Koti Uutisia Sionismi Liikemies otti kantaa “median omistajiin” – Rothschild raivostui Twitterissä

Liikemies otti kantaa “median omistajiin” – Rothschild raivostui Twitterissä

7
David Rothschild.

Muun muassa PayPalista sekä Tesla-automerkistä tunnettu liikemies Elon Musk järkytti juutalaisia sosiaalisessa mediassa kirjoittamalla viestin: “Kenen uskot *omistavan* lehdistön?”

Vaikka Musk ei maininnut juutalaisia sanallakaan, lukemattomat juutalaiset tulkitsivat automaattisesti Muskin tarkoittaneen “median omistajilla” juuri heidän rotuaan.

Tunnetuin loukkaantujista oli maailman pahamaineisimpaan pankkiirisukuun kuuluva David Rothschild, joka kertoi olevansa “huolissaan” siitä, mihin Muskin viesti johdattaa keskustelun. Myös Rothschild tulkitsi Muskin viittaavan juutalaisiin.

Rothschild väittelee sosiaalisessa mediassa parhaillaan valkoisten kansallismielisten kanssa siitä, mikä Muskin twiitissä oli vialla.

Jopa The Times of Israel on kirjoittanut, että juutalaiset hallitsevat mediaa, joten aiheesta olisi korkea aika käydä julkinen keskustelu myös länsimaissa.

Elon Muskin kirjoitus sai raivokkaan vastaanoton, vaikka siinä ei mainittu juutalaisia. Klikkaa suuremmaksi!

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

 1. Mikäli juutalaiset pääsevät itse toteamaan, että hei me omistetaan kaikki mediat, asia kuitataan pintapuolisesti ja sitten unohdetaan lyhyen anteeksipyynnön jälkeen. Lampaat ovat valmiita hyväksymään vaikka satavuotisen kulttuurin tuhoamistyön ja kansanmurhan. Todetaan vain, että tämä on maahanmuuton ohella pysäyttämään luonnonvoima ja näin nyt vain tapahtui.

  Sionisteja ei saa päästää tekemään pintaremonttia länsimaisiin yhteiskuntiin. Ennenkin on muutettu politiikka romahdusten jälkeen ja pian samat rotat ovat olleet taas johtamassa valkoisten tuhoa.

  Tämä asia on vietävä nyt täysremonttiin asti ja sionismin valta irroitettava länsimaista täydellisesti. Ilman laajaa tiedottamista ja kovaa taistelua mitään pysyvää ei saavuteta.

 2. Tässä meillä on siis konkreettinen todiste siitä kuka hallitsee mediaa. Onhan se jo tiedetty iät aja mutta tämä osoittaa miten herkkä hipiäisiä ne ovat. Muuten, kenen mielestä David on niin “komea” että voisi edes harkita menevänsä sen kanssa naimisiin? Rodun ominaisuuksiin kuuluvat geneettiset erityispiirteet jotka ei pidetä kauneusihanteina ja joita ei edes ympärileikkauksella korjata.

 3. Olisi ollut loistavaa, jos Musk olisi lisännyt sulkumerkit tähtien sijaan 😀

 4. Eivät ole ihmisiä nuo edomialaiset lainkaan. Vai mitä pirun kasaareja ovatkaan. Hyi helvetti mitä otuksia. Musk näyttää albaanirotta S. Terholta? Juutalaisiahan siis nuo ilmestykset EIVÄT ole.

  Simpsoneissakin Muskia pakotettiin kolmessa(!) peräkkäisessä jaksossa. Tuo on joku jenkkien paska meemi, jota yrittävät pakottaa kaikkialle maailmaan. Muita kuin jenkki-idiootteja ei edes kiinnosta mokoma jutkurotta.

  • No Muskhan se tässä piikitteli lehdistön”vapautta” ja juutalaiset veti porot sieraimiinsa. Musk on ihan oikeassa eikä se tee hänestä albaanirottaa. Suid-Afrikasta tulee särmää sakkia…

Comments are closed.