Koti Artikkelit Libera-propagandapajan johtaja valehtelee Vastarintaliike-oikeudenkäynnistä

Libera-propagandapajan johtaja valehtelee Vastarintaliike-oikeudenkäynnistä

2

Suomen rahaeliitin ylläpitämän propagandapaja Liberan sisältöjohtaja Tere Sammallahti valehtelee sosiaalisessa mediassa Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynnistä. Tapaus on mielenkiintoinen siksi, että sekä Sammallahti että Libera nauttivat kunnioitusta maahanmuuttovastaisen liikkeen niin sanotussa kosher-konservatiivisiivessä.

Kuvakaappaus Sammallahden Youtube-videosta, jossa tämä rinnastaa kansallissosialistit kommunisteihin.

Sammallahti on viime vuosina pyrkinyt luomaan pohjaa omalle poliittiselle uralleen esittämällä “kriittisiä” näkemyksiä muun muassa massamaahanmuutosta, islamista sekä äärifeminismistä. 2019 hän sai poliittisille pyrkimyksilleen lisäpontta, kun hänet nimitettiin äärikapitalistisen Libera-lobbausjärjestön sisältöjohtajaksi.

Sammallahti on kommentoinut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomalaisen osaston kielto-oikeudenkäyntiä ja siihen johtaneita tapahtumia toistuvasti. Hänen kantansa Vastarintaliikkeeseen ja kansallissosialismiin on erittäin negatiivinen, sillä hän on itse pyrkinyt ohjaamaan maahanmuuttovastaista liikettä poispäin radikaalista kansallismielisyydestä.

Sammallahti edustaa kosher-konservatiiveja, joiden mukaan politiikan korkein ihanne on “vapaat markkinat” (mikä merkitsee käytännössä ulkomaalaisten pankkien ylivaltaa). Sammallahden edustama suuntaus ei hyväksy nationalismia, jonka perusarvoja ovat suomalaisen verilinjan suojeleminen rotumuukalaisia vastaan sekä suomalaisten työntekijöiden suojelu ulkomaalaista halpatyövoimaa vastaan. Viime vuosina Sammallahden edustama kosher-konservatiivisuuntaus on menettänyt rajusti suosiotaan jopa Perussuomalaisten Nuorten ja Suomen Sisun piirissä.

Sammallahti on pyrkinyt edistämään omia sekä ajatuspaja Liberan globalistisia tavoitteita esimerkiksi uskottelemalla kansallismielisille, ettei Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kiellossa ollut kyse nationalisteihin kohdistuneesta poliittisesta vainosta. Vastarintaliikkeen kieltohanke alkoi, kun Suomessa oli vallassa kovan linjan oikeistohallitus. Liikkeen kielto sai siunauksen muun muassa Sammallahden kokoomuslaiselta puoluetoverilta, presidentti Sauli Niinistöltä.

niinistosynagogassa-600x330
Sauli Niinistö.

Sammallahti on viime päivinä saanut kritiikkiä väitettyään, ettei Suomessa ole kriminalisoitu “mitään aatesuuntaa”. Kun häneltä kysyttiin kantaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltoon, valehteli hän, että kielto perustui Vastarintaliikkeen aktiivien saamiin väkivaltatuomioihin. Mikäli Sammallahti olisi lukenut järjestön kieltäneen hovioikeuden perustelut, olisi hän kuitenkin huomannut, että väkivaltaiset tapaukset olivat vain pieni osa kieltopäätöstä. Valtaosa perusteluista koski nimenomaan Vastarintaliikkeen radikaalia kansallismielistä ideologiaa.

