Koti Uutisia Liberaalien nuorisojärjestö: nekrofilia lailliseksi

Liberaalien nuorisojärjestö: nekrofilia lailliseksi

0

UK_nekrofilia_lailliseksi

Liberaalien nuorisoliitto LUF haluaa tehdä insestistä ja nekrofiliasta laillista toimintaa. Tukholman nuorisoliiton puheenjohtaja Cecilia Johansson kertoo, että he ovat nuorisoliitto, jonka tehtävänä on ajatella askel eteenpäin:

“Emme tykkää yleisistä moraalilaeista, ne eivät suojaa ketään. Me olemme nuorisoliitto ja meidän tehtävämme on ajatella askel eteenpäin. Ymmärrän, että tällainen esitys on epätavallinen ja ällöttävä, mutta laki ei voi kieltää kaikkia ällöttävyyksiä. Jos sisarukset ovat 15 ja yhteisymmärryksessä harrastavat seksiä, niin mitä sitten.”

Nuorisojärjestöllä on sanomista myös nekrofiliaan. Heidän mukaansa sen pitäisi olla sallittua, jos joku tekee testamentin ja lupaa, että kuollutta ruumista saa käyttää seksiin.

“Ihmisten pitäisi saada itse päättää ruumiistaan ja siitä, mitä sille tapahtuu kuoleman jälkeen. Jos joku haluaa testamentata ruumiinsa tutkimuksiin tai museoon, niin yhtä hyvin ruumis pitäisi voida saada testamentata jollekin petikaveriksi.”

Liberaalien nuorisojärjestö on luonnollisesti myös raivokas rasisminvastustaja. Milloin Rasmuksessa lähdetään samalle tielle?

Lähde: Paavotajukangas.com