Koti Uutisia Liettualaispoika suojeli naispuolisia luokkatovereitaan maahanmuuttajien ahdistelulta – puukotettiin hengiltä

Liettualaispoika suojeli naispuolisia luokkatovereitaan maahanmuuttajien ahdistelulta – puukotettiin hengiltä

6
Arminas Pileckas.
Arminas Pileckas.

15-vuotias liettualaispoika Arminas Pileckas joutui maanantaina puukotetuksi hengiltä skånelaisessa Göingen koulussa Ruotsissa. Pileckas oli oleskellut koulun käytävällä ystäviensä kanssa ruokatunnilla, kun 14-vuotias syyrialainen Ahmed Mustafa Al Haj Ali puukotti häntä takaapäin. Puukko osui sydämen kohdalle ja Pileckas haavoittui vakavasti.

Pileckasin luokkatoveri yritti pelastaa tämän hengen koettamalla pysäyttää verenvuodon. Poliisi ja ambulanssi tulivat paikalle ja Pileckas kuljetettiin kiireesti sairaalaan. Hetki myöhemmin hän menehtyi vammoihinsa.

Sosiaaliviranomaiset ovat ottaneet huostaansa epäillyn, juuri Ruotsiin asettuneen Al Haj Alin. Kuva hänestä löytyy seuraavan linkin takaa: http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3050/3015/original.jpg

Al Haj Ali oli tiettävästi suunnitellut Pileckasin murhaa jo pidemmän aikaa. Hän oli joulupyhinä etsinyt Internetistä sivuja, jotka neuvovat, miten parhaiten saa ihmisen tapettua.

Pileckasin vanhemmat kommentoivat Liettuan medialle, että hän oli joutunut konfliktiin Al Haj Alin kanssa puututtuaan tämän harjoittamaan naispuolisten luokkatovereiden seksuaaliseen ahdisteluun. Al Haj Ali suuttui tästä ja päätti puukottaa Pileckasin hengiltä. Pileckasin isä kertoo ruotsalaismedian ilmoittaneen heille, ettei se halua uutisoida tapauksesta. Vain Al Haj Alin vanhemmat ovat saaneet äänensä kuuluviin.

Göingen koulun oppilaat kuvailevat Arminas Pileckasin olleen ystävällinen, kiltti ja mukava oppilas. He kertoivat Pileckasin aina puolustaneen ystäviään, oli kyseessä sitten tappelu tai sanallinen välienselvittely.

“Arminas oli todellinen ilopilleri, mukava ja kiltti. Hän oli luokan keskipiste. Hän sai aina koko luokan nauramaan”, kertoi 15-vuotias tyttöoppilas.

Lähteet: Nordfront.se, Facebook, Expressen, Lietuvos diena

6 KOMMENTIT

  1. Kuinka sekaisin tuokin puukottaja? Tuon takia vetää puukolla sydämeen, aivan täysi psykopaatti.

  2. Mokutusta ja mamutusta, kohta täällä meillä,ellei jopa tänään, kiitos spr

  3. Mistä ihmeestä käyttäytymismalli sitten opitaan kun varmasti koulupäivien jälkeen käydään ankaraa taistelua kotona kun isät määrää kaikesta puhumista myöten ja kulttuuriin kuuluvaa yltiömiehisyyden korostamista sitten ei arvosteta yhteiskunnassa johon yhteenotot kuuluu sekä riitely ja paimentolaisten kunniakysymyksiä.

Comments are closed.