Koti Uutisia Kotimaa Lempäälän ampumavälikohtaus päättyi poliisin luoteihin

Lempäälän ampumavälikohtaus päättyi poliisin luoteihin

22

Lempäälässä lauantaina tapahtunut takaa-ajo päättyi poliisin ammuttua pakenevan auton kuljettajaa. Surmansa saanut mies ampui poliiseja kohti ensimmäisenä.

Ennen kello kolmea iltapäivällä poliisi pyrki pysäyttämään henkilöauton, sillä he epäilivät autossa olevan epäilyttäviä henkilöitä. Henkilöautosta kaksi matkustajaa jäi pysäytyspaikalle ja kuljettaja pakeni yksin. Takaa-ajo kesti useita kilometrejä ennen kuin poliisi pysäytti pakenevan auton kiilaamalla.

Auton kuljettaja ampui poliiseja kohti ja yksi poliiseista loukkaantui, mutta vammat eivät olleet hengenvaarallisia. Kaksi poliisia ampui pakenevaa miestä, ja mies kuoli poliisin luoteihin.

Ammuttu oli suomalais-englantilainen vuonna 1992 syntynyt mies, joka oli asunut Suomessa useita vuosia.

22 KOMMENTIT

 1. Osuivat paremmin kuin Turussa männä elokuussa. Nyt on vain demlalla kovat (muka) vääntäminen, että tästä terroristista saadaan väännettyä ei terroristi ja kukkaispoika, joka vain oli menossa san franciscoon hippeilemään.
  Itse uumoilen, että parhain yhteiskuntaan palautuminen onnistuisi ymmärtäväisten punikki -ämmän haarovälissä. Onko liian suoraa puhetta? Niin, onhan se ikävää kun ei enää osaa “simpanssia”, joka olisi tässä orwellislaisessa yhteiskunnassa välttämätön taito.

 2. Oli tainnut jäädä gangstavaihe ylä-asteelta päälle tolla ressukalla. Hyvä, että ampuivat, yksi sontiainen vähemmän kuluttamasta happee.

  • Näille joumänräpkankstoille pitäisi määrittää jonkinasteinen lääkitys. 9mm eutanasiapilleri näkyisi toimivan aika hyvin.

   Odotellaanpa punarkkien reaktioita jos etninen alkuperä julkaistaan ja se todellakin osoittautuu pigmenttipitoiseksi. Siinä tullaan vaatimaan poliisin päätä vadille ja jos sun vaikka mitä hauskaa. Samalla kun media leipoo viattoman uhrin sädekehää kera pyhimysstatuksen a la runopoika.

   • https://m.iltalehti.fi/kotimaa/201804302200911816_u0.shtml Heti alkoi jeesustelu kuten arvata saattoi. “En ole toista niin iloista ja auttavaista kaveria tavannut.

    – Näen hänen hymyilevät kasvonsa
    Ihmettelen että Lempäälässä eivät osaa ihmiset kirjoittaa muuta kuin vihapuhetta. Tuomitaan ilman että tunnetaan häntä yhtään. Häpeän, että luen sellaista.”
    Jep jep.😀

    • Ystävän mukaan tuo mutiainen oli kuulemma täysin raitis, ei huumeita eikä alkoholia. Haha🙂 Vaikka olisi asia näin ollutkin, niin tämä todistaa juuri sen että ei sen olisi huumeita tai viinaa tarvinnut vetääkään, riittää että on tollanen ristisiitos, noille tulee just noin pahoja mielenterveysongelmia.

 3. Mulatti se oli eikä “suomalais-englantilainen”. Minkälainen rotu on suomalais-englantilainen? Jos olisi suomen kansalainen tai iso-britanian kansalainen niin se kertoisi siitä maasta missä on kirjoilla ja jonne maksaa veronsa. Mulatti on rotu siinä missä mestitsi ja suomalainen.

 4. Minusta, tuon nimim.Juutalaisen voisi sivuuttaa kaikkinensa. Nähdessään hänen kommenttinsa, tulisi siihen suhtautua samalla tavalla, kun huomatessaan koiranpskaa kengän pohjassa, eli hiukan pettyneen harmistuneena, mutta pieni pyyhkäisy ja paska on poissa, eikä anna aihetta isompaan kommentointiin.

  9mm burana on btw, aivan yleinen kommentti sotilaspiireissä, johon arvon juutalainen ei ilmeisestikään kuulu. kyynistä ja raadollista huumoria, joka auttaa selviytymään. Vaan jos ilmaisu loukkaa tai antaa vääriä mielikuvia, niin siteerataan suoraan lausetta puolustusvoimien kouluttajaoppaasta. “Havaittaessa vihollinen, yksittäinen tai joukkio. Tulitetaan sijaintisuuntaansa, kunnes vihollinen poistuu, tai HALUTTU VAIKUTUS SAAVUTETAAN” 😀

  • Nimimerkki Juutalainen on kokenut nettitrolli joka ensin pyrkii ärsyttämään mielipiteillään ja se jos ei toimi niin pyrkii loukkaamaan menemällä henkilökohtaisuuksiin. Kyselee ja jankkaa mutta harvoin vastaa itse ja katsoo vastakysymyksen esittämisen jonkinasteiseksi voitoksi itselleen ja jättää tietysti vastaamatta. Hän on joskus esittänyt asiansa aivan asiallisestikin ja saanut aikaan ihan normikeskustelun mutta niin ei enää näkyisi olevan asianlaita. Ja monellako pseudonymillä esiintyy niin sitä tuskin tietää itsekään.

   Hänelle näyttäisi olevan äärimmäisen tärkeää saada viimeinen sana ja sen hänelle suon. Sekin kyllä yleensä tulkitaan kyvyttömyydeksi vastata hänen “haasteisiinsa” joten parempi olla lähtemättä mukaan ilmiselvään riidanhaastoyritykseen.

 5. Itsekin tarkkaillut musulmaanieläimiä balkanin kivisillä ja kylmillä kinttupoluilla ja katsellut inholla oliivinvihreään verhoutuneita valitun kansan militantimpia jäseniä hiukan lämpimämmässä ilmastossa 😀 Totteleekohan tämä sinisiin verhoutunut liikanimeä “mouho”? 😀 😀 😀 Tai, mene ja tiedä, ehkei kenkään ole suoraan sillä nimellä kutsunut…

Comments are closed.