Koti Uutisia Lesbopari tappoi itsensä ja lapset – media syyttää Ku Klux Klania

Lesbopari tappoi itsensä ja lapset – media syyttää Ku Klux Klania

9

Yhdysvalloissa Kaliforniassa poliittisesti aktiivinen lesbopari tappoi itsensä ja kuusi adoptoitua mustaa lasta ajamalla autolla kallionreunan yli. Itsemurha ja lasten tappo tapahtui sen jälkeen kun viranomaiset alkoivat epäillä paria lasten pahoinpitelystä.

Lesboparin teko on Yhdysvalloissa herättänyt suurta huomiota valtamediassa, missä teosta ei syytetä paria vaan Ku Klux Klan -liikettä. Väite, että Ku Klux Klan olisi ollut teon takana, on erittäin merkillinen, sillä pari nimenomaan itse ajoi kallionreunan yli. Valtamedia puolustaa Ku Klux Klan -väitteitään sillä, että eräs parin entisistä naapureista on kertonut, että hän oli kuullut, että parin pihalla olisi viisi vuotta sitten poltettu risti, koska he adoptoivat mustia lapsia. Väitetystä tapahtumasta ei ole koskaan tehty ilmoitusta poliisille. Teolle ei myöskään ole mitään todisteita.

Absurdi tilanne on saanut tutkivan journalistin Matt Christensenin tarkastelemaan väitteitä tarkemmin. Katso Christensenin video asiasta (englanniksi):

9 KOMMENTIT

 1. Klu Klux Klan -liike tappoi lesbot ja neekerilapset mielenvoimalla, niin voimakkaita mielipiteitä on vain “ajatusrikollisilla”.

 2. Ku Klux Klan? Eli ne puoli tusinaa eläkeläistä jotka grillaa ja käyvät keilaamassa kerran viikossa.

  Uskottavaa,tosi uskottavaa.

  • Huh huh! Nimittelet kuolleita, viattomia lapsia apinoiksi? Taidat olla kylmä, julma ja tunteeton ihminen. Tajuatko paljonko teet hallaa tuommoisilla kommenteilla?

   Tai sitten olet jutkujen false flag goyam!

   • Mistä sitä tietää oliko ne neekeri äpärät viattomia. Mitään tärkeää ei menetetty, päinvastoin maailma on puhtaampi ainakin himpun verran.

 3. Hassua, KKK on nykyään pelkkä FBI:n loukku, joka todellakin on vain ne “puoli tusinaa eläkeläisiä”. Mutta keskitytääs aiheeseen, eihän lesboparia voi pitää tästä vastuussa saatikka syyttää mistään, sillä vihaiset rasistit ja ehkä jopa ne natsitkin ovat tästä vastuussa, vaikka eivät sitä autoa suoranaisesti jyrkänteeltä ajaneetkaan. Ehkä se auto oli natsi? Oliko kenties auton tehtaalla kasannut työntekijä rasisti?

 4. Homot ovat lähtökohtaisesti sairaita pervoja . Ennen pyytelivät anteeksi ,nyt onkin sitten hyvien tekojen aika.

Comments are closed.