Koti Uutisia Libanon Israelille: Me tulemme puolustamaan aluettamme

Libanon Israelille: Me tulemme puolustamaan aluettamme

2
Libanonin armeijan kanssa yhteistyötä tekevä Hizbollah.

Kun Israelin uho Lähi-idässä lisääntyy koko ajan, on Libanonin armeija ilmoittanut olevansa valmis vastaanottamaan Israelin hyökkäyksen hinnalla millä hyvänsä. Armeijan virallisessa tiedotteessa varoitettiin Israelia hyökkäämästä maahan. Tiedote annettiin julki lisääntyneiden uhkailujen ja hyökkäysten vuoksi.

Israelin viimeisimmät aggressiot naapurimaataan kohtaan ovat seurausta siitä, että Libanon hyväksyi öljynporaukset rannikollaan. Alue, jolla poraamiset tapahtuvat, ovat Israelin mukaan heille kuuluvaa aluetta.

Firmat, jotka alueella poraavat, ovat Italiasta, Ranskasta ja Venäjältä.
 

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Taitaapa olla niin, että koko maailma “kuuluu” Israelille, jos oikein “pilkun päälle” ollaan… – siis Israelin mielestä -. Jos “Daavidin tähti” hyökkää Libanoniin, se voi “voittaa taistelun, mutta häviiää sodan”, koska jo nyt kriisipesäkkeisessä Lähi-idässä Syyrian ohella on kuumaa sodankäyntiä sen mitä “laki määrää”. Todennäköisesti USA ja Venäjä todellisina suurvaltoina tulevat vaikuttamaan diblomaattisesti tai uhkaamalla Israelia raskailla poliittisilla ja taloudellisilla sanktioilla (Venäjä) ellei se peräänny sota-aikeistaan. Se, mitä EU:n “poskipussaajat” kännipäissään “tönttyröivät” on yhtä tyhjän kanssa. Israelin on syytä tehdä tarkkoja laskelmia, sillä sota Libanonia vastaan ei yksinomaan merkitse “sanatarkkuutta”, vaan taatusti “leikkiin” lähtee mukaan Hamas ym. nk. terroristijärjestöt, jotka vaikuttavat Israelin lähialueilla.

  2. Kiitos Hizbollahin, joutuu Israel perääntymään Libanonista jo kymmenen vuotta sitten häntä koipien välissä. Tämän jälkeen Hizbollah on kasvanut, saanut kokemusta ja parempia aseita käyttöönsä – Israelin armeija taas on keskittynyt ampumaan palestiinalaisia lapsia ja naisia.

Comments are closed.