Koti Uutisia Kotimaa Leipäjonoissa kummastellaan hallituksen leikkauspolitiikkaa

Leipäjonoissa kummastellaan hallituksen leikkauspolitiikkaa

13

Kahden viime vuoden aikana toimeentulotuen alennuspäätökset ovat moninkertaistuneet Suomessa. Kurjistuspolitiikka heijastuu erityisesti leipäjonoihin, joiden asiakaskunta koostuu entistä epätoivoisemmista suomalaisista.

Globalistipuolue kokoomuksen johtama oikeistohallitus on viime vuosina leikannut armottomasti vähävaraisilta suomalaisilta lahjoittaakseen rahaa maahan laittomasti tunkeutuville elintasopakolaisille. Yleisradion selvityksen mukaan toimeentulotukiasioiden siirtäminen Kelalle 2017 on moninkertaistanut vähävaraisiin kohdistetut leikkaukset.

“Yhä useampi suomalainen saa tyytyä vielä vähempään. Tänä vuonna alennettua toimeentulotukea on maksettu elokuun loppuun mennessä 11 149 suomalaiselle. Alennus on kooltaan 20–40 prosenttia toimeentulotuen perusosasta eli 100–200 euroa”, Yle summaa.

Pelkästään tänä vuonna yli 11 000 suomalaisen toimeentulotuen perusosaa on poljettu alaspäin. Samalla kokoomusjohto valmistelee Suomea ottamaan lähitulevaisuudessa vastaan “moninkertaisen määrän” maahantunkeutujia. Nykyiset kurjistustoimenpiteet kalpenevatkin tulevaisuuden leikkausten rinnalla.

Kurituksen uhreiksi ovat joutuneet muun muassa konkursseista kärsineet entiset yrittäjät, joita ei enää korkean iän vuoksi palkata uusiin töihin. Hallituksen “aktiivimallihankkeen” vuoksi yhteiskunta rankaisee työttömiä siitä, että eliitti on edesvastuuttomalla politiikallaan tehnyt suomalaisesta yritystoiminnasta kannattamatonta.

Lähde: Yle

13 KOMMENTIT

  • Mutta ei, mitä lampaat tekevät? Menevät äänestämään valtapuolueita olojen “parantumisen” toivosta. Koska nykysuomalaiset lopettaa perse edellä puuhun kiipeämisen?

 1. Sä et jussi tiedä, mitä on elää, kun on ikää,ei työtä, koulutus ja kokemus löytyy, mut sillä ei ole merkitystä. Paskaks vaan ,sano. Sitten köyhyydestä ja menneestä onnesta nälkäisenä joutuu katselemaan, kun transumykkä oikein houkuttelee tänne näitä rantarosmoja. Liityn, jos löytyy reservaatti valkoiselle, hetero suomalaiselle moniosaajalle.

  • Mitään rauhallisia reservaatteja valkoiselle, hetero suomalaiselle ei anneta, oikeuden elämään ja vapauteen se on otettava taistelussa. Ensin rauhanomaisesti, ja sitten kuten aina sattunut ennen.

   Liity, osallistu toimintaan, sitten löytyy merkitys elämälle. Huomaat, miten elämäsi muuttuu! kun et ole enää nöyrä lammas. Se ei ole iästä kiinni, eikä työstä/työttömyydestä, eikä mistään muusta – paitsi omasta päätöksestäsi. Että sanot itsellesi: “En ole lammas! Vastustan teitä perkeleitä, aina ja kaikkialla, kuolemaani saakka! Pitäkää stetsoneista, perkeleet!”

   • Valkoisille, heteroille suomalaisille on varattu reservaatti mullan alta.

 2. Esitetään hillotolppaväelle Etelä-Afrikan mustien haalimista Suomeen ja muutetaan sinne. Hieno maa jossa tonttia niin viljelijöille kuin muillekin. Ajavat väärällä puolen tietä ja kävelevät pää alaspäin, mutta äkkiäkös tuollaisiin pikkujuttuihin tottuu.

 3. Seuraava hallitus sitten kuljettaakin nämä “syrjäänvetäytyjät” kuorma-autojen lavoilla soramontun reunoille ja paremman väen ampumaseuraan kuuluvat kivääriampujat paukuttelevat “roskaväen” kierrätykseen, josta huoletii luontoväen suureksi riemuksi kantansa nyttemmin vahvistaneet korpit ja muut “karahtavat” kielet, jota voisi Juha Sipilän kielikorvalla luulla Ranskan presidentin Emmanuel Macronin puheeksi, jonka hän piti liki nukkuvan kummisedän kunniaksi päivällisillä oikein ranskankielellä, jota niin harvoin kuulee… niin ja hänpä vielä oikein pussasi poskelle, josta sale saakin oivan syyn kettuilla Jennille, että kannattaa mennä Ranskaan jos meinaa “suuta” saada. Ai, niin, mutta nyt sale sen pääasian muistikin ja laittoi sen “opinnäytetyönsä” tuomarin opintojen totisteeksi sen paperilappusen kulmaan. “Muista hankkia tosi paljon sinkkiarkkuja ja käskytä armeijan komentajaa hoitamaan “muonapuolen” kuntoon! Eli kansankielellä, “Tykinruokaa”!

  • Lampaiden kuuluukin jonottaa. Se on lampaiden valitsema kohtalo ja elämäntapa.

   • Vanha intiaaniviisaus kertoo, että
    saaliseläin valitsee saalistajansa aivan samalla tavalla kuin saalistajakin valitsee saaliinsa.

 4. Sinne vain jonon liepeille jakamaan vastamediaa ja lehtisiä. Kunnon rekrykampanja päälle:)

Comments are closed.