Koti Uutisia Kotimaa Lentojen häiriköinti jakaa kansalaisten mielipiteet

Lentojen häiriköinti jakaa kansalaisten mielipiteet

11

Tiistaina aamupäivästä vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen ryhtyi häiriköimään Finnairin lennolla, mikä johti lopulta siihen, että poliisi haki Pennasen pois koko lennolta. Häiriökäyttäytymisen motiivina oli estää samalla lennolla olleen afganistanilaisen maahanmuuttajan karkotus Suomesta estämällä lentokonetta nousemasta.

Helsingin Uutisten tekemän nettiäänestyksen perusteella lentojen häiriköinti näyttäisi jakavan suomalaisten mielipiteitä, mikä näyttäisi olevan samassa linjassa myös suhtautumisessa monikulttuurisuuteen. Tiistai-iltana yli 25 000 ihmistä oli vastannut kysymykseen “Hyväksytkö palautuslennon häiritsemisen?” ja “En”-äänillä oli enemmistö.

Voit vastata kyselyyn osoitteessa: https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/690956-palautusta-finnairin-lennolla-vastustanut-aino-pennanen-toivon-etta-useampi-ihminen

11 KOMMENTIT

 1. Selailin naisoletettu Pennasen facessa videon kommentteja…ja kyllä ne kehujat olivat aika pienenpieni vähemmistö 😀

 2. En
  76% (72726 ääntä)
  Kyllä
  24% (22981 ääntä)
  Ääniä yhteensä: 95707
  (Äänestys on suljettu)

 3. Tämä naisoletettu on selvästi kehitysvammaisen tasolla, kyllä on aivopesu tehnyt tehtävänsä.

  • Mistään näiden vitunhaistelijoiden tekemisistä tai sanomisista ei pidä etsiä järkeä. Nämä ovat jälkeenjääneen paviaaninsikiön tasolla. Yhtä typeriä kuin paapomansa somalit ja afgaanit — ihan oikeasti.

   Miettikää nyt, perkele: miten KUKAAN voi olla noin VI-TUN sekaisin? Huh-huh. Sanattomaksi vetää.

 4. Poliitikoilla on usein taustavaikuttimena myös medianäkyvyys. Siinä samalla tirautetaan pari kyyneltä väärin kohdellun kulttuuririkastajan takia, vaikk’ei ole aavistustakaan kyseisen henkilön mahdollisesta rikostaustasta.

  Ai niin, nehän ovat kantasuomalaisia jotka niitä rötöksiä tehtailevat ja sosiaalipummeina elelevät. Antakaa anteeksi virheeni…

 5. Juuri tällä hetkellä YLE kysyy “onko kansalaistottelemattomuus oikein.” Tällä viitataan siis uusimpaan meemiin, jossa puhevammaisen ja rakohampaisen mätäpääfeministivasurisuvakkinaisen tulee nousta lentokoneessa seisomaan, puhevammaisesti sössöttämään, viivästyttää lentokoneen lähtöä ja — tietysti — lähettää koko paska livenä YouTubeen. JewTube voisi ehkä puuttua siihen, onko rikosten nk. live-streamaaminen eettisesti oikein.

  Melkein käy sääliksi tuota HIVsinkiläistä ruskeaa (vrt. ent. Vihreät), joka on kokenut velvollisuudekseen jatkaa tätä uutta meemiperinnettä. “Katsokaa minua, minäkin osaan!” Säälittävää, niin kovin säälittävää. Toivottavasti saa valtavat sakot lentoliikenteen vaarantamisesta sekä viivyttämisestä ja muille ihmisille aiheuttamastaan häiriöstä sekä mahdollisilta jatkoyhteyksiltä myöhästymisistä. Mainitsematta jääkööt esim. viranomaistyön estäminen, mahdollisesti vaarallisen ja maassa laittomasti olevan henkilön suojelemiseen jne. jne.

  Hetkinen, eihän tuolle vittupäälle sakkoja kannatakaan toivoa: ne lähtevät sinun ja minun palkoista. Perkele.

  Toivottavasti afgaani raiskaa tämän mielisairaan Aino Pennasen ja antaa hänelle HI-V:n. Tosin ruskeilla (ent. vihreät) taitaa tauti löytyä jo ihan omastakin takaa.

 6. Joskus aikanaan olivat vihreät punaisuudestaan huolimatta lehtivihreitä – rähistiin metsien, vesien ja soiden puolesta. Nyt? Vihreyttä löytyy kateudesta ja ääripunaisuutta partisaanitoimintaan asti. Hitto, että häpeän heitä äänestäneeni. Tosin se mielenvikaisuus loppui jo viime metsälakiin ja vihreiden “kiinnostukseen” Suomen metsien kohtalosta. Tilastoja kun katsoo, niin vanhojen metsien hakkuut vain kiihtyivät “vihreiden” toimesta ja ovat nyt tapissaan.

  Myöskään tämä kansalaistottelematon taukki ei tajua sitäkään, että poistamalla mädimmät omenat palautuslennoin, saattaisi käydä niin, että rikastajien tekemät rötökset vähenisi, eikä maa enää houkuttelisi ihan jokaista pöljää. Tosin kommaripuolueen tavoitteet ovat useimmiten olleet oman väestön tappaminen ihan vain huvin vuoksi kuten Stalin-NL, Mao-Kiina, Pol Pot… tätä vissiin haetaan tännekin vai mitä Aallon Touko ja bolsevikki”vihreät”toverit?

 7. Tämä Ainon plagiaatti-protesti ruotsittaren pieleenmenneestä “pelastusyrityksestä” oli todella korni kopio. Ja Touko-poika äityi vielä kehumaan sitä “rohkeutena”. No, rohkeutta se on se uhkarohkeuskin. Mutta tyhmää sellaista.

  Olen sitä mieltä että tälle Ainolle ja muille vastaaville tulee antaa 10 vuoden lentokielto kaikkien lentoyhtilöiden koneisiin (silloin eivät ainakaan kasvata kerosiinilla hiilijalanjälkeä) sekä sakot ja vahingonkorvauksina kaikki ne lentoyhtiöltä vaaditus korvaukset ja uusien jatkolentojen lippujen hinnat.

  Yhden tällaisen Aino-aivopierun performanssi vaikuttaa kaikkien lentokoneessa olijoiden elämään. Ja miksi? Vain siksi että minä-minä-minä-minä-minä lisäke aivoissa saa tuudittautua hyvänolontunteeseen.

  • Jos tuollainen sattuisi minun koneeseen, niin laittaisin huoran istumaan. Ja voin luvata ettei se siitä nousisi ennen määränpäätä edes vessaan.

 8. Mahtaa sen miehellä olla helvetillinen elämä…sääliksi käy ukkoa. Vahva epäilys että emakko on järkyttävä hirviö kotioloissa. Veikkaisin että hemmo oli helpottunut kun poliisit veivät hirmun pois koneesta ja pääsivät lähtemään lapsen kanssa kerrankin kaksistaan lomalle.

Comments are closed.