Koti Artikkelit Kansanmurha Lista mustien murhaamista valkoisista pariskunnista

Lista mustien murhaamista valkoisista pariskunnista

0

Uutisoimme heinäkuussa eteläafrikkalaisen Sunette Bridgesin tekemästä listasta, josta kävi ilmi 55 valkoisen naisen joutuneen tuntemattomien mustien murhaamiksi 14 kuukauden aikana Etelä-Afrikassa. Nyt Bridges on koonnut vastaavanlaisen listan valkoisista pariskunnista, jotka ovat kohdanneet saman kohtalon.

19 vuoden ajalta koottu luettelo sisältää yli 250 pariskuntaa sekä heidän perheenjäseniään, jotka ovat joutuneet mustien hyökkääjien murhaamiksi. Tapaukset ovat maaliskuun 1994 ja elokuun 2013 väliltä.

Vaikka murhauhrien nimien luetteleminen voi vaikuttaa joidenkin mielestä rikoksilla mässäilyltä, siitä ei kuitenkaan ole kysymys. Valtamedia pimittää säännönmukaisesti valkoisten kohtaamaa rasistista väkivaltaa samalla, kun se uutisoi isoin otsikoin valkoisesta rasismista, mikä antaa ihmisille vääristyneen kuvan aiheesta. Sen vuoksi on tärkeää, että yleisöä tiedotetaan monikulttuurisuuden uhreiksi päätyneistä valkoisista.

Esimerkiksi toukokuussa Suomen valtamedia kirjoitti kielteiseen sävyyn Etelä-Afrikassa sijaitsevasta Oranian kaupungista, joka on yksityiselle tontille rakennettu valkoisten yhteisö. Asukkaat eivät olleet tehneet mitään rikollista, vaan median kielteiseen asenteeseen riitti pelkästään yhteisön halu elää ilman pakkomonikulttuurisuutta.

Listan murhatuista pariskunnista voi katsoa tästä linkistä.

 

Aiheeseen liittyen:

Etelä-Afrikka: lista mustien murhaamista naisista