Turun hovioikeuden mukaan (1, 2) Vastarintaliike täytyi kieltää “hyvin tapojen vastaisena”, mitä tuomioistuin kuvaili: ”Hyvien tapojen vastaisuus ei ole laissa tarkasti määriteltävissä, vaan se saa sisältönsä kunkin ajan oikeus- ja moraalikäsityksistä”. Toisin sanoen poliittinen eliitti voi nykyjärjestelmässä viitata ylivalta-asemaansa (jota se kutsuu orwellilaisesti ”tämän ajan oikeus- ja moraalikäsitykseksi”) ja siihen vedoten kieltää aidot oppositiojärjestöt. ”Toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta”, hovioikeus jatkoi.

Hovioikeus myös painotti, että ”poliittisen tai muun yhteiskunnallisesti merkityksellisen keskustelun vapautta ei voi pitää ehdottomana”. Tämä oli merkittävä kannanotto poliittisen sensuurin puolesta. Edes merkittävistä asioista ei saa keskustella, vaikka keskustelu pysyisi lain puitteissa suhteessa kansanryhmää vastaan kiihottamisen sekä kunnianloukkaukset kieltäviin lakeihin. Mikseivät Sammallahden kaltaiset oikeistolaiset “vapausaatteen” puolestapuhujat puuttuneet tuomioistuimen ideologiseen mielivaltaan?

Poliisi on katsonut Suomessa maahanmuuttaja- ja vasemmistomielenosoituksissa sormiensa läpi säännöllisesti paljon raaempaa poliittista väkivaltaa kuin mistä Vastarintaliikettä on koskaan syytetty. Tämä todistaa, että esimerkiksi Jimi Karttusen tapaus oli pelkkä tekosyy Vastarintaliikkeen kieltämiseksi. Tänä keväänä poliisi ei reagoinut käytännössä lainkaan, kun kurdikommunistit potkivat ja hakkasivat kepeillä heitä kuvanneita suomalaisia. Vaikka kurdien väkivalta oli huomattavasti pahempaa kuin Karttuseen kohdistunut yksi potku, ei poliisi tai kokoomuseliitti vaatinut heidän järjestönsä nimissä kokoontuvia mielenosoituksia kiellettäväksi.

turku020

Helsingin yliopiston Politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksen Leena Malkki oli huomattavasti Sammallahtea rehellisempi kommentoidessaan Vastarintaliikkeen kieltoa radiohaastattelussa 14.10.2017. Malkin mukaan Vastarintaliike tahdottiin kieltää siksi, että se on edeltäviä kansallismielisiä ryhmiä suurempi ja ideologisesti tinkimättömämpi. Malkki kertoi, että Vastarintaliikkeen kiellosta on keskusteltu jo aiemmin, mutta 2015 pakolaiskriisin synnyttämä poliittinen paine pakotti päättäjiä siirtymään sanoista tekoihin. Malkin mukaan Vastarintaliikkeen uskotaan nauttivan huomattavan suuresta hiljaisesta tuesta, minkä vuoksi vallanpitäjät pitävät järjestöä aitona uhkana.

Sammallahden kaltaiset “maahanmuuttokriitikot” ovat valeoppositiota, jotka pyrkivät tekemään nationalistisesta liikkeestä niin hampaattoman, ettei se uhkaisi nykyisiä vallanpitäjiä. Sammallahti saa palkkansa Liberalta, jonka hallituksen varapuheenjohtaja on rahaelitisti Björn Wahlroos. Wahlroos hallitsee rikollispankki Nordeaa, joka on kampanjoinut Vastarintaliikettä vastaan, tukenut homolobbya sekä vaatinut lisää maahantunkeutujia Suomeen.

Wahlroos on hyökännyt rajusti muun muassa maahanmuuttovastaista Front National -puoluetta sekä tiukkaa rajapolitiikkaa vastaan. 1990-luvun laman yhteydessä hän pahensi suomalaisyrittäjien ja -työntekijöiden kärsimystä syöttämällä sisäpiiritietoa ulkomaalaisille pankkiireille, jotka Wahlroosin vinkeistä viisastuneina murskasivat Suomen markan. Wahlroos on siis todistanut, että ulkomaisen finanssieliitin etu menee hänen arvomaailmassaan Suomen kansan edun yläpuolelle. Toisin sanoen Wahlroos on Suomen johtavia kansanvihollisia.

