Koti Uutisia Lentolehtiset levittävät rasismihysteriaa Yhdysvalloissa

Lentolehtiset levittävät rasismihysteriaa Yhdysvalloissa

1

Anonyymien tahojen levittämät lentolehtiset ovat saaneet aikaan rasismihysteriaa, joka on kaikessa naurettavuudessaan jokseenkin vailla vertaansa.

Kohuttu lentolehtinen kaikessa rasistisuudessaan.
Kohuttu lentolehtinen kaikessa rasistisuudessaan.

Vastaiskuna #blacklivesmatter-kampanjalle useissa yhdysvaltalaiskaupungeissa on alkanut levitä kotitulosteisia #whitelivesmatter-lentolehtisiä, jotka ovat saaneet aikaan suhteetonta mediamyllytystä. Eräskin verkkomedia katsoi tarpeelliseksi uutisoida aiheesta erikseen joka kerta, kun lentolehtisiä oli löydetty jostain kaupungista.

Esimerkiksi amerikkalaiskaupunki Westportin kaupunginhallitus julkaisi useiden paikallisten yhdistysten kanssa tiedotteen, jossa ilmaistaan yhteisön syvä huolestuneisuus “rasistisesti latautuneista” lehtisistä. Myös paikallinen juutalaisten filatelistien yhdistys katsoi tarpeelliseksi ilmaista huolensa aiheesta ottamalla osaa tiedotteen allekirjoitukseen.

Kaikessa koomisuudessaan uutisoinnit maalaavat kuitenkin synkkää kuvaa siitä, kuinka pahasti valkoisen yhdysvaltalaisväestönkin itsetuntoa muserretaan jatkuvalla voimalla. Herääkin kysymys, onko yllä mainitun kaltainen toiminta omiaan eristämään ja katkeroittamaan merkittävää osaa väestöstä, ja hitaasti mutta varmasti ajamaan maata kohti seuraavaa sisällissotaa?

Lähde: NBC Connecticut

1 KOMMENTTI

  1. Aika paha. Nyt taitaa varmaan tulevaisuudessa olla pelkkiä sadekelejä ja lapset pelkää koulumatkoilla vaikka bussilla kulkevatkin. Mielestäni olisi hemmetin loistavaa kaikesta karmeudesta huolimatta, että Yhdysvalloissa alkaisi toinen sisällissota. Se pistäisi asiat järjestykseen ja nuhteeseen. Ei olisi muuten paha idea lyödä pystyyn länsiosiin valkoinen kansallissosialistinen tasavalta. Itärannikon voisi luovuttaa sitten mustille panttereille Uutta afrikkalaista tasavaltaa varten. Texasia ei mestitsi vie!

Comments are closed.