Koti Uutisia Lohjalle pakolaisia syksyllä

Lohjalle pakolaisia syksyllä

9

UK_Lohjan_vaakuna

Lohjan valtuusto päätti vuoden 2013 joulukuussa 30 pakolaisen vastaanottamisesta. Syyriasta saapuvat pakolaiset tulevat Lohjalle syksyllä.

“Olemme nyt ilmoittaneet Maahanmuuttovirastolle, että Lohja on valmis ottamaan vastaan 30 Syyrian pakolaista. Alustavaksi ajankohdaksi on sovittu syyskuun alku”, Lohjan perusturvajohtaja Arja Yliluoma kertoo.

Pakolaisasioista on Lohjalla väitelty jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2010 jopa vasemmistoliitto vastusti pakolaisten ottamista kaupunkiin kustannussyihin vedoten.

Kovaa väittelyä käytiin myös 2013. Esimerkiksi tuolloin SDP:n kaupunginvaltuutettu Leo Rintanen syytti perussuomalaisten Eila Hassista “vihapuhujaksi”, kun Hassinen kirjoitti pakolaisten vastaanottoa kielteisesti käsitelleen mielipidekirjoituksen.

Lähteet: Länsi-Uusimaa, Yle

9 KOMMENTIT

 1. Tämä tulee varmasti näkymään Lohjan raiskaustilastoissa.
  Etnistä värinää tiedossa, naiset ja lapset piiloon!

 2. Hemmetit Lohjalle sitten vaan… Eräs tuttavani muutti Lohjalle naisen perässä muutama vuosi sitten ja toivoi perustavansa perheen turvalliseen ympäristöön. Nyt on jo perhettä siunaantunut, toivottavasti valoisaan tulevaisuuteen.

 3. Lohjan talousarvio kuluvalle vuodelle on toista miljoonaa alijäämäinen ja velkaa joudutaan ottamaan vähintään 12 milj. EUR. Kantasuomalaiset saavat kituuttaa kun huivipäitä hyysätään ties kuinka monen vuoden ajan Lohjalla. Asialle on tehtävä jotain ennen syyskuuta että kiero hanke peruuntuu. Kuka haluaa mahdollisia terroristeja naapurikseen?

 4. Ei helvetti. Täällä ei ole duunia kantasuomalaisillekkaan eikä VARSINKAAN asuntoja.. Tiedän vaikka kuinka monta nuorta jannua ketä on “jonossa” tai sitten ei jaksa edes enää yrittää saada asuntoa.. Mutta se on varma että jos raiskaamaan alkavat niin sitten on heidän aika lähteä..

 5. Ennen kaikkea heidän on luonnotonta ängetä pohjoiseen. Geneettinen homma.

 6. “Lohjan valtuusto päätti vuoden 2013 joulukuussa 30 pakolaisen vastaanottamisesta.”

  30? Odottakoot vaan kun heti perille päästyään alkaa perheidenyhdistäminen. Se on äkkiä vuodessa about 2000 Syyrialaista Lohjalla. Ei tietenkään vanhuksia, vaan raavaita nuoria(?) miehiä kyttäämään paikallista naisvalikoimaa. Saattavat jopa tapansa mukaan parveilla yökerhojan edustalla odottamassa humalaisia Lohjalaisia 😉 “minä tule sinu muka nyt”

 7. Suomessa haitallinen maahanmuutto ja siitä keskusteleminen näyttää olevan tosiaan tabu ja myös maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemät rikokset. Olen yrittänyt kirjoittaa sanomalehtiin asiallisia artikkeleita aiheesta, mutta ei niitä ole julkaistu. Onko Suomen valtiolla edelleen varaa olla humanitaariselle maahanmuutolle myönteinen valtio, oman maan kansalaisten hyvinvoinnin alasajon kustannuksella. Mielestäni ei. Valtion velka on yli 100 miljardia ja kuntien velkataakka yli 15 miljardia. On häpeällistä miten huonosti Suomi on hoitanut oman maan vanhustenasiat, muistamatta sitä, että he ovat meille tämän hyvinvointivaltion rakentaneet. Suomen sotilaat taistelivat kurjissa oloissa isänmaan puolesta ja osa heistä antoi henkensä tämän maan puolesta. Nyt kotimaata myydään pala palalta ulkomalaisille raharikkaille. Tämä on minusta hyvin surullista. Rakastan omaa kotimaatani ja sen kansalaisia. Suomessa on ollut viimeiset 10-vuotta käytössä kylmät arvot ja rahan ääni on pitkälle sanellut päätökset. Haluaisin takaisin kotikontua kunnioittavat arvot. kevätterveisin Eila

 8. Viikoittain jos ei päivittäin tapahtuvat turvapaikkahakijoiden toimesta raiskaukset. Mitä vielä pitää tapahtua, jotta valtionmiehet kääntäisivät näitä rikollisia takaisin antamatta lupaa edes ylittämään Suomen rajaa?

Comments are closed.