Koti Uutisia Kotimaa Lokka sai EU-vaalien kannatuskortit kasaan

Lokka sai EU-vaalien kannatuskortit kasaan

9

Oulun kaupunginvaltuutettu ja tunnettu maahanmuuttokriittinen kansalaisjournalisti Junes Lokka on saanut kerättyä kasaan tarvittavat 2000 kannatuskorttia, jotka vaaditaan eurovaaliehdokkuuteen.

Lokka oli avainasemassa paljastamassa Oulun raiskauskriisiä, jota PolPo ja media pyrkivät pimittämään kansalaisilta. Hän on tehnyt ansioituneesti myös muuta vastaavaa kansalaisjournalismia, sekä toimii yhtenä juontajana suositussa Monokulttuuri FM -keskusteluohjelmassa.

Europarlamenttivaalit pidetään toukokuun lopussa ja niissä ehdokkaita voi äänestää koko maassa riippumatta vaalipiireistä. Lokka on ehdolla myös huhtikuun eduskuntavaaleissa, jossa häntä voi äänestää Oulun vaalipiirissä.

https://www.youtube.com/watch?v=usV-tl0FChs

9 KOMMENTIT

  • Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten herra Lokka voi vaikuttaa asioihin vaikka eduskuntaan pääsisikin? Mikä muuttuisi? Kaikki kumminkin tietää, että mitä tämä “demokratia” on. Vaikka Lokka on hyvää työtä tehnytkin niin ihan periaatteesta en äänestäisi ristisiitoksia tai ketään muutakaan näistä ehdokkaista.

   • Ei kai tässä “demokratiassa” suoraan voikaan vaikuttaa. Itse näkisin hänet siellä kuitenkin mieluusti pitämässä ääntä näistä asioista, eli käyttämässä tota astetta laajempaa alustaa, samalla tavalla kuin käyttänyt kaupunginvaltuustoa.

    Toisaalta ei tämä minulle mikään sydämenasia ole, lähinnä vaan vallanpitäjien kiusaksi häntä äänestäisin ek-vaaleissa, jos pystyisin. Eu-vaaleissa varmaan äänestänkin. Sionistipersuille en viitsi antaa ääntä eikä muitakaan ole oikein tarjolla.

 1. Onnittelut Lokalle. Jatka eduskunnassa samaa linjaa ja hyvää työtä sekä mahdollisesti europarlamentissa.

 2. Hieno mies. Valitettavasti mm. Hommafoorumissa häntä haukutaan ja pidetään matuna.

 3. Miksi Vastarinta uutisoi puoliksi Marokkolaisesta, joka ei edes käy töissä. Mitäpä, jos kaikki alettaisiin käräjäoikeuksista tuomioita pyytämään ja niitä julkaisemaan ja tapahtumia kuvaamaan. Siinä Suomi pysähtyisi. Hillotolppaa metsästämässä helpoimmalla tavalla.

  • Onhan täällä monipuolisesti uutisia vaikka mistä. Miksei siis tästäkin?

   Kyllähän se kansalaisjournalismi on todella tärkeää ja mullistavaa. Muutenhan me oltaisiin vaan valtamedian varassa. Olisihan se hyvä, jos useammatkin siihen ryhtyisi, kuten ehdotit. Harva vaan uskaltaa laittaa itseään likoon julkisesti ja sen takia sinäkin huutelet nimimerkin takaa.

  • Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ei vaadi akateemista loppututkintoa. Tästä todisteena mm Jessikka Aro ja Pekka Haavisto, hekin Lokan lailla ylioppilaita.

Comments are closed.