Koti Uutisia Lontoon poliisi: Emme tiedä, miksi raiskausten määrä nousi 20 prosenttia

Lontoon poliisi: Emme tiedä, miksi raiskausten määrä nousi 20 prosenttia

8

Tuoreimpien tilastojen mukaan raiskausten lukumäärä Lontoossa on lisääntynyt vuoden aikana hurjat 20 prosenttia. Lontoon poliisista ilmoitetaan kuitenkin, että ei tiedetä, mistä moinen kasvu johtuu. Lontoon poliisi sir Craig Mackey myöntää kuitenkin, ettei kyse voi olla pelkästä sattumasta.

“Olisi helppoa väittää, että kyseessä on sattuma. Tietenkin sattumalla voi olla osansa, mutta nyt on kyseessä jokin, jota emme oikein ymmärrä”, kertoo Mackey.

Väkivaltaisen rikollisuuden yleistyminen Lontoossa ei rajoitu seksuaalirikoksiin, vaan kasvua nähdään myös happohyökkäyksissä ja murhissa. Vuoden 2017 aikana Lontoossa tapahtui 7 613 raiskausta ja murhien määrä nousi 30 prosenttia.

 

Lähde: The Independent

8 KOMMENTIT

 1. Kyseessä on varmaan vaan tilastovääristymä. Monikulttuurisuudella ei ainakaan mitään tekemistä asian kanssa.

 2. Niin… Jos raiskauksia jaoteltaisiin kielen tai rotujen mukaan niin saattaisi löytyä se ryhmä joka on aiheuttanut raikausten kasvun. Voisi kuvitella että jos kaikkien raiskausten määrä on noussut 20% niin jonkun yksittäisen rodun kohdalla se on noussut enemmän kuin 100%.

  On kuitenkin totta että jos poliisi ei pysty salapoliisitoiminnallaankaan löytämään syytä, niin silloin ne pitäisi vaihtaa. Amattitaitoa ei ole.

 3. Englantilainen pidättyväinen käytös on katoavaa kansanperinnettä.. Jack, Jim, Peter ja kumppanit ovat vaan riehaantuneet jostain selittämättömästä syystä ja jälki sen mukaista. Tapahtumilla ei ole mitään tekemistä islamin, tai monikulttuurisuuden kanssa. Maahanmuuttajien motiivien epäily on alhaista rasismia

  • Ruotsissa taas Pelle ja Håkan ovat viime vuosina riehaantuneet oikein toden teolla. Mikä valkoista heteromiestä vaivaa?

 4. Edelleen minä saan selittää unelmassa eläjille näitä totuuksia Britanniasta, Ranskasta ja Yhdysvalloista. Kun niille sanoo, että ei halua Britannian tai Ranskan tilannetta Suomeen, niin he vastaavat “Mitä vikaa Britanniassa tai Ranskassa on? Minä kävin siellä X kertoja ja asuinkin Y vuosia.” Ei noita unelmaihmisiä tarvitse tai kannata yrittää pelastaa. Täysin menetettyjä tapauksia.

 5. “Emme tiedä miksi raiskausten määrä nousi” No monikulttuurisuus ei tietenkään liity asiaan!

 6. Miten voi olla noin säälittäviä viranomaisia? Jokainen tietää mistä tämä johtuu, mutta ilmeisesti viran menetyksen uhalla ei uskalleta sanoa päivänselvää asiaa ääneen. Kyllä nationalisteja jahdataan pamppu kädessä…

 7. Samassa maassa poliisi pimitti 1400 lapsen raiskaus rasismin pelossa, että että…

Comments are closed.