Koti Uutisia Lehti kauhistelee Jyväskylän aktivismia

Lehti kauhistelee Jyväskylän aktivismia

8

Perjantaina Keskisuomalainen-lehti julkaisi uutisen, joka on otsikoitu “Uusnatsit häiriköivät hoivasairaalalla Jyväskylässä – sisällä kymmeniä vanhuksia”.

Uutinen käsittelee Vastarintaliikkeen keskiviikkoista aktivismia tulevan pakolaiskeskuksen lähistöllä, luonnollisesti vääristellen. Jutun otsikossa väitetään, että aktivistit olisivat “häiriköineet” alueella, mikä ei pidä paikkaansa. Todellisuudessa paikan lähistölle kiinnitettiin julisteita ja vastaanottokeskukseksi suunniteltu siipi “eristettiin”. Käytännössä eristäminen tarkoittaa, että liikkeen logolla varustettua nauhaa kiinnitettiin rakennuksen ovien lähelle.

Ristiriitaista Keskisuomalaisen uutisoinnissa on se, että kun lehti on aiemmin uutisoinut myönteiseen sävyyn Puuppolaan perusteilla olevasta vastaanottokeskuksesta, se on nimenomaan painottanut, että rakennus on suurimmaksi osaksi tyhjillään. Nyt se puolestaan painottaa, että siellä on vielä vanhuksia.

“Puuppolan hoivasairaalaan esitetään perustettavaksi turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta. Kaksi kolmasosaa hoivasairaalasta on tällä hetkellä tyhjillään, ja loputkin asukkaat ovat siirtymässä Puuppolasta Huhtasuolle viimeistään kesällä 2016”, lehti kirjoitti syyskuun alussa.

Keskisuomalaisen uutinen ei varsinaisesti yllättänyt, sillä vitsailimme mahdollisesta mediareaktiosta jo aktivismin aikana. Minkäänlaista häiriköintiä aktivismin aikana ei tapahtunut. Lehti kirjoittaa ikään kuin olisimme hyökänneet vanhuksia vastaan, vaikka todellisuudessa kiinnitimme eristysnauhaa kaikessa hiljaisuudessa rakennuksen tyhjillään olevan siiven ympärille. Kuten aiemmin kerroimme, kyseessä oli symbolinen protesti pakkomonikulttuuria vastaan”, paikalla ollut aktivisti kertoo.

vk_jkl_2

8 KOMMENTIT

 1. Lehdistö pitää riettaita orgioita ja nauttii täysillä jokaisesta pienestäkin tapahtumasta pakolaisten ympärillä tällä hetkellä. Lehdistö valitsi puolensa joka on valitettavasti pakolaismyönteisyys joka tietenkin johtuu valitettavan suuresta ja äänekkäästä kansanosasta Suomessa joka haukkuu natsiksi saman tien meitä jotka haluaisivat tuoda asiaan toisenkin näkökulman. Asioista ei ruveta edes keskustelemaan, vastaus on heti “vitun natsi” tai hienostuneemmin “no te äärioikeiston kannattajat tietenkin..” jne.. Tätä ei tarvinne selittää yhtään enempää koska TIEDÄN että tämä on tullut suurimmalle osalle vastaan. Mistä helvetti ne tietää minun poliittisen näkökannan? Se vaan on äärioikeisto jos ei löydy sympatiaa VIP kansalaisille.

  En tiedä huomasiko kuinka moni uutisoinnin siinä jutussa kun porukka Torniossa kyrpiinty ja lähti osoittamaan mieltä. Eräs lehti kirjoitti että äärioikeisto oli asialla. Eli kellään muulla ei ole kielteistä kantaa kuin selvästi natsisuuntautuneilla? Hitto mä oon sit vaikka Joseph Goebbels, kuka sä oot? Melkein enemmän kuin elintasopakolaisia halveksun sinisilmäisiä hyysäreitä jotka eivät Suomesta lopu.

 2. Taitaa valitettavasti vanhukset vielä saada lähteä kodistaan, jotta saadaan rahakkaampi bisnes kukoistamaan.

 3. Toivottavasti Jyväskylän kaupunki tulee järkiinsä tuon Puuppolan vastaanottokeskuksen suhteen ja turvaa asukkaille arvokkaan vanhuuden! Harmittaa, jos joku vanhus joutuu viimeisinä vuosinaan katsomaan lähietäisyydeltä tätä pakolaissirkusta.

 4. Vaikka en ääntäni oikealle anna, niin silti täytyy oikein ääneen tunnustaa miten surkeassa tilassa media on. Kouvolan kirkkopäivien tempauksessa ei todellakaan jäänyt epäselväksi mikä taho käyttäytyi aggressiivisesesti, mutta silti valtavirtamedia käänsi kaiken aivan täysin päälaelleen. Saman kaltainen karjan manipulaatio tapahtuu taas uudestaan ja menee läpi kuin printattu seteli huoralle. Ketä vittua se muka satuttaa jos teippiä vedetään tulevan vastaanottokeskuksen oviin protestina? Samaan aikaan täälläpäin heitellään jo polttopulloa ja naapuriini tulee neljän kerrostalon kokoinen vastaanottokeskus, josta asukkaat häädettiin jo pois tulevien rahalehmien tieltä. Koko paska masinoitiin salaa ja keneltäkään kysymättä. Ei ihme että 95e10 käy kaupaksi.

 5. Maavvaivoja tuommosen suvakinryökäleet. Jos minä oon rasisti niin siinä tappauksessa rasismi on realismia!

 6. Tämähän meni ihan nappiin. Aktivismin saaman mediahuomion ansiosta nyt koko Suomi tietää, että Jyväskylän kaupunki ja SPR ovat aikeissa perustaa pakolaiskeskus toiminnassa olevaan vanhainkotiin.

  SPR jättäkää vanhukset rauhaan!

 7. Saarijärvelle perustetaan jopa 3 vastaanottokeskusta!
  Yksi jopa hotelliin, en ole nähnyt aktivismia vielä siellä.
  Ovatkohan repineet julisteet pois?

Comments are closed.