Koti Uutisia Lentoyhtiö varoittaa turisteja Lontoon monikulttuurisuudesta

Lentoyhtiö varoittaa turisteja Lontoon monikulttuurisuudesta

2
uk_kiinalainen_varoitus
Varoitus julkaistiin lehdessä sekä kiinaksi että englanniksi.

Kiinalainen lentoyhtiö Air China varoittaa Lontooseen matkustavia asiakkaitaan kaupungin monikulttuurisista alueista. Yhtiön matkailulehdessä julkaistussa artikkelissa kehotetaan turisteja varovaisuuteen näiden liikkuessa alueilla, joilla asuu paljon intialaisia, pakistanilaisia ja mustia. Naisten suositellaan aina liikkuvan muiden seurassa.

Jo vuoden 2013 väestölaskelmassa todettiin, että yli puolet Lontoon asukkaista on maahanmuuttajataustaisia. Tämä on luonnollisesti muokannut kaupunkia vähemmän eurooppalaiseksi, minkä myös kiinalaiset ovat huomanneet.

Lähteet: Daily Mail, Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Erittäin asiallinen varoitus ja osoittaa hyvää huolenpitoa kansalaisistaan. Tästähän on Isossa-Britanniassa noussut jo suuri äläkkä, koska ensinmainittu lainaus on muka “rasismia”. Ts. kiinalaisten vanhempien pitäisi päästää tyttärensä lähi-itäläisten joukkoraiskaamaksi. Siinäpä sitä olisi “matkamuistoja” kerrottavana kotipuolessa, jos ylipäänsä on hengissä “monikulttuurisesta kokemuksesta”.
    Tämä taas osoittaa kuinka sairas ja läpimätä Eurooppa on! Kuinka mikään itseään kunnioittava taho voi ottaa maalitaulukseen sen, mitä joku maa omille kansalaisilleen informoi. Se ei kuulu Englannille, eikä ainoallekaan mutakuonolle paskaakaan. Kiinassa vallitsevat, – vaikka onkin kommunistimaa ja sen ihmisoikeuksissa on toivomisen varaa – terveet ja täysijärkinen katsantokanta, jota ei ole “kulttuurimarxsistisen monikulttuurisuuspolitiikan “rasismilla” elämöinti pilannut. Euroopan manner on kuin kuoliossa oleva raaja, josta on itseaiheutetusti puristussiteellä tyrehdytetty verenkierto. Tämä “puristusside” on sananvapauden rajoittaminen, monikulttuurisuus propaganda, “rasismi”, valtamedian sensuroitu ja vääristelty “uutistoiminta”, omaan kansakuntaansa kohdistuva viha ja avoin välinpitämättömyys mutiaisten tekemistä rikoksista ja demla -rangaistukset.
    Euroopan valkoisia ihmisiä roikotetaan “löysässä hirressä” juutalaisten hieroessa käsiään.

Comments are closed.