Koti Uutisia Sionismi Lobbaajat onnistuivat: terroristivaltio Saudi-Arabiaa ei lisätä EU:n rahanpesulistalle

Lobbaajat onnistuivat: terroristivaltio Saudi-Arabiaa ei lisätä EU:n rahanpesulistalle

3

EU:n jäsenvaltiot ovat torpanneet hankkeen, joka pyrki suitsimaan terroristivaltio Saudi-Arabian kykyä pestä rahaa kansainvälisesti. Saudi-Arabia on maailman johtava ääri-islamistisen terrorismin valtiollinen tukija.

Hanke kohtasi heti kovaa vastustusta siksi, että Yhdysvallat, Israel ja länsimaiden sionistieliitti ovat liittoutuneet saudi-islamistien kanssa. Sionistit ja ääri-islamistit ovat taistelleet Lähi-idässä rinnakkain esimerkiksi Syyrian arabinationalistista hallitusta vastaan.

Ääri-islamistien ja sionistikapitalistien välinen yhteistyö on perinteisesti ollut niin tulenarka aihe, ettei esimerkiksi Suomen valtamedia siitä juurikaan kirjoita. Israelin, juutalaispankkiirien, Saudi-Arabian sekä Isisin ja al-Qaidan kaltaisten terroristijärjestöjen välinen yhteistyö on kuitenkin jo kauan ollut julkinen salaisuus. Ilmiön taustoista voi lukea esimerkiksi teksteistämme ”Kuka toi muslimit Eurooppaan?”, ”Israel myöntää: islamistiterroristit ’ovat leirissämme’”, ”Isis pyysi Israelilta anteeksi vahingonlaukauksia” ja ”The Wall Street Journal: Israel rahoittaa sunniterroristeja”.

Saudi-Arabia ja sen sionistiset liittolaiset eivät pysty rahoittamaan Isisin kaltaisia ryhmiä suorilla tilisiiroilla terrorismi- ja rahanpesulakien vuoksi. Siksi terrorismin rahoittamiseksi ja lakien kiertämiseksi on rakennettu kansainvälinen veroparatiisiverkosto, jota globaalit pankit pitävät yllä.

Joukko lainsäätäjiä pyrki pysäyttämään terroristeille kulkevat rahavirrat kunnianhimoisella hankkeella, joka olisi lisännyt Saudi-Arabian EU:n rahanpesunvastaiselle “mustalle listalle”. Saudi-Arabian lisääminen listalle olisi merkinnyt sitä, että suurten pankkien olisi täytynyt tutkia tarkkaan, mistä saudien rahansiirrot tulevat, kenelle ne menevät ja mikä niiden tarkoitus on. Tämä olisi hankaloittanut suuresti muslimiterrorismin rahoittamista.

Israelin tärkeimmät länsimaiset liittolaiset Amerikka, Britannia, Ranska ja Saksa ovat viime viikkoina lobanneet rajusti sen puolesta, että Saudi-Arabia pidettäisiin mustan listan ulkopuolella. Toisin sanoen johtavat länsimaat eivät tahdo, että terrorismin rahoittamista hankaloitetaan.

Talouslehdistö uutisoi tänään, että lobbaajat ovat saaneet tahtonsa läpi. Saudien rahansiirtoja ei tulla jatkossakaan tutkimaan, vaikka muslimiterrorismi on vuosi vuodelta yleisempi ilmiö Euroopassa.

Lähde: Financial Times

3 KOMMENTIT

  1. Jollei ole terroristeja joita rahoittaa ja aseistaa ei voi rahoittaa ja aseistaa terrorismin vastaisia joukkojakaan.

  2. Pillarilla sileäksi ja koko topparoikka mereen ja maailman isoin hiekkalaatikko tilalle. Hiekkaahan siellä jo onkin.

Comments are closed.