Koti Uutisia “Lintubongarit liian valkoisia”

“Lintubongarit liian valkoisia”

5

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Yhdysvalloissa on viimein nostettu pöydälle lintubongaamiseen liittyvä “vakava rotuongelma”: lintubongauspiirit ovat liian valkoisia.

Syyskuun lopussa arvostettuna pidetty aikakauslehti National Geographic julkaisi pitkän artikkelin, jossa valitellaan ei-valkoisten vähyyttä lintubongareiden joukossa. Artikkelin mukaan 93 prosenttia harrastajista on valkoisia, ja tähän ilmeisesti tarvitaan kipeästi muutosta. “Enempi erilaisuus lintubongareiden joukossa on kaikkien etu”, artikkelissa kirjoitetaan.

Syyksi “ongelmaan” annetaan suorasti ja epäsuorasti valkoiset harrastajat. Ratkaisuksi puolestaan ehdotetaan, että valkoisten tulisi aktiivisesti houkutella vähemmistöjä mukaan, jotta lintubongaus muuttuu monikulttuurisemmaksi.

Omituista on, että valkoisten suuri osuus luontoharrastusten parissa koetaan ongelmaksi. Huvittavaa on, että “ongelman” ratkaisu niin ikään sysätään valkoisten vastuulle. National Geographicin kommenttiosiossa monet ovatkin nähneet valkoisten vastaisen logiikan läpi.

5 KOMMENTIT

  1. Mikäli samaa metodia käyttää käänteisesti niin koko afrikka on liian musta,aluksi voisi ajatella afrikkaan loppusijoitettavaksi nämä monikulttuurisus fanaatikot.

  2. Onkohan kukaan miettinyt näitä herraseuroja ja niiden epätasajakoa? Tai niiden rasistista nimeä?

    Mitenkäs Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunta? Tai muut vastaavat? Esim. Bilderberg, koskas sitä syytetään neekerien syrjimisestä tai rasismista? Tai Rotarit, Vapaamuuratit jne… Eivät ole joutuneet kukkahattutätien kohteiksi. Kas kun sattui.

Comments are closed.