Koti Uutisia Liberaalit harmissaan, kun EU ei voi hyökätä Syyriaan

Liberaalit harmissaan, kun EU ei voi hyökätä Syyriaan

5

Sitä mukaa, kun viha Syyriaa kohtaan lisääntyy länsimaiden poliitikkojen keskuudessa, myös EU-byrokraatit haluavat olla osana maan pommittamista. Esimerkkinä tästä on se, että EU:n liberaalien puheenjohtaja Guy Verhofstadt harmittelee sitä, ettei EU:lla ole omaa armeijaa, jolla sotia Syyriassa.

Verhofstadtin kommentti pohjautuu Yhdysvaltain, Ranskan ja Ison-Britannian tekemiin pommituksiin viime viikonloppuna. Hänen mielestään on harmillista, ettei EU:lla ole omaa armeija. Mielipiteensä asiasta Verhofstadt ilmaisi Twitterissä.

“Operaatio #Syyriassa osoittaa valitettavasti heikkoutemme. Ranska ja Iso-Britannia toimivat, Euroopan unioni ei, koska Euroopan armeijaa ei ole vieläkään 65 vuotta sen jälkeen kun Ranska hylkäsi Euroopan puolustusyhteisön.”
 

Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Haha,hitto minkä näköinen pelle tuossa kuvassa, kuin suoraan kummelista. 🙂

  2. Tää jätkä on tosi hullu. Olen nähnyt YouTubessa tuon sekopään raivoamassa aivan hysteerisenä EU-parlamentissa Ison-Britannian Nigel Faragelle, joka on vuosikymmeniä ajanut maansa eroa EU:sta ja hänen puolueensa vaalityö tuotti tulosta kansanäänestyksessä, jota kutsuttiin Brexitiksi ja eroa kannattavat äänet voittivat, josta tuloksena oli samanlainen EU:n ja Suomen valtamedian rytmihäiriöt kuin Yhdysvaltain presidentinvaaleissa rebuplikaanien Donald Trumpin voittaessa vastoin “kansan tahtoa” Demokraattisen puolueen hullun lehmän Hillary Clintonin.

  3. Olen huomannut että erittäin usein liberaali = ruma friikki pitää paikkaansa. Niin myös tälläkin kertaa.

Comments are closed.