan puukottajia vastaan. Hänen toimintansa mitä ilmeisemmin pelasti useita henkiä.

“Osumia tuli päähän, rintaan ja käsiin. Verta oli kaikkialla. Ne huusivat, että islam, islam, ja minä huusin, että ei kun vittu Millwall!”, Larner muistelee.

Nyt Larner on tuomittu kahden kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 50 punnan sakkoihin kahdesta “rasistisesta” teosta. Toinen tuomio tuli siitä, kun noin kuukausi terrori-iskun jälkeen Roy meni käymään paikallisen työväenpuolueen kansanedustajan toimistossa ja totesi siellä olleelle avustajalle, ettei Lontoon muslimipormestari Sadiq Khanin pitäisi edes olla koko maassa. Larner myös kutsui Lontoon pormestaria ja muita muslimeja roskaväeksi.

Toinen tuomio tuli tilanteesta, jossa koiriaan ulkoiluttava Larner ajautuu väittelyyn Trumpia, Brexitiä ja rasismia vastustavien mielenosoittajien kanssa. Hän sylkäisi häntä kuvannutta mustaa valokuvaajaa kohti, mikä katsottiin rikokseksi. Brittioikeuden mukaan toisin ajattelevaa kohti sylkäiseminen oli rasistinen pahoinpitely.

 

Lähteet: MV-media, Daily Mail

13 KOMMENTIT

 1. Tämä todistaakin sen, että ainoastaan “rasistit” ovat todellisia sankareita, jotka pelastavat ihmishenkiä.

 2. Red pills, red pills, what’s you gonna do, what’s you gonna do when they come for you.

 3. “Hän sylkäisi häntä kuvannutta mustaa valokuvaajaa kohti, mikä katsottiin rikokseksi.”

  Siis eiks tää kaveri pitäs tappaa hyppypotkulla tollasen väkivaltateon jälkeen? 😮 Jos niinkuin teidän logiikalla tehdään kun sylkeminenhän on se natsikansanmurhan ensimmäinen väline 😮

  • Mielenkiintoinen ero tosiaan Suomen ja Brittioikeuden välillä. Tuolla oikeus tulkitsi kohti sylkäisyn “rasistiseksi pahoinpitelyksi” täällä puolestaan Karttusen sylkäisy ja uhoaminen tulkittiin rasisminvastaiseksi mielipidevaikuttamiseksi.

  • Oliko runopoika sun paras ystävä? 🙂 Harmi kun se kuoli. Ja kaipaamaan jäivät… ei nyt tule heti mieleen. 🙂

  • Näin olisi varmaan tapahtunutkin, mutta kikujukuvaajan kamera painoi niin paljon, että hän päätyi potkaisemaan itseään polveen ja tuomio tuli siitä.

Comments are closed.