Koti Uutisia Kotimaa Lisätodiste yhdistää vasemmistojohtaja Misha Dellingerin murhapropagandaan

Lisätodiste yhdistää vasemmistojohtaja Misha Dellingerin murhapropagandaan

5
misha-dellinger-li-andersson-vakivalta-sadismi-murha-tappo-vasemmistoliitto
Edessä Misha Dellinger silmälasit päässään. Takana Suomen nykyinen opetusministeri (!) Li Andersson.

Uutisoimme hiljattain, että Vasemmistoliiton Läntisen alueen toiminnanjohtaja Misha Dellinger on julkaissut verkossa puolianonyymisti rajua väkivaltapropagandaa ja yllytyksiä poliittisiin murhiin. Tapauksesta tekee erityisen se, että Dellinger on Suomen nykyisen opetusministeri Li Anderssonin läheinen yhteistyökumppani ja johtaa puolueen toimintaa Anderssonin kotikaupungissa.

Uutisoimme, että virallisen Twitter-tilinsä ohella Dellinger on ylläpitänyt muun muassa @HuggyWuggy2-käyttäjätunnusta, jonka kautta hän on puolianonyymisti levittänyt radikaalia väkivaltapropagandaa. Tili paljastui Dellingerin ylläpitämäksi, sillä hän oli julkaissut sen kautta valokuvan itsestään. Vaikka Dellinger sittemmin piilotti tilin, on kuvaviesti edelleen nähtävissä Internetin arkistopalveluiden kautta: https://archive.ph/dQfO1

Dellinger ja Vasemmistoliiton johto ovat pysytelleet tapauksesta täysin hiljaa eivätkä he ole tahtoneet kiistää uutisemme sisältöä, vaikka muun muassa perussuomalaiset kansanedustajat ovat vaatineet sosiaalisessa mediassa Vasemmistoliitolta vastauksia. Puolue toimi tismalleen samalla tavalla, kun Anderssonin toisen hyvän ystävän, Dan Koivulaakson väkivaltaviestejä julkaistiin kansallissosialistisissa medioissa muutama vuosi sitten.

Vaikka Vasemmistoliiton puolue-eliitti ei ole kiistänyt uutisemme todenperäisyyttä, osa Internetin rivivasemmistolaisista väitti, ettei @HuggyWuggy2 ole Dellingerin oma tili vaan “äärioikeiston” lavastus. Dellingerin puolustelijoiden mukaan “äärioikeisto” oli varastanut Dellingerin valokuvan ja ladannut sen @HuggyWuggy2-tilin väkivaltapropagandan sekaan, jotta olisi vaikuttanut siltä, että Dellinger kiihottaa kansalaisia murhaamaan poliittisia toisinajattelijoita.

Toimitus löysi kuitenkin verkosta Dellingerin vanhan Periscope-tunnuksen “Finn In Garden” eli @tkderringer. Viimeisimmät videot tilille on ladattu kolme vuotta sitten, joten Dellinger saattoi unohtaa tilin olemassaolon, kun hän alkoi siivota todistusaineistoa verkosta piilottaakseen väkivaltaviestinsä kohun puhjettua.

Dellingerin Periscope-profiilissa on hänen valokuvansa ja esittelytekstinsä alapuolella Twitter-logo eli pienen linnun kuva. Dellingerin itse lisäämä Twitter-linkki johdattaa suoraan @HuggyWuggy2-tilille. Viimeistään nyt on siis päivän selvää, ettei “äärioikeisto” luonut @HuggyWuggy2-tiliä, vaan kyseessä oli Dellingerin itse luoma käyttäjätunnus, jota hän mainosti myös muissa sosiaalisissa medioissa.

Periscope-tili on edelleen verkossa: https://www.pscp.tv/tkderringer/1djxXLaWeljxZ
Mikäli Dellinger yrittää piilottaa tilin, on se edelleen nähtävissä Internetin arkistopalveluiden kautta: http://archive.li/UGAQ8

Mitä opetusministeri Anderssonin ystävä Dellinger sitten kirjoitti puolianonyymeillä tunnuksillaan? Alla on kuvakaappauksia hänen tuotannostaan, jonka parhaita paloja päätimme suomentaa:

Mielestäni fasistit täytyy tappaa.” (Toisessa yhteydessä Dellinger kutsui Perussuomalaisia, Kokoomusta ja Keskustaa fasistipuolueiksi, joten Vasemmistoliiton toiminnanjohtajan tappolistalla on rutkasti mittaa.)

”Ilmastonmuutoksen epäilijät pitäisi ampua.”

”Kaikki fasistit pitää viimekädessä väkivalloin estää – –”

”Väkivalta on hyvin tehokasta. Sen on maailman tehokkain voima.”

”Väkivalta toimii erittäin hyvin. Se on suorastaan hämmästyttävän tehokasta.”

”Natsien ampuminen on ollut täysin ok tähän asti, miksi sen täytyisi muuttua?”

”Kyllä, minulla on oikeus tappaa itsepuolustukseksi ja fasistien tappaminen on AINA itsepuolustusta.”

misha-dellinger-vasemmistoliitto-murha-tappo-vakivalta-sadismi

5 KOMMENTIT

  1. Tässä tulee käymään tismalleen samalla tavoin kuin 1918, punikit aloittavat poliittisen väkivallan ja me isänmaalliset lopetamme sen. Tätä kasaarisionistit haluavat, sillä ne äpärät ovat aina hyötyneet sodista ja väkivallasta, joita niiden hyödylliset idiootit niiden innoittamina ajavat. Siitä syystä kasaarisionistit tukevat niin punikkeja, viherpunikkeja kuin anarkistejakin. Todiste: Punikkien, viherpunikkien ja anarkistien täydellinen moraalinen, älyllinen ja fyysinen rappio.

    JUUTALAISTEN VAPAAMUURARIEN JOUKKO

    7. Me esiinnymme työmiehen pelastajina tästä ikeestä tarjoamalla hänelle paikan joukkomme riveissä, sosialistisessa, anarkistisessa ja kommunistisessa armeijassamme, jota aina tuemme sekä rahallisesti että moraalisesti muka yleisinhimillisen veljeyden nimissä, mutta todellisuudessa yhteiskunnallisen vapaamuurariutemme vaatimusten mukaisesti (Hesekiel 13:10-16; Matteus 7:23-27). Ylimystö, jolla oli oikeus käyttää hyväkseen työtätekevän kansanluokan työtä, tahtoi sen pysyvän kunnossa, terveenä ja ravittuna. Meidän etumme ovat päinvastaiset, me vaadimme ei-juutalaisten rappeutumista.

    • No, jos isänmaalliset olisivat olleet polvistumatta siihen että kommunistit saivat olla politiikassa mukana koska neuvostoliitto painosti. Se olisi heti pitänyt ottaa pois kun neuvostoliitto hajosi.

  2. Vasemmistolainen väkivalta on vaan aina parempaa, ja mikä tärkeintä, aina oikeutettua!

Comments are closed.