Björn Wahlroos.

Sammallahden korkein käskyttäjä on Liberan kokoomuslainen puheenjohtaja Elina Lepomäki, joka on Wahlroosin tavoin tuttu globaalin eliitin Bilderberg-kokouksista. 2018 Lepomäki vaati mediassa ”Euroopan liittovaltiota” pian Bilderberg-kokouksesta palattuaan. Toisin sanoen Liberan johdon poliittiset näkemykset ovat täysin päinvastaisia suhteessa aitoon kansallismielisyyteen.

Sammallahti siirtyi Liberan palkkalistoille viime kesänä. Hän tiesi varmasti ennakolta, mitä häneltä tultaisiin työssä vaatimaan, sillä häntä aiemmin järjestön keulakuvina toimineet Mikko Kiesiläinen ja Heikki Pursiainen ovat tunnettuja kulttuurimarxisteja sekä globalisteja.

Pursiainen vaati Liberan äänellä “liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa” perustellen kantaansa vihervasemmistolle tutuin argumentein: “Maahanmuuton vaikutuksia pitää siis ajatella niin, että maahanmuuttajia tarkastellaan samanlaisina ihmisinä kuin muitakin suomalaisia.” Pursiainen jatkoi vaatien “maailmanlaajuista rajojen avaamista”:

“Maahanmuuton suurin hyöty ihmiskunnalle on maahanmuuttajan ja hänen perheensä hyvinvoinnin lisäys. Lisäys voi olla todella merkittävä, koska palkkataso voi Suomessa tai Euroopassa olla moninkertainen lähtömaahan verrattuna. Ihmiset eivät turhaan pane henkeään alttiiksi Välimeren yli päästäkseen. Tulojen nousu johtuu siitä, että maahanmuuttajan tuottavuus Suomessa on moninkertainen lähtömaahan verrattuna. Se ei siis ole pois keneltäkään, vaan edustaa puhdasta ihmiskunnan hyvinvoinnin lisääntymistä.

Vaikka otettaisiin huomioon kaikki muut maahanmuuton hyödyt ja kustannukset, on selvää että maahanmuuttajien hyvinvoinnin lisäys jättää ne kokonaan varjoonsa. Maailmanlaajuisesti rajojen avaamisesta aiheutuva hyvinvoinnin lisäys olisi todennäköisesti valtava.”

matutriehuu
Maailmanlaajuisesti rajojen avaamisesta aiheutuva hyvinvoinnin lisäys olisi todennäköisesti valtava.”

Toinen Libera-johtaja, Mikko Kiesiläinen, varoitti 2018 “fasismin” noususta Suomessa. Kiesiläinen tuomitsi artikkelissaan erityisen painavin sanoin Unkarin ja Puolan, joita myös Euroopan unioni on kritisoinut “liian tiukasta” maahanmuuttopolitiikasta.

Sammallahden ja Liberan edustama suuntaus on, kuten todettua, alkanut jo menettää kannatustaan maahanmuuttokriittisessä liikkeessä ruohonjuuritasolla. Kosher-konservatiiveilla on ikävä kyllä edelleen merkittävää valtaa esimerkiksi Perussuomalaisten johdossa. Kaikkien radikaalien kansallismielisten yhteinen tehtävä on ajaa “työvoiman ja pääomien vapaan liikkuvuuden” kannattajat ulos kansallismielisistä piireistä. Globalistit niin oikealla kuin vasemmalla ovat kansallismielisten verivihollisia.

Lähde: Twitter

2 KOMMENTIT

  1. Aikoinaan kun näin tämän tyhjäntoimittajapyrkyrin ensimmäisen videon, tiesin mihin tämä johtaa.

Comments are closed.