Koti Uutisia Kotimaa Lisää uusia peltipolpoja valtatie neljälle

Lisää uusia peltipolpoja valtatie neljälle

4

Valtion kassaa lihottavia uudenmallisia peltipoliiseja aiotaan asettaa valtatie neljän varrelle Äänekosken ja Pihtiputaan välille 12-14 kappaletta.

ELY-keskus on keskustellut poliisin kanssa paikoista, joihin kameroille olisi tarvetta. Keski-Suomen ELY-keskuksen liikenneturvallisuusinsinööri Anne-Maria Pesonen sanookin, että ”Nelostie on valtakunnallinen pääväylä ja tässä vaiheessa halutaan painottaa sinne valvontaa.”

Peltipolpojen jatkuva sijoittaminen valtateiden varsille on herättänyt kansassa kritiikkiä, ja monia ihmetyttääkin, miksi kameroita ei aseteta sen sijaa taajamille jos niiden tarkoitus on parantaa liikenneturvallisuutta?

Lähde: Keskisuomalainen

4 KOMMENTIT

  1. Kaikki jotka jysäyttelevät dynamiiteilla näitä ilmaan, pitäisi palkita mitalein! Riittää myös, kun käy vähän spraypurkin kanssa laittamassa uuteen uskoon

  2. Peltipoliisit asetetaan yleensä hyvälle apajalle, ei paikkaan jossa liikenneturvallisuus olisi tärkein asia. Kaikki peltipoliisit eivät ole jatkuvasti aktiivisia, eli autoilijoita provosoidaan kokeilemaan onneaan, tämä tietenkin lisää sakotettujen määrää ja kertoo totuuden siitä, että perimmäinen tarkoituskin on rahan tienaaminen valtiolle.
    Peltipoliisit tietenkin vapauttavat henkilökuntaa “tärkeämpiin” tehtäviin kuten mielipidevalvontaan, eli isänmaasta aidosti huolestuneiden vainoamiseen ja rankaisemiseen.
    Paljon tärkeämpää olisi valvoa ajonopeuksia taajamissa tai vaikka suurten markettien parkkipaikoilla, joissa varomattomuutta ja liian suurella nopeudella ajamista esiintyy paljon.

  3. Ei liity artikkeliin, mutta mistä teiän videoita näkyy? Esim. Tampere mielenosoitusta en löytänyt mistään kokonaan. Jeajeatube ilmeisesti poistanut. Vk:ssa on muutama video ja muualta pari. Onko mistään mistä näkis kaikki videot mielenosoituksista kaikista posjoismaista?

Comments are closed.