Koti Uutisia Sionismi Lisää mahdollisia pommiuhkia USA:ssa

Lisää mahdollisia pommiuhkia USA:ssa

0

Keskiviikkona 24.10. Hillary Clintonin ja Barack Obaman postin seasta on löydetty samankaltaisia räjähteitä kuin mitä maanantaina ryöstökapitalisti George Sorosille oli lähetty. Tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa siitä, ovatko räjähdelähetykset menneet Obaman ja Clintonin koteihin vai toimistoille. Clintoneita ja Obamaa suojelee salainen palvelu, joka tutkii myös postit. Myös uutiskanava CNN:n toimitilat evakuoitiin “epäilyttävän” paketin vuoksi.

Yksi vastaava paketti toimitettiin myös Debbie Wasserman Schultzin Floridan-toimistolle. Wasserman Schultz on Hillary Clintonin vahva tukija. Wasserman Schultz toimii myös aktiivisesti Hadassah Women’s Zionist Organization of America -nimisessä järjestössä. Wasserman Schultz toimi myös NJDC:ssä, jonka tehtävä on edistää juutalaisten ja Israelin arvoja demokraattien puolueessa.

Valkoinen talo tuomitsi “väkivaltaiset iskuyritykset”. Useat muutkin Yhdysvaltain poliitikot ovat osoittaneet huolensa iskuyrityksistä. Nähtäväksi jää, ovatko pommiuhat todellisia ja miten iskut vaikuttavat poliisivaltion kehitykseen.

Lähde: Yle